Ние се завърнахме. Изкарахме добре. Имаше купон, природа и почивка. Дели много слушка, беше дете за пример
Като тръгнахме от Сф и валеше сняг. Мислех си, че там ще има много и побързахме да купим грейка за Дели, но се оказа, че и без нея сме можели да минем. Ето ви малко снимки http://boriana80.snimka.bg/baby/delian.121156.16389262Хриси, супер костюми. Ние също с компанията сме си правили такъв бал с маски. Умряхме си от смях.
Моят брат е много артистичен. Веднъж се направи на дядо Коледа за едни приятелски деца и стана голям купон. Искаше ми се тази година да изненада Дели, но нямаме костюм. Гледахме един в Била за 45 лв. Ще видим.
На мен този асистент не ми действа. Изобщо мъже, които се изявяват като манекени и асистенти няма как да ми харесат.
Аз на Дели му купих бебешки гел от Джъмбо. Редовно му правя прически. Ако нямам гел- вода със захар върши работа.

. Само дето съм забравила как да го забавлявам .... Лошата страна на работещите мами ...

, гушнала една кукла и се заредила пред вратата по чорапки
, аз и викам чакай с госпожата ще влезеш, обаче тя си влезе. Каза, че днес нямала да плаче
, а аз и напомних да е по внимателна, за да не падне пак и да се удари. Гледа, че другите деца плачкат, едно момченце даже така се мяташе милото, че едва го отскубнаха от майката, и ми вика мамо и това бебе се е ударило и плачка. Занесохме и малко играчки в градината да имат там да си играят. СеЕга ще ходя в 10,30 часа да я взема, че ще я водим с баща и на парти от неговата работа, ще има дядо Коледа и ще раздава подаръци.