ЮЛИ 2007

• 25 866
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добър ден.

Много неприятно време, особено ако си рано сутрин на работа. Преценихме, че докато почистим колата и се натоварим всички шансът да стигна навреме е нулев и само допълнително ще простудим децата затова поех с градския транспорт. Дотам добре, но прибирането ми беше кошмар. Преди малко изпратих Гого с баща си към центъра. Надявам се да стигнат навреме за тържеството в детската и успеят да се приберат безаварийно.

Снимките са страхотни, Рокси. А Никсъна все още има пухкави бузи.

Навън вече грейна слънце. До си имам късмета.

# 616
Хриси, страхотни снимки  Hug какво имаш предвид за поларените - че като се намокрят не пропускат ли?
Никола има само един чифт ръкавици, от миналата година, от МК, комплект с шапка. След всяко прибиране ги изпирам и ги слагам на парното. Имам желание да му купя още един чифт, но не съм намерила такива, които да ми харесват и да му стават

# 617
Цял ден се опитвам да ви изчета. Дели не спа, не спря да  тича и скача Crazy Сега използвам да пиша докато се къпе.
Иве, не съм ги взимала тези хороскопи, но ти ме заинтригува.
Ние днес в най- големият снеговалеж бяхме навън със шейната. Е, няма такива игри.

# 618
И ние бяхме навън два часа и половина,но Никола само веднъж слезе в снега хихи.И само стои завит и ни подвиква мамо ай,како ай.Надина много си игра с една нейна приятелка,прибрах я мокра и после всичко за пране.Хубавото е,че мъжът ми се нави на шейна и ще купим хубава някаква,да става и за двамата щото сама немога да тегля две шейни.Макар,че като гледам Никола не се е засилил да се пързаля,много ми е нежен милия хихи.Ще взем аи едн апластмасова само за пързалене на щерката и така.

# 619
Хе хе Бубе, Дели сам ли се къпе? Малчо прави някакви опити, но още не смея да го оставям сам в банята.

# 620
  • USA
Ето ме и мен. Аз ви чета редовно по телефона Simple Smile, но ми е трудно писането. Започнах работа и бях доста заета първите дни и не мога да се добера да напиша някоя мъдра мисъл. Работното ми време е от 7 до 4.30 и ставам много рано. Отдавна не бях виждала изгрева  Mr. Green, та сега това ми е малко трудно, но ще свикна.

Рокси, за електронните книги трябва да видиш откъде може да купуваш книги за съответния рийдър. Нямам много опит с тях, но познавам много доволни хора, виждала съм и в самолета да четат. В американската тема имаше обсъждане наскоро и доколкото разбирам рийдъра на Амазон чете само книги от Амазон, този на Б&Н - само на Б&Н. Не знам на Сони как е,  но май библиотеките тук него използват. Та, мисълта ми е да проучиш първо преди да се вречеш във вярност на някоя определена фирма. Аз лично смятам да изчакам да се поразвият малко.

Тържеството на Криси беше много хубаво. Той не пя много, но поне седеше на сцената и беше успял да си налапа пръстите и на двете ръце едновременно. Поне 50% от представлението ги близа, аз замалко да не отида да му ги извадя собстеноръчно  Mr. Green. Мил родителски момент.  Joy Освен това, беше доста топло и учителките го бяха съжалили и не му бяха облякли официалната жилетка и беше с фанелка Beach Bums на сърфистка тематика (като истински калифорниец  Laughing).

Малко завиждам за снега. Криси само гледа филмчета и много си говорим как ще ходиме на планината при снега.

# 621
  • София
ДУ
НИе посетихме едно коледно тържество с дядо Коледа,не обърнаха внимание на песните на децата,но като дойде дядката Николай избърза да си вземе подаръка и избяга да играе,Радослав ме разби седеше до дядката и при всеки подарък викаше ДАЙ,накрая го срита един път после го гали,гушна го и направихме снимки.
Велина много се радвам,а харесва ли ти н.работа интересна ли е?Аз предпочитам ранното ставане за работа по експедитина съм иначе едно мотане.

# 622
  • Асеновград
Добро утро , в шестия работен ден от седмицата.Ужасно трудно станах.
Освен това имам и краен срок днес , та ще трябва сериозно да работя , а не само да дремя пред компютъра.
Много сладък Ради  Heart Eyes.
Winx , много се радвам за новата работа.

# 623
  • USA
Иве, харесва ми засега. Интересно е - нова индустрия, нови хора, нови проблеми. Шефът ми има 3 малки деца и се надявам да не е цербер по отношение на работно време.  Малко не смея да се зарадвам още, че на предишната уж беше супер и после се оказа голямо дърво. Дано тук да са по-добре нещата. И аз съм много продуктивна сутрин и предпочитам така, отколкото висене по нощите. Много е весело с Ради и Ники - големи са сладурчовци.
Били, дай Тедо-Сладоледо в голям размер да го видиме с рогцата.  Laughing
Криси напоследък е научил много английски песнички и от време на време ни изненадва с някой бисер. На тържеството пя "God bless America, my home sweet home." С баща му щяхме да паднем. Да се чуди човек да се радва ли.

