Развалил ни се е дигиталния термометър - мери с повече от 1 градус по-малко сравнено с живачен. Ники довечера ще гледа батерията, ама моля да ми кажете от кои марки сте доволни - че може да се наложи и да купуваме...

, даже наскоро купих още един да имаме за в къщи, че ние с малката като сме на някъде да има и за баткото и таткото още един за всеки случай, мери бързо и вярно, засичала съм го милион пъти с живачния ни. Обаче аптекарката като го купувах втория се учуди - защото не ми го препоръча, някакъв друг искаше да ми продаде, но аз и казах че искам пак такъв

Снимах и плаках през сълзи от смях.Всеки правеше каквото си иска , но бяха много съсредоточени. Учителките се бяха постарали доста, което е още един повод да ми стане тъжно колко невъзнаграден е техния труд.Така, предстои утрешното на баткото. Следва нашествието на гормитите 
Аз се предавам, гледах го няколко пъти не мога да позная песента
Пее също толкова хубаво и разбрано като Нелия 
. То по-добре да искат сапун и балони - а наш момък иска - Сапалин (в превод пластелин ) - ама много ...
Ама какво му има на компютъра ти точно? Или не казват?
Някой да не е в комбина с тез дето го оправят ...
. Иве, точно това ми беше плана, защото имам нужда от нови работни дрехи
, че и от обувки, но не стана. Хвърча по задачи, които мога да свърша докато не съм на работа и времето лети. Ще трябва по-добра организация.
. Много се смях с Ева, като на чужд език звучи. Явно към песента има и движения някакви с ръчички. Аз трябва да снимам Кристиан и той как пее. Нашето тържество е утре, но без подаръци.