ЮЛИ 2007

• 25 914
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Не съм от най-търпеливите аз!
Сега ще сритам Вики болна да се произнесе!
Иве,и на скайпа се криеш,а утре ще съм без нет!
щом си била с него значи е психо ,а?Бие жени и е извратен в леглото ли?  Joy

# 421
  • sf
Ето, произнасям се преди да съм умряла.
Пича е секси, става за едно бързо.
Иве, казвай клюката,че може да не доживея.
Зле ми е. От обад като ме заболя ухо, кошмар, седя и роня сълзи. Пих квото имах у нас, сложих си капки и легнах с Вико. Поспах малко,та ми намаля болката,ама май тряя и на док ида. Мъжо обаче е в Банкя при брат си, свеки я няма. Добре,че Вико ме пожали и спи от 13:30.
Та мисълта ми е ако утре не се поява следобяд, потърсете ме за всеки случай  Whistling

# 422
  • София
Върви в исул ухото не е шега работа.ще кажа че е дълго сега като ме пуснат за 20 мин ще го напиша.

# 423
Вики,какво пиеш?Отивай на лекар утре!Ще те потърся да знаеш!Ухо много боли!
А бързо,ти пък с твоя мързел все бързо.  Crossing Arms
Ивеее,извода е един аз харесвам твойте ти мойте не!Интересно!Явно с тоя брачен оков всичко чуждо ми харесва вече.  Embarassed

# 424
  • София

Айде да я чуем / прочетем таз клюка, де...
Не мога да видя обекта - пуснала съм на дребчо Спортакус, нищо със звук не мога да пускам - ще го прати на тв-то...  Crazy не знам как ще изглежда Стефани, комбинирана с мяукащия глас на море-от-любов-ката...  hahaha

# 425
  • София
Яна,споко   Joy ще достигнем синхрон

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 19:36 от Ива&СиЕ

# 426
  • София
Разкажи, де... сега няма да спя от любопитство...

# 427
С две думи досаден тип щом си го разкарала.Аз досега не съм дрещала мъж,който да ми действа успокоително.По тази причина немога да бъда с някой нон стоп.Мъжът ми има свои интереси,и по цял ден е на работа.Като излзиаме сме с компания повечето пъти.Романтична съм,писала съм любовни писма,но да ми рицетира мъж ми идва в повече.
Е похвали се ти!  Wink Писа си червена точка,трий сега бързо да не ти пишат черна.Ама ти от какво се притесняваш,мъжът ти чете ли тука?
Ох,направо ме побъркват мойте.

# 428
  • София
Не му разказвам такива неща.Да ме има за примерна.
Как ти мина срещата снощи не казваш,аз почнах книгата

# 429
  • sf
Аз пък ходих до Исул в крайна сметка. Ухото ми е възпалено. Всичко идва от хремата. Даде ми Аб и разни там спрей и хапчета. Може и да оцелея. Утре на работа ще изхръла де що сополи са останали скрити  Joy
Е, Иве, не можа ли оная вечер да разкажеш  Crossing Arms

# 430
  • София
Не съм се сетила.
Бързо да ти минава добре че си отишла.

# 431
  • София,
Вики лошо, ама дано се оправиш бързо  Peace лекувай се! Hug
Хриси много сте хубави Peace
Ува - направо нямам думи, нещо контрола и в градините и в училищета напълно липсва, ама това пък е направо безумие Tired

# 432
  • Варна
Хриси на снимките с костюмите сте супер просто  Peace Сещам се навремето в моите сегашни кумци се организираха редовно по случай рождени дни тематични партита.Напр. латино,травеститско и разни такива.На вратата имаше фейс контрол и който не спазваше правилата го връщаха/ама не на майтап, нищо че е поканен на рожден ден/. И така на едно парти трябваше всеки да се облече и дегизира в противоположния пол.Аз набързо се спретнах като мъж в мъжки дрехи с мустаци, а  Милко като жена. Беше толкова забавно- перуки, гримове. Не можахме да се разпознаем 20 човека.  Laughing
Иве, опитах се да ви проследя диалога, ама не разбрах-тоя да не е гей   Rolling Eyes

# 433
Добър вечер
Успях  да прочета вече какво сте изписали.
Дани браво на Вероника дано все така с желание ходи и да плащаш само пълни месечни такси. Heart Eyes
Адашко много сте хубави . Peace
Вики бързо до се оправяш ,че нещо непривично е за теб да не си във форма. Peace
Кати честито и на вас за градината и не се страхувай ще видиш ,че на Давид ще му хареса с децата.  Hug
Ува знам какво ти е но има ужасно безотговорни майки знам защото майка ми е сестра в градина и ми казва как връща майката с детето ,а тя го пуска от другия вход. #2gunfire
При нас е зима имаме си сняг и днес излезохме да го пипнем защото Сашо от снощи пита защо по колите има кърпи.
Това е приятното ,а неприятното е че Сашо то снощи в три през ноща е с Т и силно зачервено гърло .За сега сме на хомеопатия ,но да видим дали ще се преборим.Така че тази седмица ще сме си в къщи и незнам дали ще се оправи за тържеството в градината.

# 434
  • Sofia
Аз ви изчетох - ама нямам настроение да пиша - ние сме болни - имам предвид всички вкъщи ... Ще пиша утре, че сега отивам да лягам пак ...

Общи условия

Активация на акаунт