ЮЛИ 2007

• 25 861
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Асеновград
http://bmalinova.multiply.com/photos/album/16#photo=53 - ей го Еленчето Тедо.
Много се скапах днес , искам да се напия...
Шушонче , съжалявам за работата , сигурна съм , че ще излезе нещо по-добро , дано само е по-бързо.

# 646
  • София
Много готин Тедо,как опазихте елхата такава хубава?

# 647
  • Варна
Много сладък Тедо с тия рогца  Heart Eyes. Били у вас много чисто и прибрано.Браво!Напий се  Hug
И аз искам да се напия , ама няма кой да гледа децата. Кога ли ще се изхързуля и ще ги оставя да се оправят сами  Thinking
Ето и малко снимки от Нелиното тържество ЦЪК

# 648
  • Асеновград
Наздраве !
Т'ва не е у нас , у едни приятели без деца е  Laughing.Как можахте да си помислите , че съм такава чистница?
Иначе Тедо и нашата елха не закача , опитва от време на време да пренареди някоя топка и да хапне някоя меденка , ама не е често.
Много сладка снежинка е Нелия Heart Eyes.
А сега видях , последната снимка е у нас у ама е току що изчистено и Тедо спи , задържа се така към 15 минути.

# 649
Привет,
аз пека меденки  Joy Ако останат до утре след обяд ще почерпя с домашни бисквитки  Mr. Green
Лошото е, че ще стане много късно за вечерята ама... ще вечеряме меденки  hahaha
Хайде после пак да не изгорят

# 650
  • София
Марти къде има най много smoby играчки?

# 651
  • Бургас
Сладури, и Нелия и Тедо  Heart Eyes И в къщи е вечно разхвърляно, вече си мечтая за деня в който играчките ще стоят кротко в коша и никой няма да ги обръща на средата на стаята  Mr. Green

Имам 4, не знам понякога си мисля че на килограм ги пишат. Таз купчинка двойки, оназ четворки и така...  Joy много важно - нали мина, остана един още и после още една сесия (с цели два и половина изпита) и живот и здраве лятото на държавни изпити.

# 652
  • София

Шуши, честито!
4 не е любимата ми оценка - но! - взет изпит винаги е взет изпит!  Hug
Изобщо, възхищавам ви се как учите с дребосъците... аз не мисля, че бих могла.

# 653
Ели не само учи, а работи и гледа две деца  bouquet
Дели си дойде и не се отлепя от мен. Каза, че му било мъчно за мен Heart Eyes
Майче, аз оставям Дели  сам да се къпе. Намесвам се за малко, за да измия по трудните части Mr. Green

# 654
И мойте се къпят сами,Никола от 10 месечен го оставям в корито във ваната при кака му.
Иве,чувала съм че на Черни връх има магазин на Снуби,учителката на Надина от там пазарува всичко за групата.
Аз прекарах слетобеда гледайки един вълшебен филм ''Ваканцията''.Който го е гледал ме разбира,а който не-препоръчвам.Щастлива съм,че не бях го гледала,донесе ми невероятна емоция!  Heart Eyes
Много са сладки Тедо и Нелия!Много ми хареса обстановката в яслата на Нелия!
И сега да се похваля-мъжът ми ме изненада с нов лаптоп!  newsm44 newsm24 coolcool  261uu
Черен,с цветенца и кръгчета,ах дано не го съсипя-хиляди молитви тука!  Praynig  Embarassed
Доволна аз,доволна!  Crazy

# 655
Янче, честито!
И на мен много ми се иска следващият ми компютър да е такъв типично женски, с цветенца.
Ваканцията съм го гледала. Джъд Лоу ми е любимец Heart Eyes На мен също ми се гледа нещо подобно, но не намирам нищо. Тази седмица на кино гледахме " С жени на море". Забавен е, но нищо особено. Сега е ред на " Аватар". За него нямам търпение.

# 656
  • Canada
Много хубави деца, страхотни са. Heart Eyes И на мен ми направи приятно впечатление обстановката в детската градина на Нели. А тя каква е чаровница...  Heart Eyes И Тедо, и Ники имат още бузки за мачкане, сладурковците. Heart Eyes

Аз днес му ударих голямо пазаруване - на играчки основно. Нашият Дядо Кольо зареди чувала. Mr. Green Взех и 3 филмчета на Leap Frog /мерси Уинкс, на Раян майка му много изостанала, не беше чувала, че има такива Laughing/, ще видим как ще им реагира.

За буквите - за сега се спираме на английските. По-нататък ще включваме българските, прибирам съвестно всички играчки и помагала, които ни изпращат от България. Сигурна съм обаче, че ще ги използваме в даден момент.
Мимоза, вие как процедирате с Мимко?

Уинкс, честита нова работа! Дано да е интересна и удовлетворяваща. Нещо много дълъг ми се вижда работния ти ден, нямате ли макс 40-часова седмица? И аз работя от 7, но до 3 само. За икейския влак питай Мая, тя май каза, че го имат.

Шушоната, кофти, че не са ви предупредили месец-два по-рано, дано да намериш скоро нещо, желая ти да е по-хубаво. Hug

# 657
  • Бургас
Благодаря ви момичета, ако не бяхте вие до сега да съм полудяла. Не знам но мисълта че няма да стана сутрин и да се приготвям за работа направо ме задушава. Не мога да стоя в къщи по цял ден. Просто от 10 години така съм свикнала и ми е трудно да си представя че ще е друго. От друга страна имам си страхотна бавачка, имам си я като своя майка, и ще ми е много мъчно ако я загубя.

Янааа, много ти се кефя. Виж каква хубава изненада ти спретнал мъжът ти. Няма да го съсипеш, не мисли така.

Аз тази вечер съм сама с двамата хлапаци. Еми направо ми надуха главата. Не могат да се търпят горките.  ooooh!  Ивчо само на лампите не се е качил  Joy

# 658
  • USA
Нелия е много сладка. Виж колко много косичка има вече!  Heart Eyes

Еленчето много е пораснало и е голям симпатяга!  Heart Eyes

НР, от 7 до 4.30 са 9ч. с 30 мин почивка. Това е до четвъртък, в петък се работи до 3.30 и през седмица не се работи в петък. Сложна схема, но мен ме устройва засега  Laughing. На Leap Frog имаме само Letter Factory и Криси много го обича. Гледал го е мин 100 пъти. Цяло лято кажи речи и сега го иска от време на време. Кажи после отзиви за другите филмчета.

Ели, браво!   bouquet

# 659
шушоната  newsm20 Аз след НГ започвам да уча за държавни.. да видим до къде ще стигна.
Кой е питал за икейския влак? Пропуснала съм. Аз лично съм много доволна от нашия. Малчо му се радва и е играчката с която най-много си играе.
Яна, честито! Виж какъв добър мъж си имаш и как се сеща  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт