ЮЛИ 2007

• 25 874
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Добър вечер!
Ками, Евичка е невероятна. Аз не познах коя е песента.
Днес купих " Подсъзнанието може всичко" за деца. Прелистих набързо, видя ми се много полезна Peace
За неделя може и ние да дойдем, но няма как да кажа отсега. Ако все пак се организираме сериозно ще гледам по- бързо да дам отговор, за да ни имате предвид.
Отивам да лягам и да гледам Триумфът на червилата.

# 571
  • USA
Криси ме накара да му пусна Ева как пее поне 10 пъти. Гледа и се залива от смях.  Laughing
Айде, приятен ден от мен.

# 572
Велинче,хубави сънища от нас!  Hug
И аз гледам триумфът на червилата когато мога,Нико ми е любимка.Бих искала да изглеждам така на нейните години.Много ми харесва стайлинга във филма.
''Посъзнанието може всичко'' за децата съм я препоръчвала много пъти тук в темата.Четох я още преди да забременея и докато лежах за задържане пак я четох,много добре ми действаше.Тогава незнам защо,но все четях за жените императрици,за жените царици-изведнъж супер ме заинтригува тази тема,интересно сега като се замисля.  newsm78 Но в книгата за подсъзнанието всъщност основното е родителя първо да се научи да трансформира мислите си за да може да научи и детето си.На мен ми е лесно да си го представя,но често ми е трудно да го приложа.
Искре,момчето което ми оправя компютъра е приятел на брат ми,той е сглобявал неговия.Дадох му айпи-то дори и от тях си ми го третира когато се наложи,но ми е стар и изтрадал много компютъра,май му има нещо на дъното и днес ще го вземе да го види.Смени платка,преинсталира уиндолс,но като почнем да отваряме линкове или музика да слушаме пак забива.

# 573
  • София
ДУ
Почвам с излиянията,снощи неможаха да заспят до 23ч в 3,15 Ники Реши че ще играе събуди Ради запрехвърляха се из леглата ужас,Ники заспа,Ради се домъкна в спалнята в 6,3 дали е спал въобще незнам,но АЗ НЕ СЪМ.Ще припадна още малко.
Док каза че са афти ама как да мажа със сода и мед акто той не дава.На своя глава давам тантум верде то смуче и после ги сдъвква ама...
Велина лека

# 574
Иве,а дектарин защо не ползваш?
На мен ми излизаха често афти и с тва зеленото ме мажена,гранефорин май.
Леле,взе да понатрупва сняг пък още не съм купила шейна.Не ми се дават 100лв. и тва е.За 5 дни в годината,а после 11месеца ще виси на терасата и ще я премятаме.

# 575
Добро утро:)
Ние имаме шейна от миналата година, пластмасова. Мисля да не купувам нова, то и без това общо половин час е седял отгоре й. Нещо почнаха да ми омръзват неща, които само купувам и после събират прах  Confused.
Днес е тържеството с дядо Коледа, Никсъна е киселец от сутринта. Вчера гласчето му беше леко дрезгаво и аз го заведох при педиатъра след работа. Нищо му нямало, леко розово било гърлото, но нищо повече. Давам Аериус и Умкалор, тая сутрин сякаш е по добре. Дано да не се разболее.
Капризите с дрехите продължават, купих му страхотни 3/4 чорапи, изобщо не ги иска. Няма време сутринта за битки, но това положение много започва да ме дразни. Заради джинсите, които купих оняден, първия ден се борихме, днес си ги обу без никакви проблеми  newsm78
Имам доста нови снимки, но довечера ще качвам. Нещо напоследък хич не мога да сколасам, не се спирам изобщо, а накрая резултатите все клонят към нула. Май ми е време за някаква промяна или поне за почивка.

Уинкс, имаш ли някакви впечатления от рийдърите? Насочила съм се към това на Сони. Ако някой друг има мнение да споделя на воля също:)

И да допиша, вчера ги давали по телевизия ББТ в градината, имало предаване за общинските и частни ДГ. Аз естествено не можах да намеря запис .

