ЮЛИ 2007

• 25 878
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Joy Няма такова нещо! Конкретно за неделя притесненията ми са, че другите деца ще са без родители и да не разтройват защо някой е с мама, а тяхната я няма...
Събота е работен ден и сме до 19 ч. Ако решиш нещо звънни/пиши.
Мая, ако не е удачно за неделя, тогава да го направим следобяд или вечер в събота, да кажат и другите дали ще им е удобно. Нашите мишки все пак са по-малки и незнам дали ще се справят сами да правят коледни украси.
Марти можеш ли да ми кажеш къде я има тази кухня на Дженезис, че се колебая все още дали да и взема кухня на Ади за подарък или магнитна дъска с букви. Пиши как е сестрати, дано всичко е наред при тях  Hug

# 526
Татьяна събота е работен ден и сме с децата, които са целодневно при нас.
Бях предложила неделя след обяд да е само за юлчета, но нямаше желаещи. За сега сме вие с Ади, Рени с Илко и гаджето му  Laughing и ние с малчо и оставаме за неделя сутринта.
А за справянето - справят се Simple Smile Мацат и дрехите, но пък са щастливи  Mr. Green Никой няма да ви изгони, ако искате и вие да помагате Simple Smile Идеята ми беше ако има и други желаещи юлчета да се съберем отделно, да не разстройваме дребосъците, а и мамите да се наприказваме на спокойствие Simple Smile Само кажете на време да предупредя и Рени.

# 527
  • София
Кати имаш право на избор поне.Ще се адаптирате лесно,какво го правиш твоето дете по цял ден има ли кой да ти помага?

Трябва да тръгвам на работа, изборът е или да напусна, или да ходи на градина, така че... не е особено голям.
Имам помощница за чистенето, иначе с Давид сме си сами през деня. Ииии... ами - де да знам какво го правя... чета му от време на време, от време на време играе сам...

# 528
Добро утро!
Пак съм в играта!
Искам и аз да участвам с отбора на юлчетата за цапаницата при Мая!Чакам да се доразберем.
Два дни без компютъра ми се сториха ужасни,особено първият.Скъсах се от подреждане и чистене от нерви.Мъжът ми не искаше да го оправи,но вчера си викнах човек.Има още за работа,но поне вече съм във форума.

# 529
  • София
ДУ
Яна добре завърнала се,едвам издържах да не рухне темата без теб и Вики,Всичките работят не ги е срам и то предколедно Joy

# 530
  • Бургас
Да бе, работим, аз специално "уча" на работното място в момента.  Joy В събота имам изпит, а от два учебника и на двата съм стигнала до 35 стр., лекциите не съм ги отворила, боли ме главата - направо ще умра.  Tired А нямам никакво желание да чета. От новата година сигурно няма да сме повече на работа и това допълнително ме демотивира.  Sad

# 531
добро утро
Аз ви четях ,но нямах време за писане Grinning Днес събудих Ева в 7.00 и силнос е надявам довечера да заспи навреме, снощи пак заспа в 23.30  ooooh!
Сега готвя спанак, тя гледа Дисни ченъл ,чакаме да се вдигне мъглата и ще я водя на разходка ,че вчера излезнахме само за половин час и тя полудя вкъщи
Аз също съм за юлска среща в Смехурко  Peace

И докато пиша тук, праза ми загоря  Laughing
Ели защо няма да сте на работа, фирмата ли закриват???Ти ще успееш с изпита сигурна съм  Hug

# 532
  • sf
ДУ
И аз съм тук. Днес съм почивка,ама имам куп работа из вкъщи. ТРябва май да се махна от компа,инак няма да успея  Thinking
За цапаницата в неделя съм пас- нещо не си го представям, а не ща да ме съдят за имотни щети  Joy

# 533
  • София
Ей пак трябваше да ви наклеветя та да се разпишете, Heart Eyes
Велина я разбираме тресе я предработна треска кой знае колко магазина за дрехи е овършала.
Шуши що така каво става?Ти си отличничка хич не ти се претеснявам пак ще е 5 или 6

# 534
Добър ден  Hug
тук съм и аз  Party
За Смехурко - много съм навита, но в неделя сутринта не мога, за след обяд - на линия след 4 часа Simple Smile
почвам да работя  Rolling Eyes / а не ми се ще  hahaha/

# 535
  • Бургас
Ми така става щото сме в най-инфарктния сектор Строителството.  ooooh! Вчера шефа така хвърли в пространството думите "Ще замразяваме дейността" . Което този път ще стане. И без това до юли месец фирмата на практика не работеше, само ние в офиса играехме разни търгове. Но този път и това няма да правим, защото пък Министерството на Отбраната например не си плаща дълговете към фирмата, защото няма пари в бюджета му. И излиза че работим на версия. И така... оставаме безработни пак...

# 536
шушоната  Hug Дано излезе по-добро предложение. Вие и двамата ли сте в тази фирма?
За Смехурко - хайде да го направим неделя - 20.12, от 16:30 часа. Ние ще сме там с малчо от 16.
Сега ще кажа и на Татьана и на Рени ако могат да се преорганизират и да дойдат след обяд.
Вики ако сте свободни елате. Имотните щети са предвидени Simple Smile
А да, децата доста се цапат, после някой да не ми се сърди/бие  Rolling Eyes

# 537
  • София
Оня ден забелязах на Ради нещо като афта в устата на Ради ама навътре на езика мажа с тантум ама не минава,днес го натиснах и гледам цялото гърло с такива пъпки налепи незнам какво е,няма Т не кашля яде.Някой да му се е случвало?Довечера ще го водим ама до тогава ще откача

# 538
  • Sofia
ДД!
Шушоната - много неприятно това с работата. Ама може да стане всяко зло за добро!  Hug А изпита - не се съмнявам.
Ние сме пас за работилничката - въпреки, че ми се идваше. НО - болни сме и не искам да стават гафове да пръскаме бъцили.
А защо събота е работен ден? Пак ли е приумица на нашето правителство ?!? Аз не съм разбрала щото как да обясниш на чужденеь че почиваш в петък, а ще работиш събота?!?

Яна, оправна си ти - де ще чакаш мъжо да ти оправи компютъра!  Hug

А при мен забелязвам странно неработене на TAB клавиша - някой пак е действал с малките пръстчета ...
До после, че сега требе и да работя ...

ИВЕ, може да са афти - да е лапнал нещо мръсно или да е имал някакво възпаление и да е избило по този начин. Едва ли са гъбички (въпреки, че е възможно). По скоро са Афти. Сашо имаше преди 1,5 година на доната устна. Питай го дали болят. Може да се мажe с Gengigel BEBE. Ама детския. Все пак преди да мажеш - задължително да го види лекар. Също съм чувала - гренофлорин - не съм сигурна така ли се пише - това е онова зеленото мазило. Да се оправя бързо.

# 539
  • София
Оня ден забелязах на Ради нещо като афта в устата ...
Дактарин - веднага успокоява и е приятно на вкус. Но лекарят има тежката дума.

Общи условия

Активация на акаунт