Започва се моят затвор в това време и мъчение.Ще прибегна до капки или в краен случей до огнена вода.
Никола мрази студа и снега,аз също.От утре съм и с двамата,почва ваканцията за Надина.И взимането от градината ми отпада в лошото време,но ще искат забавления.Пък аз трябва да ги пазя много сега,защото във вторник Надина има предствление на голяма сцена от балета,ще има и Дядо Коледа и подаръци.А на 30-ти тръгваме за Белмекен.И сега им треперя,но събирането с деца е неизбежно.
Вчера ходих за въпросните подаръци и Никола пак като се затръшка за тоя шампоан-батман,сещате се.Има Спайдъри,принцеси-такива душ-гелове,но много успешно направени.И един черен Батман,а аз уж гледах че заспива.Ей като го видя като скокна и взех му го аз.От вчера само го влачи,с него играе,с него ходи и спи.
Веси,успех!Ще се справиш,с теб сме!
, че и се ядосва ако се опитам да му отклоня решението с нещо друго. Бели краставици, картофи, тиквички - работливи са ни децата, не можем да се оплачем
Аз вместо коли и т.н. да му бях купила кухня за подарък. 

.Снощи докато обличах Тедо , сестрата ми разправяше , че много пеел и танцувал като идвала музикалната педагожка.Те ще имат програма за 8-ми март , много ще е смешно сигурно.