# 576
Хриси,ами ако му дадеш право на избор.Вадиш две дрехи и го питаш ''това или това''.Аз така правя с Надина-хем и тя има избор хем и аз.Друг е въпросът,че сега пък всичко е ''бебешко''.  Rolling Eyes

# 577
Яна, вкопчва се все в едни и същи дрехи, които вече му умаляват. Просто нищо ново не иска.

# 578
здравейте момичета  Grinning
тази сутрин Ева ме изненада много .Очаквах воденето на градина да е съпроводено с голям рев и дърпане, но нямаше такова нещо.Отиде, първо въобщи че не е нейната любима госпожа( Иванова и си е въобразила че тя е Лили Иванова, защото Антон често й пуска нейни песни вкъщи и явно името й се набило в главичката) и попита другата госпожа защо е тя  Laughing Целуна ме и хукна по стълбите ,явно доста се е разтъжило детенцето за приятелчетата Rolling Eyes Предупредих ги че може да подкашля, само се надявам докато спи да няма инциденти, въпреки че вече 2 обяда тук не е кашляла и изминалата нощ също не е( това е коледно чудо направо  ooooh! )  Praynig
Иве  Hug По късно ще ти кажа , имаше едно сладко коетос е адваше за афти ,но забравих какво беше и ще се обадя на сестрата на Антон,ама сега не ми вдига ,явно има работа  Hug
И ние имаме шейна,няма да купувам друга  Peace
Приятен ден на всички ,аз тръгвам на работа

Мерси за милите думи за малката- песента е Зеленчуци,който не яде,тананикайте я докато я гледате и ще схванете мимиките с ръцете  Laughing

# 579
Хриси,много ти е икономичен Ники!Дано отмине този период и не се задълбочи.Може би трябва да го разсейваш докато го обличаш,някак между другото и набързо обличаш.Поне аз така се опитвам с яденето при Никола,ама и тва действа до време.
На нас ни спряли топлат авода,гадост.Влизам да се къпя,пускам и ...студ бррр.
И на мен ми писна от пластмаса из къщи,играчки само се трупат.А в същото време нямам сушилня,нямам читав мобилен или лаптоп както нямаме по-голямо жилище или по-добра кола.Нямам легло за Никола и други важни неща за които мястото липсва и средства на този етап.Взех да се дразня от малките харчове щото вече не ме задоволяват.

# 580
  • София
Яна, вкопчва се все в едни и същи дрехи, които вече му умаляват. Просто нищо ново не иска.
Аз имам опит с 5 годишна девойка, която по същия начин ни манипулираше на 1 море. Беше с куфар, по-голям от нашия общ. Дадох й възможност да избира между 2 дрешки, тя си остана със старите. Сложих другите в 1 плик и казах на Марти да ги хвърли на боклука, защото тя и без това няма да ги носи. Веднага подейства този подход, но си мисля, че нашите са още малки да действа и при тях.
Рокси, опитвала ли си да ги скриеш? Или да ги изпереш и като ги пипне, че са мокри да се откаже  Thinking може би?
Док каза че са афти ама как да мажа със сода и мед акто той не дава.На своя глава давам тантум верде то смуче и после ги сдъвква ама...
Ива, ти пита ли го за дактарин гел? Още вчера ти пратих линк.

# 581
  • София
Немога да го мажа иначе имам дактарин гел ще повърне и бяга,Таня на друг си пратила ако е на лични.

# 582
  • София,
Немога да го мажа иначе имам дактарин гел ще повърне и бяга,Таня на друг си пратила ако е на лични.
Иве няма да го мажеш и да го натискаш- смо сипваш в лъжичката и му даваш да ближе, то е вкусно, не се тревожи и се полепва само като мине през устата, няма да повърне - щом Вероника не го повръща - дето е толкоз трудна на хапове Peace
Аз УчА, уж де Wink

# 583
  • Бургас
И аз така  Whistling

Майче, не вече не работим в една и съща фирма. За щастие за сега си има работа. Само аз съм безработна.  Cry

Евичка, много сладка, много и се радвам. Като голяма девойка е.  Heart Eyes

# 584
  • София
Привет.

Тържеството в яслата мина. Родителите не сме присъствали. Не ни отказаха ако искаме, но при 80 деца на куп не сметнах за нужно да се натискам. Човечето е поревало и то покрай другите деца, защото не бил виждал Дядо Коледа, а той имал дълга бяла брада. Има си за подарък хеликоптер от тези дето светят и вдигат много шум / за негова радост и мой ужас/ Crazy. Прибрах си го на обяд, че ми беше притеснено. Заспа в колата, още спи но се стряска и се буди с рев /преживява  срещата с добрия старец/ Wink. Утре да минава тържеството и в градината на Гого, че и той нещо е на косъм от разболяване. Rolling Eyes

Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт