ЮЛИ 2007

• 25 862
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Завиждам ви за снега, тука е такава поледица. Сутринта не можах да отворя колата, всичко замръзнало.  Като ледена пързалка е. ooooh!
Браво на успешно приключилите годината.
И аз ще приключа след някой друг ден ама за постоянно. Да му се невиди, много се дразня, може ли да не ти кажат нищо, мълчат като п****. Ми кажи вижте сега така и така мислим да направим, вземете мерки, а те нищо, събуждат се, сънували нещо и казват ще затворим фирмата. Ми ние какво да си търсим ли работа - мълчат, смеят се, всякаш сме цветя и ни трябва само светлина за да живеем.  ooooh!
Иве, опасни бандити имаш  Heart Eyes Аз не знам Ивчо как ще реагира на истинския дядо Коледа, обаче като го види на играчки в магазините и почва гръмогласно да обяснява и да възклицава  Crazy

Изпита мина току-що, много гаден. Резултата довечера ще е ясен.  Rolling Eyes

# 631
Дани,незнам алергийте към шоколада се проявяват с обрив,червени петна или кашлица също е възможно май.Надина е алергична към ядки,но вече попремина.В началото ставаше на ситни пъпчици от ядките,сега й се влошава дерматита,но само от някой видове ядки вече,не от всички.
Ние се върнахме от театъра,но Никола ме вбеси.Ревна и непожела да остане.Само дето ми взеха парите,незнам какво му стана и преди е бил.Колко малко е ходил на ясла и какви сцени ми прави,ни в клуб влиза,ни в театър.Писна ми направо,искам да порастне.На Надина цели 4 приятелки от групата бяха там и се забавляваха доста,после и час на снега,а малкия мързел само хленчеше че му е студено макар навлечен до очите.Както и да е лесната час свърши и сега до утре в къщи,да видим как ще издържим.
Бързо оправяне на Нелия!  Praynig

# 632
Здравейте!
Този уикенд на Дели програмата му е направена да бъде при двете баби. Само вечер ще си го взимам. Утре сутрин баща му ще го води на коледно парти.
Аз яко съм се разчистила, но ми е много хубаво, защото съм сама и се вихря.
Най- новото при Дели е да вади гардероба си. Дреха по дреха, "простира" ги навсякъде из къщата. Аз ги прибирам, той пак, това по три пъти на ден докато не се откажа и го оставям  да ги вее.
Ние утре няма да успеем да дойдем в Смехурко, защото както споменах Дели ще е на Владая.
Лек ден на всички!
Нелия да се оправя бързо, бързо Heart Eyes
Мая, как е Малчо?

# 633
  • София
Велина не съм те забравила  Heart Eyes
Алергия от храна без обрив не съм чувала,а и нашате педи е в токсиколагията на пирогов,говорили сме и тя така.Дани ще го израстне ще видиш. Hug
Шуши нямам думи,много гадно така без предупреждение,ама хора всякакви.При баща ми е имало такива моменти и почва в обратен ред най възрастните с големи деца и винаги запазва младите.
Боряна в клубчето при магазина ви няма ли да има дядо коледа?
Вики да се разпише че ми е мъчно вече,Яна няма я никъде в квартала оглеждах сутринта.

# 634
Привет и от мен!

Днес съм на работа, но само телом. Като се оглеждам и с останалите тук е така Mr. Green Още повече, че довечера ни е Коледното парти и само тоалети и прически се обсъждат  Crazy Взе да ми става досадно чак.

Дойде Лего-то, което бях избрала за Коцето (онова със синия кран от серията "Bob the builder") - много съм доволна. Благодарности на който бе пуснал линка на Комсед. Там го намерих най-евтино.
Сега грижа ми е, че никъде в Пловдив не мога да намеря комплект яке с гащеризон. Обиколих къде ли не. Много ме е яд, че закриха магазина на Беста плюс, беше ми на удобно място, а сега не знам има ли другаде в града - не откривам и данни в нета. Остава ми да поръчам он-лайн, но много скъпички ми се струват тези, които съм гледала до сега, а и така без да мери - вече трудно се ориентирам за размера newsm78. Някой ако има идеи да казва.

Зарибих се да водя младежа на куклен театър утре, но нещо не откривам съмишленици - другите мами се притесняват, дали ще издържат техните мишоци. Аз ги успокоявам, че ще вземем места близо до изхода и ще се изнижем ако трябва, ама... Стискайте палци да се навият - на мен ми се ходиииии newsm56

# 635
  • София
Elche на българската фирма вега М има комплекти яке и гащеризон 50лв са.аз исках по красиви цветове ама парите им много и купих тези

# 636
Аз на Дели му взех грейка за три годишен, но си мисля, че ще му става и догодина.
Иве, да точно там ще има коледно парти, но не в клубчето, а в пицарията. Утре е от 11 до 12.

