ЮЛИ 2007

• 25 918
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И аз не знам кой ще бъде у нас Дядо Коледа. Хросто е навит, но на мен ми се струва, че ще го познае Кая.

Вики, лекувай се, че е сериозно!

Тези Компири хем ми бяха забавни, хем се замислих, че Карбовски е прав, като казва, че това може да е бъдещето на България. А тази жена как може да не си мие никога зъбите и на 50 да са й всичките на мястото и не изглеждаха зле? Мъжът ме разби просто - като си пийнел човек и грешал...Но ми стана и много мъчно за детето, което имаше рожден ден, а не знаеше какво е подарък и как му светеха очите, като му обясняваше Карбовски. Тъжна работа...

Рокси, ти ме анкара да се замисля за това тържество. Аз пък не знам как да я обличам за снимката за календара утре...

Много сте готини маскирани - майсторът не беше ли и той с вас?

# 406
на Цвета в яслата за тържеството им искат бяла блуза и бял чорапогащник
Хриси,много сте хубави Hug
Вики, бързо оздравяване Hug
Бързо оздравяване на Евичка Hug
Честити подаръци!
Дани, радвам се че на Вероничка и харесва при децата
Цвета от няколко седмици си казва че е бебе и само това повтаря,иска да и казваме Цвети и ходи на ясла,а не на градина

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 15:39 от dess76

# 407
Карбовски отдавна съм го отсвирила, просто не ми понасят на нервната система и той, и репортажите му  smile3505.

МАйсторът беше с нас, ама не искаше да се маскира, и караше натюр:)

Иначе за тържеството в детската и през ум нямаше да ми мине за специален тоалет ( напоследък хич ме няма, кой ли ден ще го пратя без яке или с летни гащи детето), но едната леля ми каза да сложа дрешките за праника в специална торбичка, за да му ги облекат преди тръгване, и ако съм искала гел да му правят косата щели да се опитат да го нагласят както кажа  Shocked Не че имам нещо против геловете и детските прически, ама и през ум не ми беше хрумвало.
Та реших в крайна сметка да купя някаква риза и с дънки да го облека.

Иначе у дома няма да има дядо Коледа, решихме че ще сеобърка детето от няколко дядо коледовци. И на служебното тържество за децата няма да го водя, по същата причина ( отделно, че са го направили от 15 30. което значи че трябва да го взема в 3 най късно от градината за да сколасаме, а той тогава май спи още). Ще караме само с градинския дядо Коледа.

Още нещо щях да пиша, ама забравих.
А, да. За снимки най добре излиза наситен, относително тъмен цвят- розово, червено, наситено зелено.

# 408
  • Асеновград
Рокси , много сте сладки.
Ние вкъщи процедираме така - тържествената вечеря се провежда долу у смекърва ми , по някое време като се изчерпа търпението на децата се качваме у нас да проверим дали дядо Коледа не е минал случайно и оставил подаръци ; докато отваряме подаръците горе , свекърва ми нарежда нейните долу и след като всеки си е получил подаръка слизаме пак долу и о , чудо ! докато сме били горе дядо Коледа минал и оставил подаръци долу.Тоя дядо Коледа е загадъчен тип , никой не го вижда кога се промъква.Това действаше безотказно при Мариела години наред , сега ще караме по същата схема и с Тедо.
Най-накрая украсих елхата с помощта на Мариела и въпреки помощта на Тедо  Laughing, много добре се получи , доволна съм от себе си.Сега докато спи трябва да изчистя и наредя и другата украса.
Вчера бях в пловдивското Джъмбо , егати и навалицата  ooooh!.

# 409
  • София

Да, ама аз цял живот мечтая Дядо Мраз да дойде и наистина да остави подаръците под елхата... разбирай - някой да си направи такъв труд заради мен, че да се маскира... По очевидни причини никога не ми се е случило. В един период от живота (имах червено палто) аз се опитвах да вляза в тази роля - о/о 10тата ми година - нооо... ами, без друго никой не забелязваше или не се впечатляваше от усилията ми.  Tired
Впрочем, бях на 4, когато подозренията ми за добрия старец нараснаха до степен да попитам баба ми... която по начало никога не е лъгала при директно поставен въпрос... а аз попитах направо - няма 6 - 5 - "бабо, нали Дядо Мраз не е истински? Нали няма истински Дядо Мраз" и... ами, тя потвърди зародилото се у мен ново убеждение.
Което изобщо не ми пречи и до днес да вярвам в него... по някакъв си начин... и да искам да дойде при мен.
Може би защото имаше бащи, които се маскираха - очевидно не моя - ииии... ами, намирала съм някаква особена романтика в това.
И... сега просто искам, навярно, да дам онова, което аз съм желала...
Както и да е - взех си костюм.  Mr. Green Да видим как ще се справя с него.
Ясно, че няма да мога да говоря, но...
Много се чудя за обувките.
и за чувала.

Рокси, като ви гледам, и на мен почва да ми се ходи на маскетбала... т.е. винаги ми се е ходило на маскетбал.

# 410
  • София
Рокси, разби плана ми - мислех или бяла блуза с две големи тъмносини копчета на яката или светлосива рокля с розово пиле  Laughing

Кати,  Hug.

# 411
 Embarassed Защо не пробвате у дома да я щракнете и да видите как се получава? То си зависи от конкретните цветове де, но бяло рядко излиза добре, просто се слива с фона,който по дефолт е светъл.

# 412
Хриси с перука си нали?
Снощи нашият обор щеше да ходи на тоя маскен бал,но в последния момент решихме в Дивака.Инъче аз нямаше да ида,не ме влече.
Иве,дай линк към тоя къде ти е влязъл под кожата де,че нямам време да търся.
Майстора не дойде днес,утре!Утре ще мив земат компа и ще съм на сухооо,ама ей на тва му викам верно на сухо.  Sad

# 413
  • София
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=229&video_id=23340
отивам да гедам Хриси,аватара е супер.Емо как го възприе? Wink

# 414
  • София
На мен ми писва, ама много. Виктор е пак с температура и стомашни неразположения. В четвъртък две деца от групата им бяха с темп. Сестрите им дали панадол, обадили се на родителите и те си ги взели ...вечерта. ooooh! Температурата била от зъби. Зъби, дрън, дрън. На другия ден бях учудена когато вечерта Вики ми разказваше за въпросните деца, те отново са били на градина. ooooh! Не знам как да коментирам подобен род хора.  Tired

Лека вечер.

# 415
  • София
uva_uva, оплачи се... официално. На сестрите работата им е да не допускат такива неща. Не да упражняват животоспасяващи операции, което нито могат, нито са квалифицирани / оторизирани да извършват.

# 416
Ува,оставам без коментар защото се ядосвам!Бързо оправяне!
Ивееее,що ми го показа тоя убавец,малеййййййй!Най-после един красив българин!И така леко мека и ми докарва носталгия!Незнам каква му  е душавността,но външността е кекси!Предлагам да идем в публиката!  Wink
Хриси е супер а Емо и той нагласен! Laughing

# 417
  • София
има интересно още ............

# 418
Хм,интересно...така ли му викаш на клюкарстването Иве?
Айде изплюй камъчето!Познаваш го и ти е бил гадже?  Wink

# 419
  • София
 Whistling имай търпение де нека и още някой се произнесе,много е интересно да знаете

Общи условия

Активация на акаунт