ЮЛИ 2007

• 25 895
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Иве  JoyИ Ева не разбира ,че като свърши едно детско по Тв-то не мога да го пусна пак същото  ooooh!
хем ми се излиза малко навън ,хем не ми се ходи на студено  Rolling Eyes

# 481
  • София
Искам да съм пенсионерка на първия ред на концерт на Веселин Маринов,безгрижна.

# 482
 Joy много са сладки в тая възраст

Цитат
онзи ден когато се видях с хомеопатката споменах че Ева многоп обича грах и тя цитира Петър Димов"ако искате децата ви да са красиви хранете ги с грах "  Та сега готвя грах за нея  
Laughing а Никола грах не яде при никакви обстоятелства. Ама той е мъж, важното е да е умен Laughing ако има нещо нелюбимо, достатъчно е да сложа вътре кисели краставички и го яде, но с граха не става...

започват да ми се въртят някакви бръмбъри в главата, че са я вкарали сестра ми само за да и взимат по 300 лв на ден престой. Вярно скъсена й била шийката, обаче още не са й направили преглед за разкритие и май няма да й правят  newsm78 много я мразя тази болница, егати търговците

# 483
Здравейте!
Марти, стискам палци за сестра ти Praynig
Иве, това е поредното нещо, което ме изненадва и вбесява с тези градини #Cussing out
Ние бяхме в едно селце до Огняново, казва се Марчево. Беше мн. хубаво, имаше топли, минерални басейни и ние се възползвахме. Дели беше страшно щастлив. На другият ден се разходихме до Ковачевица- доста старо село с много стари къщи.
Дани, не знам дали костюмите на Дядо Коледа имат размери, но определено са за възрастни. Аз сега прочитам, че Марти е писала за Метро и веднага  звъня на брат ми да го пращам да го  взима, а той ми отговаря- еми, аз съм в Метро Shocked Късмет!

# 484
Питай го колко струва елхата 180 см и дали е читава, плс!

# 485
  • Варна
че са я вкарали сестра ми само за да и взимат по 300 лв на ден престой.
 Shocked Shocked Shocked  Колко звезди е този Лазар?Егати и хората. Стискам палци и аз Марти  Praynig
И аз лежах в седмия месец с Преслав за задържане и също както е казала Ивето само в АГ- Варна ме приеха. Заради неонатологията, която само там я има.Иначе какви инжекции ми биха, какви хапове, не само не родих преждевременно, ами и преносих 8 дена.  Rolling Eyes
Голям чаровник Дели на снимките  Heart Eyes

# 486
Хриси, не знам дали ще ти свърша работа, но тези които той е видял са били по 200лв, 180см. Каза, че са мн.хубави.
Взел ми е костюм.
Мерси за хубавите думи Heart Eyes

# 487
  • USA
Марти, дано всичко да е наред със сестра ти и да удържи още 1 месец!  Praynig

Иве, уби ме с Веселин Маринов  Joy. Откъде ги измисляш не знам. Пиши ми и на мен за асистента, че изпуснах. Бившо гадже ли е? Нали още не е окончателно за детската градина?

Дели е страшно сладък с тези прически. И на мен ми се прииска да се кисна в топла минерална вода. Simple Smile

На Криси в градината днес им докараха сняг Simple Smile и го заведох в пълно бойно снаряжение. Ще видиме после отзивите какви ще са.

На мен Дядо Коледа ми донесе нова работа.  Mr. Green Хем много се радвам, хем ми е малко притеснено. Позицията е доста висока и по-интересна от старата ми работа (поне на приказки). Засега всичко звучи супер, ама знае ли човек.. Малко ще ми е мъчно за безгрижните дни на домакиня, ама поне ще оправиме паричния поток Wink. Започвам в четвъртък.
Били, ти как се чувстваш като вече ветеран на твоята нова работа?

Рокси, на аватара си Фокси Рокси  Mr. Green, малко ала Даяна Рос.

# 488
Честито Велина   bouquet Ще се справиш  Hug
Аз ще лягам с Ева да си чета книга.Надявам се от днес да си влезне в графика и да заспива по рано( снощо заспа в 23.30)

# 489
Мерси, Бубе. Иска ми се по голяма елха, но и 200 лв не ми се дават. Ще проверя и брат'чедите на Световния търговски център какво ще ми предложат и ще видим ще имаме ли елха.
В момента по нова анонсираха че утре в На кафе ще говорят за рака на маточната шийка и ваксините за това. Моля ако някой има възможност да гледа и да резюмира после.

