ЮЛИ 2007

• 25 871
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!
Започва се моят затвор в това време и мъчение.Ще прибегна до капки или в краен случей до огнена вода.  Mr. Green
Никола мрази студа и снега,аз също.От утре съм и с двамата,почва ваканцията за Надина.И взимането от градината ми отпада в лошото време,но ще искат забавления.Пък аз трябва да ги пазя много сега,защото във вторник Надина има предствление на голяма сцена от балета,ще има и Дядо Коледа и подаръци.А на 30-ти тръгваме за Белмекен.И сега им треперя,но събирането с деца е неизбежно.
Вчера ходих за въпросните подаръци и Никола пак като се затръшка за тоя шампоан-батман,сещате се.Има Спайдъри,принцеси-такива душ-гелове,но много успешно направени.И един черен Батман,а аз уж гледах че заспива.Ей като го видя като скокна и взех му го аз.От вчера само го влачи,с него играе,с него ходи и спи.
Веси,успех!Ще се справиш,с теб сме!  Peace

# 601
Веси, стис!
И в моята работа е много напечено, и много каръшко, вчера още един роект ми се повали по назависещи от мен прични, но негативите ще са за моя сметка  Rolling Eyes

Ето снимките от вчерашния празник, беше много хубаво.
Малките имаха танц, който просто ме разсипа от смях, бутаха се като малки патета. Иначе беше цяла програма, за децата от всички групи, общо. По големите бяха направили една сценка, седяха уж в една селска къща, около маса с питка и си пожелаваха туй-онуй ( плодородие, здраве, берекет) и по едно време учителката отиде и взе питката, понеже те само чупят ис и пълнят устите, и не могат да си кажат репликите  Laughing цялата зала се смя. Имаше дечица, които плачеха и не искаха да си кажат стихчетата/песничките, и други, които просто бяха в стихията си на сцената и изобщо не спазваха никакъв сценарий. Много ми беше интересно на мен, като за пръв път. Снимах малко и с камерата  Embarassed ако успея да отрежа само частта с малките и танца им, ще го кача ( окло 2 минути е , а записът е по дълъг, не знам дали ще мога да го копирам само него).
Вечерта бяхме сами с Ники у дома, Емо беше на парти, и ние правихме меденки. Значи аз месих тестото, Ники го начукваше с чука за пържоли  Laughing, двамата точим  с точилката, и след това режем и печем. Голяма забава, имаше 2-3 сблъсъка, малко тесто и формички по земята, но всичко свърши добре. И се е научил като направи беля ( хвърли на земята ) и му се скарам, той слиза, взема хвърленето, дава ми и го и вика "Мамо, бичкам те, Ики слуша"   Blush

# 602
  • София
Хриси къде беше тържеството?На една снимка има едно столче от къде е и колко пари е?

# 603
Тържеството беше в сградата на частно училище Дружба ( между другото, въпреки че не смятам, че частните училища, особено в гимназиалния курс дават по добро образование от някои държавни, бях много приятно изненадана от материалната база в това училище. За първи път влизам в частно, но помнейки аз къде съм учила...разликата е огромна- фоайе, рецепция, охрана, двор с портиер на входа, зали за прожекция  Confused )
Ако имаш предвид снимките у дома с шареното столче- от магазина за един лев в Хит-а го купих, 9 лв. Имаше и по малко - 6лв. Сгъва се и заема малко място, ползваме го в банята, да стъпва върху него за да си мие зъбите. 
Имам още снимки, но после ще ги качвам, че фликр има лимит от 100 мб на месец, а моите снимки са големи.

# 604
  • София
...и по едно време учителката отиде и взе питката, понеже те само чупят ис и пълнят устите, и не могат да си кажат репликите  Laughing цялата зала се смя.
Миличките  Laughing Много весело е било - гледах снимките  Peace
Хриси, дано са такива помощници и като пораснат. Моят душан непрекъснато иска да мие чинии. Инсталира се на мивката и ме вика да му пусна водата  ooooh! , че и се ядосва ако се опитам да му отклоня решението с нещо друго. Бели краставици, картофи, тиквички - работливи са ни децата, не можем да се оплачем  Wink Аз вместо коли и т.н. да му бях купила кухня за подарък.

# 605
Веси ,успех  Hug
След малко ще гледам снимките на Хриси  Grinning
На мен ми харесва заснежено ,но ако и Тони е повече време на разположение, някак не мога вече да нося дълго Ева ,тежи ми.Няма да мога сигурно и да я пързалям с шейната  Rolling Eyes

# 606
И аз не виждам как ще ги пързалям двамата,в смисъл да ги предвижвам от точка А до точка Б.Инъче Надина може и сама да се пързаля примерно,но ако искам да стигнем до някъде?Никола ако заспи и снега да го вали,незнам как ще стане.Мъжът ми е на работа от сутрин до вечер,нямам търпение да дойдат почивните дни  да движим с него с колата.Самата аз много съм се изнежила от стоенето в къщи.
Ники ного прилича на теб Хриси!Сладки са децата много!
Тва столче съм му се чудила,но щом казваш че е събилно ще го взема.
Хубава е базата в частните наистина,но факт е че немога да си ги позволя.Ще се надявам и държавните да си повдигнат нивото.

