ЮЛИ 2007

• 25 878
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Ками , много сладка Ева - и пее!! И аз мисля, че е за зеленчуците песничката. И мерси за инфото за Дисни.
Развалил ни се е дигиталния термометър - мери с повече от 1 градус по-малко сравнено с живачен. Ники довечера ще гледа батерията, ама моля да ми кажете от кои марки сте доволни - че може да се наложи и да купуваме...

# 556
  • София,
Ками много е сладка Евичка наистина, но и Вероника сега спи и аз несмея да пусна звука, но довечера като се събуди ще я изгледаме заедно! Wink
arksi_ аз ползвам един на Hartmann, и съм много доволна  Peace, даже наскоро купих още един да имаме за в къщи, че ние с малката като сме на някъде да има и за баткото и таткото още един за всеки случай, мери бързо и вярно, засичала съм го милион пъти с живачния ни. Обаче аптекарката като го купувах втория се учуди - защото не ми го препоръча, някакъв друг искаше да ми продаде, но аз и казах че искам пак такъв  Wink

# 557
  • София
Аз нали имам сто вида от 2-130лв термометри този от 2 лв е лентичка е той ми е най верен не измерва точно примерно 37,6 но изписва на половинка.Иначе живачните са най точни ама никой не ги трае от децата.
Продължавам да ги питам кой каво иска от ДК а Ники балони Ради сапуни  Mr. Green баща ми им взел кран на Ники на Ради подочистачка от Хипо.Опакова ни са и са далеч от мен така че ще устискат.
Някой да е виждал мънички сапунчета от тези по хотелите,сещате се защо са ми?

# 558
 Joy лесно ти е на теб. Искай си от някой хотел, нали имаше един до вас на България, с ливански ресторант, изчезна ми името му

Искре, мерси за инфото за мечо Пух. Бях дърпала едни серии от замунда, но не ми тръгнаха нито на компютъра, нито на двдто. Ще пробвам и от там Hug

# 559
  • София
Кой е той,ливанска кухня,мммммм.Аз по принцип съм клю клюама от като периметъра ми е намален само от нета се информирам?

# 560
  • София
Привет и от нас.

Още се лекуваме от последиците от поредния вирус. Утре ще е коледното тържество в яслата. Водих го при лекарката и тя каза, че не е опасен за околните. Директорката също каза утре да е там. Дано си тръгнем само с подаръка от Дядо Коледа.
Иначе днес поради липса на гледач беше до обяд с мен на работа. Няма да ви разказвам каква картинка бяхме. Blush Laughing
Моите и те са скромни. Искат по един подарък от Дядо Коледа в градината и в къщи. Очакват и двамата черно порше /за мой късмет не го намирам, така че ще се наложи да получат друга марка кола/. Радвам се че почти не гледат ТВ и не искат всичко видяно от екрана. Но за сметка на това старателно разглеждат рекламните листовки от пощенската кутия. Mr. Green

Оздравяване на болните.

# 561
Иве, Festa Barcelo  Peace

Ува, хубаво изкарване утре Simple Smile

# 562
  • София
Замислих се за него ама незнаех,ливанец ли е собственика или просто си имат такъв ресторант?

# 563
не знам за собственика, има такъв ресторант. Или поне имаше през 2006 г и готвеха много вкусно  Simple Smile

# 564
  • София
Марти, виж това - http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=5610&o … 6t1ouiog5gv5r75h2. Не е онова, което аз харесах, но ми се струва подобно. САмо дето не пише дали е с батерии.

А, ето го моето: http://www.somap.pl/pl/assortments-7-kolejki-i-tory.html - тук търсиш "Happy train Jixin"

# 565
  • Бургас
Някой да е виждал мънички сапунчета от тези по хотелите,сещате се защо са ми?
В Метро може би ще има. Поне през лятото има.

