ЮЛИ 2007

• 25 901
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!
Ние се завърнахме. Изкарахме добре. Имаше купон, природа и почивка. Дели много слушка, беше дете за пример Heart Eyes Като тръгнахме от Сф и валеше сняг. Мислех си, че там ще има много и побързахме да купим грейка за Дели, но се оказа, че и без нея сме можели да минем.  Ето ви малко снимки http://boriana80.snimka.bg/baby/delian.121156.16389262
Хриси, супер костюми. Ние също с компанията сме си правили  такъв бал с маски. Умряхме си от смях.
Моят брат е много артистичен. Веднъж се направи на дядо Коледа за едни приятелски деца и стана голям купон. Искаше ми се  тази година да изненада Дели, но нямаме костюм. Гледахме един в Била за 45 лв. Ще видим.
На мен този асистент не ми действа. Изобщо мъже, които се изявяват като манекени и  асистенти няма как да ми харесат.
Аз на Дели му купих бебешки гел от Джъмбо. Редовно му правя прически. Ако нямам гел- вода със захар върши работа.

# 436
  • София
Добро утро!
Хриси, много приличаш на Шер (на 2 и 3 снимки)  Peace
Та какво му е на асистента? Хубава усмивка, ама е много слабичък. Мъж под 100 кг не ме впечатлява  Blush
Боряна, много добре сте си изкарали  Peace
Иве, от магнифлекс трябва да си доволна, или?
Тази сутрин станах рано с мисълта да си изпия кафето сама - няма такъв зар в играта - в 5.30 и Тони се събуди.
С тези ясли започна да ми писва...само като видя нещо, написано от Кати, се сещам, че детето ми трябва да е записано вече някъде. Добре, че поне смени синия цвят на текста.
Хриси, бях чела, че си доволна от ЧДГ, която посещава твоето детенце. Ще споделиш ли коя е?

Всички болни да оздравяват  Hug

# 437
  • София
ДУ
Боряна аз съм пропуснала или забравила къде бяхте?
Вилма на обед ще ти пиша че си пропуснала.
Искре бързо да се оправяте какво ви е? Hug
Тоя не е бил манекен нормален човечец има 100кг ама не му личат/просто уточнявам/
Много ми е сдухано мъж ми вчера говорил с майка си от Испания и тя му се жалвала как племенницата била болна кашляла вентолин изписали имали съмнения за астма.Той милия после като ми разказва и вика ама те и нашите така бяха тя хич не се е интересувала от тях даже не си спомня за болестите им.Той се натъжи много и на мен ми стана гадно.Но това състояние е временно скоро ще измисля нещо,ще я карам да реве обещала съв си.
Дани чакам да пишеш Вероника как е изкарала в дг?

# 438
  • Sofia
Добър ден!
Днес сме сами със Сашо Grinning. Само дето съм забравила как да го забавлявам .... Лошата страна на работещите мами ...

Иве - и аз не знам, ама от събота сме със сополи, главоболие ... Предполагам сме си хванали вируса на бавачката ....  #Cussing out
Много кофти така за свекито - не я е срам. Тя само 1 дете ли има и една ли и е внучката. Всичко се връща в тоя свят - рано или късно на нея ще и е гадно.

Отивам да мачкаме пластелин.

# 439
Добро утро  Hug
Хриси страхотни костюми  Grinning Много добре изглеждате Simple Smile
Вики да се оправяш бързо  Hug
Дани как е Вероничка? На градина ли е?
Радвам се, че си успяла да се пребориш с трудностите  Hug  bouquet
arksi_ и вие всички бързо да оздравявате  Hug
Вчера се видяхме случайно с Ками и Евето - много е пораснала и голяма калпазанка - сладурана   Heart Eyes
С един бърз прочит не успях да схвана интригата и клюката покрай Ивето - ще се задълбоча при първа възможност  Mr. Green
Бубе много ви се радвам как ходите почти всеки уикенд някъде, даже малко ви завиждам  Hug
Много хубави снимки  Peace
Ува и от вас да си ходят всички болести  Hug
При мен започва една доста натоварена седмица и само мисълта, че после следва почивка и красиви празници ме държи  Mr. Green
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 440
При мен започва една доста натоварена седмица и само мисълта, че после следва почивка и красиви празници ме държи  Mr. Green
Не само натоварена, ами и дълга Confused Ако изчезнат дните между 7ми и 24 декември ще съм много щастлива  Grinning
Той сякаш почва да се разболява- сутринта прокашля веднъж- два пъти и аз като майка орлица веднага го накарах да изпие чаша портокалов сок и дадох Умкалор.  Дано да не се разболее баш сега, макар че като чета всички тук с болестите и направо си мисля, че е крайно време и у нас някой да се разкиха и разкашля. Пу, дано не е детето поне Stop
Снощи ми стопи нервите  малкото инатче, исках да му купя риза, а той очевидно нямаше желание- седна на пода в средата на магазина, не искаше да си съблече якето за да премери, не искаше да му я сложа поне до гърба да видя как ще е на размер. Накрая се ядосах, казах че си тръгваме и няма да купя нищо, а той послушно стана и тръгна с мен Rolling Eyes Направо не знам с тея дрешни капризи какво ще правим и как ще я караме.
За това, че иска да ходи само с маратонки да не споменавам- половин час го кандърдисвам да си сложи ботушите.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 15:32 от Рокси