Уинкс, аз почвам да се обърквам вече на какво приличам  Grinning повечето мацки на място рекоха, че съм Шер,ама аз никога не съм си мислела,че приличам на нея. Важното е майтап да става  Laughing

Да се оплача. Днес купих на Ники риза и джинси, а той пак не ги иска. Споделете ако имате някакви трикове за дрехите, как да го накарам да облече нещо, което не иска.

# 490
Аз като те видях точно за Шер си помислих Wink
Ние у дома сме много зле с дрехите. Дели не е свалял една блуза вече трети ден. Къпем се и пак се облича  Rolling Eyes Била му " готината" блузка  Mr. Green
Другото на мода, но в момента е за пране е футболен екип на Челси. облича го върху всички дрехи и дори два пъти сме били така навън Embarassed
Аз отивам на гости на близка приятелка. Ще има сладки приказки. Канена съм в десет, че и тя с бебе и да го сложи да спинка.

# 491
  • USA
Мерси Ками! Дано!

Рокси, за дрехите, при някои нищо не помага. Обикновено му казвам, че са "като на батко" или като на тати или нещо подобно. Ризите и при нас се приемат със 100 уговорки. Трябва по някакъв начин да го убедиш, че са много актуални. Вчера насилствено му обух един панталон и после цъкахме с език с баща му колко е красив въпросния панталон, с джобове и т.н. и той много го хареса и не искаше да го сваля после.

# 492
  • София
С тези ясли започна да ми писва...само като видя нещо, написано от Кати, се сещам, че детето ми трябва да е записано вече някъде. Добре, че поне смени синия цвят на текста.

Обичам синьото.
Не разбрах много... по какъв начин съм отговорна за липсата на места?..
Аз, впрочем, не съм ни кмет, ни образователен министър,  ни премиер, ни нищо...  newsm78

# 493
  • Асеновград
Рокси, на аватара си Фокси Рокси 
много сладко това
Велина , още ми е ново на работата , още съм в периода , в който мога да се извинявам , че съм нова и затова съм сгрешила  Mr. Green, иначе е добре , тук има повече момичета на моята възраст и работата е разпределена по-равномерно , в момента ми е много напрегнато , но иначе съм доволна.

Одеве разбрах , че съм правила меденките по съвършено грешен начин , сложила съм 2 пъти повече масло , отколкото било нужно , обаче пък те са много вкусни така , всички вкъщи ( дори съседите ) се скъсват да ги ядат и да ме хвалят , смешна работа  Laughing.

Иве , дано се оправите с детската градина , чак невероятно ми звучи , възможно ли е да е някаква грешка ?

Марти , дано бебчето изчака още малко  Praynig, а ти не се вкарвай във филми , трябва да си спокойна сега .

И забравих , Рокси , след Нова година елхите в Метро много падат ,миналата година поне беше така , аз като си купувам голяма и хубава , ще е след сезона , докато още не са ги прибрали.

# 494
 Вики, добре съм след срещата, тъкмо слязох и мъж ми дойде да ме вземе. Само дето нещо не начумери и събота и неделя не ми говори, аз пък днес за наказание не отидох на работа  Crazy
 Иве, много тъпо това с градината, не се отказвай, пусни жалба през системата, ако искаш ще говоря с момичетата от снбм, които отговарят за ДГ и ако можеш да отидеш директно на среща на работната група.  Peace
 Хриси и Ади от време на време проявява претенции за облеклото, но може би защото е момиче и си е малка фръцла, като и обясня че това не си отива, или я забаламосам че тази дреха е по-хубава и като се облече започва едно "Ауу много си хубава" и така става. По-голям проблем при нас е цвета на ластичето за връзването на кукурижкото, винаги избира много странни цветове, та там понякога се стига и до рев и тръшкане  ooooh!
 Велина честито   bouquet
 Иначе и Ади пише буквата Н, но не от любов към Ники (и нейното приятелче тук е Никола), а защото и е трудно да ги направи наклонени чертичките и всъщност това е нейното А  Wink

Общи условия

Активация на акаунт