# 637
  • sf
ето мееееее- жива съм.
Голям смях с тия снежни човеци с очила  Joy
Иве, вашия квратал отдавна мина, да знаеш колко оправихме оттогава. Ама сега бачкаме яко, та ако всичко е ок, от 24ти , та чак до към 10ти януари ще сме почивка.
Инак успях да падна само веднъж, което си е цяло постижение на тва зимно време.
А вчера сутринта сама карах децата до градината в най-големия зимен кошмар,ама геройски се справих  Mr. Green
Сега отивам да легна с Вико,че аз едва гледам,а атой пращи от енергия и не ще да спи сам.

# 638
Привет, ние сме добре. В същност малчо снощи се будеше през 15 мин с рев и гърчене. Сутринта имаше газове и всичко му мина на момента. Подозирам едни круши...
Днес децата от Смехурко правиха снежен човек. Голяма радост беше. Не пропускайте това занимание  Hug
За грейки - ние взехме от кокодрило май се казваше. Имат намаление и излезе 36 лв. И миналата година малчо беше с тяхна и са много добро качество.

# 639
Хриси, страхотни снимки  Hug какво имаш предвид за поларените - че като се намокрят не пропускат ли?
Ами със сигурност не пропускат много лесно ако изтръскваш снега, а не го оставяш да се разтопи. Но ми прави впечатление, че са му най топли ръцете с тях. Явно неслучайно термодрехите са от полар.
Иначе поларените ръкавици на Никсъна са ужасно грозни  Grinning, бях ги купила от улична сергия защото му бях забравила неговите. Той пък много си ги харесва...и така. Другите и те са му от някакви безизвестни магазини.

Днес ходя като муха без глава, всъщност имам глава, защото ме боли ужасно. Снощи правих втора серия меденки и ги окъках, днес уж купих два коша за играчки- като излязох от магазина видях, че единия е розов, ама не ми се връщаше.

Шушонче, с теб съм, ще намериш нещо ново.
Уинкс, аз не мисля да купувам книгите, доста пиратски има из торентите  Embarassed, та не знам кой да предпочета, явно всеки си има + и - Снаха ми ще ходи за няколко месеца в Щатите и мисля да и поръчам да ми вземе, че тук трудно се намират все още рийдъри ( а  и цената е различна).

# 640
Мая, Coccodrillo и аз ги харесвам и ние миналата година от там взехме, много доволна останах, но сега му е малък комплекта. А тази година в магазина в Пловдив нямаха неговия размер и не можаха да ми предложат нещо адекватно. А в Интернет Крейзи кидс са големи скъпари. Някъде другаде продават ли ги он-лайн, знаеш ли?

# 641
  • София
Здравейте в този студен зимен ден.

Днес понеже нямам часове и си останах в къщи с децата и без това сме сополиви всичките. Само таткото изпратихме да се труди. Завиждам на приключилите с работата за тази година. Ние ще работим до 30.  Twisted Evil Добре че днес се отработва 31.

Дани, не знам дали е алергия при Вероника, но Виктор е същия. Не съм се замисляла дали има връзка с определени храни. И той е така два дни уж е добре на третия вече носа тече, след няма и 24 часа е с дълбоки пристъпи на кашлица. После пак се оправя за някой и друг ден, но май в последните месеци не мога да кажа на сто процента че е бил здрав за повече от три дни. Дано бързо и се размине на вероничка. Hug

Elche, на жорал и кара съм купува и виждала комплекти яке с гащеризон. От първите съм изключително доволна, но май вече се ориентираха и те към производството на други бебешки дрешки.

На болничките -бързо оздравяване.

# 642
  • София
Някой ще ходили до хипото?Трябва ми справка

# 643
Elche срещала съм online магазини, които предлагат тяхна стока, но предполагам, че няма да има намаление. Ние точно от crazy kids купихме. Виж им пак сайта как са цените. Ако си харесаш модел при вас, аз мога да проверя тук за номер и ако има да взема на адаша  Hug

# 644
Иве,аз бях вчера до Хипото.И сега до Хипото в един бар,да беше писала по-рано,но кажи какво те интересува.В понеделник пак ще съм сигурно.Обадиха ми се приятелки,че са в Имунитет и аз пак обличам децата и дай.Но не ми се пропускаше,в тва гадно време на по чай с мед и капучино на сладка приказка.Подлудиха заведението,свободните хора си хапват и пийват и аз барабар с катуна се правя на ударена,но ми беше добре.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт