ЮЛИ 2007

• 25 873
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А за ученето и едната точка - и аз си го мисля (ама съвсем сериозно) ... Само дето там дето бих се записала, ща не ща трябва да ходя на лекции, а не виждам точно как ще стане. Нали трябва да са редовен студент - К3. Родител, който е редовен студент във ВУЗ на територията на Столична община – по 1 т. за родител. А и то е вече късно - ще стане чак следващата кандидат-студентска кампания Grinning.

Да  учиш, ако ти е на сърце, е добре - но допълнителна точка не носи, не и ако инак си осигурена. Може да се вземе точка или за работещ родител, или за редовен студент.

# 586
  • София
мъжа ми ме зардава че ще се върне по рано днес и аз ще отида до Джъмбо ,че вчера не успях  Grinning
И сега една задачка с повишена трудност, познайте коя е песента:
http://vbox7.com/play:29f4f19f

Hug Heart Eyes

Зеленчуци който не яде.
Давид май е влюбен... задочно... изгледахме клипчето 10на пъти и ... ами, аз спрях да го пускам пак, за да напиша... и сега пак иска да го пусна онова детенце... и да ходи в градината на детенцето... Laughing

# 587
  • София,
А за ученето и едната точка - и аз си го мисля (ама съвсем сериозно) ... Само дето там дето бих се записала, ща не ща трябва да ходя на лекции, а не виждам точно как ще стане. Нали трябва да са редовен студент - К3. Родител, който е редовен студент във ВУЗ на територията на Столична община – по 1 т. за родител. А и то е вече късно - ще стане чак следващата кандидат-студентска кампания Grinning.

Да  учиш, ако ти е на сърце, е добре - но допълнителна точка не носи, не и ако инак си осигурена. Може да се вземе точка или за работещ родител, или за редовен студент.

ДА така е точката е или за едното или за другото, ако са и двете както беше при мен преди да ме съкратят от работа точката за едното е 1,0, а за другото 0,1 Peaceмай така беше но не съм сигурна Tired

# 588
  • Sofia
............
ДА така е точката е или за едното или за другото, ако са и двете както беше при мен преди да ме съкратят от работа точката за едното е 1,0, а за другото 0,1 Peaceмай така беше но не съм сигурна Tired

Това е добро пояснение - мерси Simple Smile. Аз си мислех, че са +1 +1 - ама то и така си е написано, че ... И все пак не мисля, да се записвам да уча за едната точка Wink.

# 589
Здравейте  Hug
 Ками много сладка Евичка, аз пък си познах че са зеленчуци, Ади преди също много я пееше, но сега е на вълна "С червените ботушки" Simple Smile
 Седим си ние с детето вкъщи, защото ми омръзна все да се сополчи и да подкашля и и казах на джипито да си ми дава болничен и да си оставаме с детето. То хубаво ама от оня ден започна да ме стяга гърлото, оправих го и вчера през ноща ми се запуши носа, та сега едвам дишам, подозирам че Вики ме е заразила Wink Иначе днес изкарахме повече от два часа навън, много беше хубаво времето и децата се натичаха Simple Smile
 Хриси пробва ла ли си като му купиш нещо ново на Никсъна и 2-3 дена да го оставиш да 'свикне' с новите придобивки, да си ги премята и да ги вижда, така че след няколко дни те вече да не са нови  Peace

# 590
Ох и малчо се разкашля. От няколко дни е със задна хрема без секрети и диша през устата и му изсъхва гърлото и сещате се... Вчера гласът му беше прегракнал, а днес вече кашля грозно  Confused От два дни сме си в къщи и го чакам да вдигне Т или да му потече носа, но нищо.. Дори гърлото му не е червено...
Мислех днес да ходим до личната, но се притеснявам, че ще лепне още нещо в чакалнята... Обаче ако и утре е така ще отидем.
Оплаках се!  Hug

# 591
Сашо вече е но АБ и крив ужасно. Sick

# 592
Хриси, съжалявам ,дано по бързо оздравее  PraynigКакво му е ,аз май съм пропуснала?
Ева заспа преди минути, беше много уморена.А какъв цирк спретна навън за едно какао  Crazy ,като изпадне в тези настроения направо полудявам ooooh!
Иве как е Ради???
И какво , нямаме дата за Смехурко ,ще ходим в неделя който може така ли???

# 593
Янче, по отношение на подсъзнанието си права , че родителите първо трябва над себе си да поработят и след това върху децата. Аз лично в тази насока се образовам от едно известно време и затова реших, че искам Дели да има този начина на мислене Peace
Аз опаковам подаръци. Остават ми още 9 Whistling
Вие по колко време изкарвате с децата навън? Аз напоследък издържам по час, най- много час и половина. Много ми е студено. Дели винаги се мокри и аз бързам да го прибера.
Марти, продължаваш ли да си ходиш при онци лекар, който те пое в началото? Доволна ли си? Решила ли си дали ще си сложиш упойка?
Стискам палци при Малчо нещата да минат леко Praynig

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 00:08 от borianna

# 594
Благодаря ви  Hug
Тази нощ мина леко Simple Smile
За Смехурко - неделя, 16:30 е само за юлчета и мами  Mr. Green

# 595
  • София
Мая бързо оздравяване,ние може би ще дойдем но не и преди 17ч няма да мога да ги оправя преди този час

# 596
Иве, когато успеете. Ние ще сме там Simple Smile

# 597
добро утро в този снежен ден  Grinning
Днес ще се отдам на кулинария вкъщи ,защото шефа ми каза да не ходя в офиса ,щели да имат оперативка цял ден и няма да мога да работя спокойно  Party
Радвам се че Малчо е по добре  HugЩе направя всичко възможно да дойдем в неделя  Hug
Иве как е Ради??
Бубе и аз не издържам повече от час навън , вечно ми е студено на мен

# 598
 Hug
За неделя - ще направя всичко възможно да дойдем и ние, но към 17 часа,  че Ина до 16 спи обикновено
Стискайте ми палци днес, че имаме важно мероприятие с един куп високопоставени личности и няма място за грешка  Rolling Eyes Rolling Eyes
Притеснено ми е  Rolling Eyes
Всички болнички да оздравяват  Hug Hug
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet

# 599
  • София
ДУ
Там- там, стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт