ЮЛИ 2007

• 25 880
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
 Hug
Танче, в Дженезис в геомилевския мол ти е най-близо (има я в розово и зелено). Кръстницата на Никола вчера каза, че му е поръчалатази кухня и сега пак съм в чуденка какъв ще е подаръкът от майка ми. Май ще получи влак, въпреки съпротивата ми Simple Smile

Никола пък по принцип гледа двд (като му купя приказка и малко след това му я взимам и на филмче), но от вчера откри дисни ченъл, мечо пух. Само където ще го купувами на двд, защото това не мога да го пускам пак като свърши Laughing

Аз пък мисля да се запиша да уча заради едната точка (май се кумулират с тези са социално осигуряване  newsm78)

Вчера бях на ФМ, легенчетата не са пораснали, бъбречетата са със съхранен паренхим. Мисля, че и тук няма да имаме проблем както и при Никола  Simple Smile Направихме една много ясна снимка на личицето и като я сравнявам със снимката на Никола веднага след раждането, все едно е едно и също бебе Laughing

Велина, много успехи на новата работа Hug

Сестра ми вчера пак е получила болки и отишла до болницата, оказало се, че не са контракции. Днес ще гледат шийката дали не е от там

# 541
  • sf
Тази събота се отработва 31ви, за да се почива пак 4 дни по НГ.
А кога се е случвало да се почива в петък,а да се работи в събота  newsm78

Иве, по телефона няма ли как поне на първо четене да направиш консултация?
Най-вероятно са афти от мърсотия,ако често лапа играчки и ръце.

# 542
  • Sofia
Вики, беше образно казано - да почивам петък, а да работя в събота - нали по принцип така ги сливат - почиваме еди си кога и еди си кога и отработваме - СЪБОТА. Simple Smile Те таквоз нещо не знаят.

Марти, има Мечо Пух качен в лапаче - с превод - това което се дава по канал 1 сутрин събота и неделя. Може от там да сваляш и да ги записваш, че ако трябва да купуваш ..... А кога дават Мечо Пух по Дисни?

А за ученето и едната точка - и аз си го мисля (ама съвсем сериозно) ... Само дето там дето бих се записала, ща не ща трябва да ходя на лекции, а не виждам точно как ще стане. Нали трябва да са редовен студент - К3. Родител, който е редовен студент във ВУЗ на територията на Столична община – по 1 т. за родител. А и то е вече късно - ще стане чак следващата кандидат-студентска кампания Grinning.

# 543
  • sf
Ясно, ясно, аз реших,че става дума за конкретен случай, а нали ние не почиваме и работим по план, та викам си -изпуснала съм нещо  Joy
Ох, с тая точкова система не ми се мисли как щяхме да се уредим.

# 544
  • София
Чудя се леля ми като е учителка дали ще стане Joy още една точка тя дефакто им е баба Laughing
Вики лапа всякакви гнусотии тоя е близач голям.Само това че е на дъгите и по края на езика там до гърлото ме притеснява ако беше като минали път на венеца ок.

# 545
Вики, беше образно казано - да почивам петък, а да работя в събота - нали по принцип така ги сливат - почиваме еди си кога и еди си кога и отработваме - СЪБОТА. Simple Smile Те таквоз нещо не знаят.

Марти, има Мечо Пух качен в лапаче - с превод - това което се дава по канал 1 сутрин събота и неделя. Може от там да сваляш и да ги записваш, че ако трябва да купуваш ..... А кога дават Мечо Пух по Дисни?

А за ученето и едната точка - и аз си го мисля (ама съвсем сериозно) ... Само дето там дето бих се записала, ща не ща трябва да ходя на лекции, а не виждам точно как ще стане. Нали трябва да са редовен студент - К3. Родител, който е редовен студент във ВУЗ на територията на Столична община – по 1 т. за родител. А и то е вече късно - ще стане чак следващата кандидат-студентска кампания Grinning.

Можеш да си редовен студент, но на индивидуален план. Поне там където аз съм учила ( във Варна) беше така, предполагам че и в софийските вуз-ове може.

# 546
Искре, сутрин от 7.30 та до 10.30 дават само готини детски по Дисни- Мързелград, Айнщайнчета, мечо Пух и приятели, Мики Маус и Майстор Мани Hug
Ева ги изглежда всичките и после не иска да ги пускам пак,но следобяд търси Мики Маус и аз й пускам серии от Вбокса  Grinning
Утре може би ще пусна Ева на градина, защото трябва да съм на работа  Confused

# 547
Вчера брат ми донесе на Никола диск-микс от костенурките нинджа и спайдърмен и сега ляга и става с него.Обаче Надина и тя има нов диск за Барби мускитарките и вечер има конфликти.
В нас вече всичко е Коледно-от чая ми за пиене до Пура ми за миене на чиний,всичко ухае на канела,ябълки и ванилия.
Аз ще дойда за цапаницата,само всичко да е по план и сме здрави и будни по това време.
Марти,успех на сестричката!Дано всичко се развие добре!
Иве,на Клара голямата често има афти и по гърлото и на всякъде-изписват и дектарин и витамини.
Бързо оправяне на болните!
Марти,големи подаръци си подарявате,но е разбераемо с второто на път това си е един вид вложение.Само да не станеш като мен в един момент препълнена и претъпкана с пластмаса.
Точно за тия кухни интерактивни ти говорих,Марти на Сноби.
Някой може ли да ми препоръча добър гастроентеролог за детенце на приятелка?

# 548
  • София
Яна Коледна да си и ти!
Гастрото  в Пирогов са добри всичките,ние сме ходили в МЦ Детско Здраве при една пак от пирогов нещо заврънкулено беше Пендж.....

# 549
мъжа ми ме зардава че ще се върне по рано днес и аз ще отида до Джъмбо ,че вчера не успях  Grinning
И сега една задачка с повишена трудност, познайте коя е песента:
http://vbox7.com/play:29f4f19f

# 550
  • София
А Джъмбо до колко работи вечер? Мъжът ми е на лекар във ВМА от 19ч. и се чудя дали след това може да мине оттам.

Ками, а ще се комбинираме ли за Дейзи, Доналд, Плуто, Гуфи?

Шушоната, съжалявам за работата, но дано е за добро! Успех с ученето!

Марти, тази сутрин си мислех дали това бебе няма да прилича на теб. По-важното е, че е здравичко! А за влакчето, не знам теб дали ще те удовлетвори ( Wink) ама аз вчера запазих в Бокал едно за 45 лв., което се сглобява, тип Лего, с разни агънца и май две човечета,  с батерии е и се движи по релсите като издава пуф-паф-подобен звук и има бутон за "ту-туу", като последните две бяха изрични желания на Кая, та затова много се зарадвах, като го намерих.

На мен от подаръците на Кая ми остава синия кораб. Белия кон за яздене засега ще го пропусна, ще видя - ако е много разочарована след Коледа, че не го е получила, ще й купим допълнително.

А с на другите деца и семейството подаръците не съм и започвала...

# 551
Нямам още звукови драйвери и немога да чуя песничката,но Евичка е прекрасна!
Ние се разбрахме тази година да не разменяме предмети между приятелски и семейни близки деца,а само лакомства което ми спести много нерви.Не е толкова да парите,колкото до това,че вече по къщите ни е препълнено с детски играчки и приспособления.А и ме чака рожд. ден на Надина,нашта кани гости отсега а аз съм в паника къде ще го правя,как ще го наглася въобще,то се пада и понеделник.  ooooh!

# 552
  • София
Ками немога да си пусна звук че спят ама е много сладка пу пу пу.
Галена незнам дали е до 20-21ч питай има тема за джъмбо сигурно някой ще ти отговори

# 553
Ками, това са зеленчуците  Laughing на Никола това му е любимата песничка,и телефона ми звъни с нея, пее я също бебешки. Много сладка Евичка

Галена, може ли линкче  Peace

Янче, много играчки имаме, даже си мислех, че спокойно мога да обзаведа един детски клуб, ако събера още повече от трите къщи играчките (и от майка ми и свекитата). Обичам да купувам играчки повече от дрехи дори. Даже ми е малко мъчно, че за второто имаме много играчки на готово. Никола си пази много играчките, нямаме нито една счупена досега, прилича не на мен като малка а на татко си в това отношение

# 554
Много е сладка Евичка  Heart Eyes Аз пък си мислех, че е бански на лалета  Joy

Общи условия

Активация на акаунт