# 566
Иве,ще ти събирам малки сапунчета,видя ли ще взимам!  Joy
Марти,за шопинга на играчки можем с часове да говорим.Аз разбира се много играчки не съм купувала поради липса на място,а и с две разнополови деца е по-различно,всяко с интересите си.Но истински се развихрих с Никола,просто пуснаха много за тези две години.По времето на Надина нямаше такъв огромен избор,дори нямаше много детски магазини.Един Щъркел си спомням,а сега надали някой го помни или има предвид.Но и тя не играеше с играчки,все пред вратата висеше и искаше навън.Затва количката за бутане,бебето,търкалцето и бяха само важни + микрофоните,н-та на брой микрофони сме строшили и йоники покрай нея.Никола много си пази играчките,държи на тях.Но примерно кухня не са имали или къщичка и май времето минава и без тия атрибути ще останем.Имай предвид-тва са рожд. дни,именни дни като се подарява и на двете,1 юни,новогодишни празници-в един момент се изчерпах.Не че няма какво,но важни са и интересите на детето.Колко скъпи и грачки се захвърлят-смачкани и изтормозени като Рапунцел,две седмици игра и сега на нищо не прилича.С Надина си имам проблеми защото тя изповядва 4 мантри 1. искам 2. айде пак 3.къде ще ходиме 4.с кой ще се виждаме.Онзи ден заяви на баща си,че обича да ни муфти.Той твърди,че е модел на подражание от мен,обаче той го налага тоя модел в къщи спрямо мен и спрямо децата.Тя сега иска бюро вече и е на вълна ''това е бебешко''.  Rolling Eyes
Компютърът ми май няма да го бива.Утре пак ще го вземат,уж д аго закрепят.Не ми се мисли как ще карам без нет.Способна съм на лудост,да взема на изплащане и какво ли не-но ще се получи страшен конфликт,а моят мъж се кефи да ме гледа как страдам.  Sad

# 567
  • Варна
Здравейте!
Нашето коледно тържество в яслата мина днес. Нелия си получи подаръците и е много доволна.Бяха подготвили програмка и бяха много сладки. Heart EyesСнимах и плаках през сълзи от смях.Всеки правеше каквото си иска , но бяха много съсредоточени. Учителките се бяха постарали доста, което е още един повод да ми стане тъжно колко невъзнаграден е техния труд.Така, предстои утрешното на баткото. Следва нашествието на гормитите  Close
Ками, много е сладка Ева  Heart Eyes Аз се предавам, гледах го  няколко пъти не мога да позная песента  Blush Пее също толкова хубаво и разбрано като Нелия  Heart Eyes
 И накрая да се оплача. Излезли са новите изисквания и правила за детските градини за 2010г./за Варна/ Подаваш си документите и след това се тегли лотария?!? Който има късмет влиза, който- не, си остава навън. #Cussing out

# 568
  • Sofia
Иве, според мен може да има сапунчета в Метро - където са многото сапуни. Ако ходим преди Коледа - да ти взема ли един ГОЛЯМ пакет Grinning. То по-добре да искат сапун и балони - а наш момък иска - Сапалин (в превод пластелин ) - ама много ...

Яна  Hug Ама какво му има на компютъра ти точно? Или не казват?  Thinking Някой да не е в комбина с тез дето го оправят ...

BOOTY, ей това за лотарията ме разби тотално?!? То и в София го има тоз момент, ама е само сред децата с еднакъв брой точки - което - малко или много е по-справедливия начин.

# 569
  • USA
Ето ме и мен Simple Smile. Иве, точно това ми беше плана, защото имам нужда от нови работни дрехи Wink, че и от обувки, но не стана. Хвърча по задачи, които мога да свърша докато не съм на работа и времето лети. Ще трябва по-добра организация.

Ками,  Joy. Много се смях с Ева, като на чужд език звучи. Явно към песента има и движения някакви с ръчички. Аз трябва да снимам Кристиан и той как пее. Нашето тържество е утре, но без подаръци.

Ще ми кажете ли къде в БГ може да се намери Икейския влак за една приятелка.

Аркси, за термометри съм най-доволна от ушния на Браун. Много бързо мери и е точен. Преди това имахме някакъв друг подобен и се оказа, че не мери добре. Сверявах и аз със живачния. Малко е трудно да се свери, защото се мери на различни места. Този на Браун много ми го хвалеха, но си мислех, че не е с нищо по-различен от другите подобни, но сега се убедих, че е читав.

Яна, като каза, че сте се разбрали само лакомства да си разменяте се сетих, че тук в по-големите семейства теглят имена кой на кого да подарява и така всеки подарява и съответно получава 1 подарък. Много ефективно ми се стори.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 23:36 от Winx

Общи условия

Активация на акаунт