# 441
  • София,
ДОбро утро! Laughing
И ние днес сме от ранобудните Laughing още в 7 сме на крак всички, Вероника едва се събуди милата, но снощи до 23 с батко и вилняха из къщи Mr. Green. Питам я сутринта е какво сега ще ставаш ли, ще ходим ли на градинка и тя отвори очи и като скочи Mr. Green. Облякохме се и даже закусихме малко набързо, че трябваше да си изпие витамините. Батко и и вика, ама ти къде си тръгнала - днес няма да ходиш на градина, а тя го бута и му вика "А ОДА ДИНА" Naughty, гушнала една кукла и се заредила пред вратата по чорапки Mr. Green. Закарахме я, качи се сама по стъблбите, обухме пантофките и свалихме якето и тя си гушна куклата и водата и ми вика айде аз "ОДА", т.е. влизала Joy, аз и викам чакай с госпожата ще влезеш, обаче тя си влезе. Каза, че днес нямала да плаче Wink, а аз и напомних да е по внимателна, за да не падне пак и да се удари. Гледа, че другите деца плачкат, едно момченце даже така се мяташе милото, че едва го отскубнаха от майката, и ми вика мамо и това бебе се е ударило и плачка. Занесохме и малко играчки в градината да имат там да си играят. СеЕга ще ходя в 10,30 часа да я взема, че ще я водим с баща и на парти от неговата работа, ще има дядо Коледа и ще раздава подаръци.

Иве, не унивай и ти, Аркси го е написала вече, че всичко на тоя свят се връща, гледай вие да сте добре и да сте здрави пък другото ще се нареди.

Аркси дано да се оправяте бързо и леко, явно наистина сте прихванали вируса на бавачката,  Peace
Х. Кирова дано и вие да се преборите бързо с Т и червеното,  гърло Praynig
Борянче, а тези костюми дето си ги гледала в Била имат ли размери? Стават ли за Големи хора Joy, ако стават да взема и аз и да оборудвам някой дядо. За баткото досега дядо Коледа е идвал само в градината и по разни тържества- където има много деца, а  вкъщи, идва винаги през нощта, влиза през комина и оставя подаръците под елхата и ако не е легнал и не е заспал, той няма да дойде. Но на другата сутрин стават едни чудесии - в 6 ч. той е буден и тича при елхата - започва едно лудо пищене - докато не вдигне къщата във въздуха  Mr. Green Сега и Вероника я учи така. ooooh!
Айде да се оправям и да се връщам в градинката, до после, приятен ден на всички и болничките бързо да оздравяват! Hug

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:04 от Семирамида

# 442
Само да ви кажа, че и  в Кауфланд имаше костюми на Дядо Коледа, и в МЕтро.

# 443
  • Асеновград
Добро утро ,
моята предстояща седмица не ми се мисли каква ще е , плаша се ...
Дани , повтарям се , ама не мога да и се нарадвам на Вероника  Heart Eyes, голям ентусиазъм , дано е здрава и се забавлява в яслата.

# 444
  • София
И аз имам да пиша но като легнат децата.
Вики как си?

# 445
Дани, и аз много и се радвам на Вероничка, все така да приема яслата Hug

Бубе, много сте хубави, Дели има много сладка муцунка Heart Eyes къде бяхте?

Рокси, поздравления за костюмите, страхотно изглеждате Peace

тоз хубавия още не съм го видяла, после ще си кажа и аз мнението

Ние взехме костюм на дядо Коледа от метро за 10 лв, китайски, но върши работа. Вкъщи винаги е идвал дядо Мраз, помня като по-малка въобще не го разпознавах, даже изпитвах страхопочитание към него (тук Десо ако ме чуе ще каже "ти нали помниш кога си се родила"  Grinning, ама аз наистина имам много ранни спомени). По-късно започнах да се усещам кой се е маскирал, но пък трябваше да пазя тайната, заради сестра ми и братовчедите

момичета, стиснете едни палци за сестра ми, че се опитват да спрат започнало преждевременно раждане при нея. Много ми е притеснено, иска ми се още месец да устиска  Praynig

# 446
  • Асеновград
 Praynig

# 447
  • София
 Praynig Praynig Praynig коя седмица е

# 448
33-34, обаче е в Св. Лазар, а аз нямам доверие на тази болница

# 449
  • София
Мартина да не те плаша ама по закон само в Майчин дом и педиатрията могат да процедират със съмнения за раждане в тези седмици.Аз същото бях 33 и половина направо ме изгониха добре че видяха че съм с 9 см разкритие иначе докато стигнем щях да родя.
Много ще стискам палци,БОГ да е с нея

Общи условия

Активация на акаунт