# 624
  • Асеновград
Вкъщи са снимките , довечера ще кача.Това е у една приятелка , тя го подреди така  Laughing.

# 625
На работещите момичета пожелавам лек работен ден,да мине бързо и празнично някак(ако е възможно).Аз ви се възхищавам просто на всички,които не сте спирали да работите!  Hug Hug Hug
Иве,и Надина беше като Ради на тая възраст и всеки подарък,който раздаваха и тя ''дай'' ''дай'',а Никола и в Мола като видя Дядо Коледа се отегли преди да се разплаче инъче на тв-то му се радва.Даже на декстопа съм сложила Стареца със шейна пълна с подаръци и еленчетата.
Велинче,много ме изкефи Крис с тениската.  Joy Рано почва работното време,но пък идеално приключва за майка с малко дете.Аз преди бях с такова работно време,прибирах се да релаксирам и после свежа излизах по заведения,театри,концерти.Сега немога да почна така,защото сутрин няма кой да ми оправи децата за градина примерно,по лесно е да намеря някоя жена да ги взима от градина,ще видим как ще го наглася догодина.
Днес вече съм с двамата,сутринта почна критично щото всичко е свършило в нас,сок,пасти,бисквити,вафли.Умишлено спрях да купувам.Сега съм направила чай с мед на Надина,на Никола съм дала половин ябълка и корнфлекс.И двамата за намръщени и недоволни.Добре,че от 10.30 ще ги водя на театър тук в Читалището.Ще гледаме Палечка.Това читалище ми е голяма помощ,много е старо,още свеки е ходила в него.Има много хубави школи,удобно е и близо.
Като казах свеки,Иве снощи сънувах,че идваш в клубчето на Мая с децата и си взела свекърва си за помощт.  Laughing
Вики ми се губи?Да не я затрупа някой преспа докато раздава бележки?Иве,оглеждай се за снежен човек с цайсите на Вики!  hahaha
Майтапя се,но тя не се вързва се надявам!Сигурно има гоблени да довършва и ще ни изненада!  Hug

# 626
  • Варна
Добро утрео!
Вий сте на шейни, ние във Варна сме на кънки.Навсякъде е лед и не може да се излезе от вкъщи.За капак и Нелия е болна. Вдигна много висока Т вчера и буха като магаре.Добре, че има още няколко дни до Коледа дано се оправи дотогава.Искаше ми се да пусна снимки от тържеството, но Мултиплай ми е блокиран нещо. Ако успея да кача  ще покажа.
Уинкс, честито и от мен за новата работа.Безаварийна и доходна  Laughing bouquet Много сладко това за home, sweet home  Heart Eyes

# 627
Добро утро и от мен!
аз приключих с работата за тази година,лек ден на тези който работят
 Цвети имаха тържество в яслата ,но без родителите,добре че поне дадоха две снимки да я видим
Уинкс, честита работа и от мен!  bouquet
Бързо оздравяване на Нелия! Hug

# 628
ДУ и от мен
 Hug Hug
Всичко мина добре /не на 6, но стигнахме 5 1/2, което пак си е успех  Wink/
Благодаря за стисканите палци  Hug Hug
И аз ПРИКЮЧИХ работа за тази година  newsm44
Остават 2 служебни разпивки, но тях не ги броя за работа  Joy
Хриси страхотен празник, Ники е много сладък  Heart Eyes
Ина пък само ме пита кога ще правим снежни човеци
Колата нещо се разваля,което е мноооооооого лошо и май ще си стоим в София за всички празници, което не е лошо  Flutter
На който му се излиза в студа утре в 10,00 на Коледарията ще имам детски концерт  Wink
Ако не ви се налага за сега не излизайте че всичко се е заледило  Rolling Eyes
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 629
  • София,
Добро утро  Laughing
Аз искам нещо да питам - как мога да си обработя една - две снимки -става въпрос, че снимах децата в къщи - да си направя аз календари - но ми се иска някак да променя фона отзад, че не е изобщо качествен, ама нямаше как да опъвам чаршафи по стените или да отрежа тръбите на парното Wink. Само с фотошоп ли може да се обработват снимките, или става и с някоя друга по обикновена програмка Rolling Eyes. Ако някой може да ми помогне да пише на ЛС.
Иначе ние сме горе долу добре, като се изключи пак безсънната ни нощ, Вероника пак и се разтече носа и пак кашля  Shocked, незнам какво и става един ден е  зле после минава изеднъж, три дни нищо и няма и после пак и всичко става много бързо-  newsm78 вече съм сигурна, че е алергия, и ми се струва че е към шоколад и какао, вчера е пила какао и е яла накакви меденки с шоколад, и следобед като стана от сън и текнаха сополите, разбуха се, очите и плуват, но няма Т, миналия понеделник по същия начин - нищо и нямаше до обяд, но наобяд изяде половин шоколад наведнъж и после пак същата работа newsm78.  
Сега ще се опитам да кача снимките ни с Дядо Коледа да ви я покажа ревлата.  Blush
Иве много сладък тоя Ради, дядо Коледа да му беше дал още един подарък Peace
Шушоната късмет днес Peace
А на работещите да е лека и кратка днешната работа, време е за запразняване. Peace
Бързо оздравяване на болничките дечица Hug

Общи условия

Активация на акаунт