ЮЛИ 2007

• 25 908
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • sf
Ебаси парашутистте- нали уж всичко беше ясно вече с тая система и точно за да няма такива  ooooh!
Я им прати една проверка.

Ооо, Танче, здрастиииии как си след срещата?

# 466
eee, Иве, думи нямам Shocked

Никола не сяда на гърне, не знам как биха го накарали, ако ходеше на ясла newsm78

# 467
  • София
И аз овцата да се откажа миналата година,за доброто на други хора, а сега ме перат яко...... Twisted Evil

# 468
  • Бургас
И що ся не се вземеш в ръце и да видят те коя е Ивето, ама ха, безсрамници, не едно дете, а две да прередят. Направо е безобразие. Я я прати тази директорка тука на глутницата, ей ся ще я схрускаме.  Twisted Evil

Имам идея - прати й един красив букет с картичка вътре да си преразгледа решението директорката. Това за начало.

# 469
Марти, и Никсъна не щеше изобщо да седне нито на гърне, нито на седалка на тоалетната, но там като гледа другите деца и седна.
Шушонче, аз пак не можах да разбера в какъв смисъл точно за снимките, ама нейсе, днес съм руса:) Мислиш, че не е редно да са снимани децата в такъв момент ли?

# 470
  • София
Аз ця. мъж и п,атих а ти букети  Joy

# 471
  • Бургас
Не бе Рокси, стана ми смешно как са ги наредили сладурите. Снимки на интериора, деца, деца, и оп две снимки с гърненца и в кръг наредени, сладурите.  Peace

Иве мъж ти ще я сбори ли  Hug

# 472
  • София
Явно нищо не и е направил,ни добро ни лошо  Joy да бях отишла аз ама.....минало заминало

# 473
Оф, зацепих сега:)
Първия път като ги видях по двойки в двора с гърнетата се пукнах да се хиля. Но може би го правят заради това, което писах по горе- че като са в група и са по склонни да вършат нещата.
Аз още не мога да повярвам, че моето дете заспива само на обед, и като се събуди по рано си лежи и си кротува в леглото. А у дома всяка вечер в спалнята се разиграват батални сцени, заспиването сам е мираж.

Иве, а каква е причината за отписването ?

# 474
....................................
Иве, а каква е причината за отписването ?
И аз това исках да питам
Иначе можеш да пуснеш оплакване до Мария Минчева - директор Дирекция Образование към СО 
Проверяват сигналите  Peace
През виртуалното деловодство мисля, че може и он-лайн  newsm78 , но не съм сигурна  Thinking
Марти, стискам палци да мине сестричката ти през това трудно изпитание и всичко да е наред с нея и детенце  Praynig

# 475
  • София
Хриси, мерси за линка  Peace (май трябваше на лс да питам, сори)
Не мога да повярвам, че близнаци остават на опашката! Трябва ти да проведеш разговор с тази директорка.
Стискам палци за сестричката на Мариска  Praynig

Днес Тони ми донесе картичка, на която сам е залепил елхичка и снежен човек. И е нарисувал нещо върху човека  Grinning Похвалиха го, че е пишкал сам като мъж. Започва да се адаптира - вече е 5-ти ден там. Но рисуването в къщи започна да става сложно - слага точки, докато се скрие пишещата част на маркера и ще търся друго решение (пастелите ги гризе).

# 476
  • София
Приеха ни миналата година но в разговор ми беше натъртено че децата трябва да ходят стабилно да се хранят сами и да хдят на гърне а те бяха на 1,3 месеца.Казах че те не правят нито едно и те ми казаха тогава догодина,аз се съгласих поне дадох на някой предимство,дано е било на нуждаещ се.

# 477
  • София
Иве, аз предлагам ако не се разберете да им пратиш Господари на ефира.

В нашата ясла на гърнета ходят, ама гърнетата къде са - нямам идея. Изобщо аз не съм влизала вътре, откакто я оставихме първия ден и разгледахме набързо, но тогава така и не ни показаха баня/тоалетна. Много ми се иска да отида и да постоя, докато децата са там, но няма как. Надявах се на Коледното тържество да сме поканени, ама цък.

Да похваля Кая, нали още никакви букви да познава, но снощи написа сама първата си буква, изненада ме, защото не съм й показвала много отдавна и тя сама започна да пише вечерта - познайте коя буква: Н на Никола  Simple Smile

# 478
леле, каква любов само, сладурковци са Кая и Никола  Grinning
онзи ден когатос е видях с хомеопатката споменах че Ева многоп обича грах и тя цитира Петър Димов"ако искате децата ви да са красиви хранете ги с грах "  LaughingТа сега готвя грах за нея  Grinning
Искре, бързо оздравяване на цялото семейство,много е неприятно .Пази се   bouquet
Вики и на теб бързо оздравяване  Hug
Иве, вземи се обади в Господари на ефира, това е пълно безумие  ooooh!
Аз съм питала Ева на гърне ли ги слагат ,но тя казва на тоалетна,малка.Там пък лелите казват че ги слагат на гърне  ThinkingКой лъже незнам...................
Чак сега ми се извиниз а постъпката днес  Sick Голям инат е ........
Утре ще я водя до Джъмбо да купим подаръчета за приятелчетата й отвън.

# 479
  • София
Колата счупена,за градината разбрахте,излизат някакви разходи все нови и нови,надявам се мъж ми да е обрал фантастикото Joy
Тези моите немога да разберат разликата между двд и телевизия,като писнат за някой филм че е свършил егати лудницата.Нервират се и на рекламите,направо са изостанили май

Общи условия

Активация на акаунт