# 607
ние открихме сезонът на шейните Grinning Сега като се приберат ще разбера дали Никола се е дразнел на снега, който вали, защото преди време като преваля малко ми казваше "махи го този сняг, спийай го". Но пък днес излезе супер ентусиазиран, та ще видим

Бубе, ходя си при него - не стария ми лекар, а този, който намерих след като ми се случиха проблемите и старият реагира неадекватно. Много съм доволна. Всъщност при проблемна бременност можеш да разбереш най-добре какво представлява лекаря. Иначе другото е лесно - виждате се веднъж месечно, констатира, че всичко е наред и това е. Това раждане вече знам как искам да протече (за разлика от предишното). Искам минимално вмешателство от лекаря, в т.ч. и ми се иска да избегна обезболяването. Най-вече заради рязкото падане на тоновете на Никола, малко след поставянето на епидуралната упойка. И до ден днешен си мисля дали не е от това

# 608
  • София
Аз със шена сама няма да се справя а и като са разчистени улиците още по трудно ми се вижда.
Боряна взе ли си хороскопите на Джуна аз взех но веднага ми ги отмъкнаха децата в леглата им са,професори отглеждам.
Айде сега от къде ръкавици с един пръст и шушлякови че стана мазало на вън 6 чифта са мокрите.Баща ми донесе някакви ама за 4-5 годишни хубави и то с пръсти  ooooh!

# 609
ние открихме сезонът на шейните Grinning Сега като се приберат ще разбера дали Никола се е дразнел на снега, който вали, защото преди време като преваля малко ми казваше "махи го този сняг, спийай го". Но пък днес излезе супер ентусиазиран, та ще видим

Толкова са смешни понякога:)))) Ники вика "Има няяяяг" и разперва смешно ръце настрани.

ИВе, малкия има ръкавици с 5 пръста от заешка вълна, има и поларени с 2, има и плетени с 2. Поларените са най добри откъм мокрене, странно, но факт.

# 610
  • Асеновград
Завиждам ви за снега , искам и аз.Тедо много ще се радва , сигурна съм.
Дядо Коледа ще идва в детската градина във вторник , а аз още не съм занесла подаръка.
Много са сладки Ники и компания  Heart Eyes.Снощи докато обличах Тедо , сестрата ми разправяше , че много пеел и танцувал като идвала музикалната педагожка.Те ще имат програма за 8-ми март , много ще е смешно сигурно.

# 611
Досега оправях Барбитата на Надина,мих косата на една и я суших пък две са толкова оплетени в косите,направо незнам как да ги оправям.  ooooh! Изхвърлих няколко счупени и крайната бройка е 6 що годе стават.Нови няма да купувам,съсипва ги мнооого.Като остане без нито едно читаво тогава,ако има интерес още.Щото в момента най-обича да си оцветява,да си реже от гланцовото блокче,да си лепи,да си пише нещо по тефтерчетата,ей такива и бебетата й разбира се.
Никола неможе да заспи без да е излизал,в 3ч ще се оправим за навън,спря да вали слава богу.

# 612
  • София
РОкси, Никсъна е много хубав и ризата е супер!!! Така ме е яд, че няма как да гледам на Кая Коледното тържество - то е днес. Снощи в последния момент успяхме да намерим син кораб - на Ицо сестра му каза, че в Бонжур в Скай Сити има играчки на Фишер Прайс и го изстрелях в девет вечерта натам. Оказа се, че Кая има късмет, и закупихме синия кораб/лодка с капитана, който ми бяха показали Марти и Искра. Много съм щастлива!

А от офиса имаме невероятна гледка на побелели големи дървета!

Само дето сутринта дойдох в 9:30, защото, неясно защо, в нашия квартал нямаше ни 72, ни маршрутка, ни такси. Но се оказа, че в Лондон са и по-зле (а сигурно снегът им е по-малко) - има хора, които днес не са на работа, защото заради снега детските градини на децата им не работят  hahaha

# 613
супер снимки Хриси  Grinning , как ми се иска и аз да присъствам на коледното парти на Еви,но мисля че не може  Rolling Eyes
Иве, вчера в един аутлет в нашият квартал видях такива ръкавици на Руканор, имаше дори и без пръсти с една калинка отгоре,много сладурски.Следобяд ще отида пак и ще дам по пълно инфо  Hug
Ние мислим с шейната да вземем Ева  Laughing

# 614
  • София
АААА Ками те 30 лв видях ги в един сайт,60лв не ми се дават е накрая ще поддам ама.....
Хриси от къде поларени и тези кожените?Ти поне обикаляш и знаеш

Общи условия

Активация на акаунт