ЮЛИ 2007

• 25 857
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • USA
Майче, аз питах къде може да се намери въпросният влак в София.

# 661
Янче, честита продобивка  Hug,много хубава подарък ти е взел мъжа ти   bouquet
Нелия е много сладка  Heart Eyes и на мен ми хареса градината.
Ние вчера обикаляхме за скиорски екип за мъжа ми.След 4-часово търсененакря се спря ха един Laughing.Аз се обзаводех с апрески от Хъш пъпис и  съм много щастлива Party
Ели, браво на теб  Hug Взетият изпит си е взет , оценката никога не ме е вълнувала много  Laughing
Аз оставях Ева сама да се къпе лятото след обедната разходка.Цимбуркаше половин час в коритото ,аз отивах и я плакнех  Grinning Беше голямо удоволствие за нея.
Бързо оздравяване на болничките  Hug На Ева всяка сутрин носа й е пълен с всякакви гадости Rolling Eyes

# 662
kami27 дано Евичка се оправи до празниците  Hug
Winx аз от тук го купих: карта

# 663
  • София
Мая още незнам дали ще дойдем.Чакам да видя мъж ми дали ще излиза по работа сега или после?

# 664
Иве, освен в хепиленд на Черни връх, много smoby играчки съм виждала на втория етаж на аутлета в младост, зад магазин Хит, ама хепиленд ти е по-близо. Там можеш и да се обадиш по теефона и да питаш за конкретна играчка

Много сладки Тедо и Нелия  Heart Eyes

Ели, всяко зло за добро - пожелавам ти следващата ти работа да е страхотна, за повече пари и по-интересна Peace

# 665
Нелия и Тедо са невероятни сладури Heart Eyes
Ели, аз съм забелязала, че всяко нещо в живота ми, за което съм се притеснявала е било за добро. И при теб ще е така. Ще намериш по- успешна работа Hug
На мен нещо не ми е добре. Кръвното ми е 80 на 60. Мъжът ми  не знам вече как ме търпи. От известно време все нещо се влача из вкъщи  Confused

# 666
аз забравих да кажа че Тедо е страхотен, много е порастнал  Hug
Иве ще ходя до Комо и Спорт депот ще тис е обадя да ти кажа за шейните  Hug
Бубе и аз цяла сутрин съм със световъртеж, но ми е развален апарата за кръвно и незнам колко е.Но определено е много ниско  Rolling Eyes

# 667
Добро утро!
Мерси,момичета!Лаптопа е общт семеен подарък за коледа,не лично мой!Нали знаете,лична ми е само четката за зъби и првръзките,но както и да е-ясно е че е удобство за всички.
Ели,аз пропуснах момента за работата!Но ти желая успех!И аз много се вълнувам вече по въпросът с работата,дано догодина да е по-добро положението с предлагането!В момента още ми е немислимо,но съм сигурна че когато му дойде времето все ще се наредят нещата.Доста съм сменяла работи и съм си патила.Надявам се и аз да имам късмет в тва трудно време,исками се нещо постоянно и сигурно.Но в момента обстановката отново е напрегната.
Ние чакаме мъжът ми да се оправи и излизаме.Незнам дали ще свършим до 16ч,днес му е единствен почивен ден и имаме доста задачи.Ако успеем и не са заспали...Не спира да вали навън,никак не обичам зимата а и както споменах много се изнежих от стоенето в къщи.А дето вика Клара от възрастта почва да ни става все по-студено и по-студено.  Confused

# 668
  • sf
ДД
Къде сте, да не ви затрупа снега?
Мойте украсиха елхата преди малко съвсем сами. В резултат всички играчки и гирлянди са концентрирани на едно определено място  Mr. Green
Оня ден идва дядо Коледа в градината и донесе на Вико така мечтаната китара- сега постоянно ми надува главата с нея, а и научи къде е копчето за изключване и включване.  ooooh!

Яна, честита придобивка, да не се оплакваш повече от мъжо ти. Я какъв е грижовен.

Днес не мисля да излизам никъде, ще си седим на топло вътре.

# 669
здравейте!
Яна, честита придобивка.
сутринта беше страхотна поледица,а сега вече и натрупа и ще е ужасно

# 670
Аз втори ден не съм си подавала носа навън. Излязох да прибера от простора дрехите и ми замръзнаха ръцете.
Вече се оправих, сега готвя.
Ние имаме предложение за нова година за едно заведение, но много се чудя. Мисля, че най- много искам да съм си вкъщи с Дели.
Да, поледицата е голяма. След обяд се очаква температурите още да паднат cold

# 671
  • Варна
Тук вали дъжд като из ведро.Не ми се мисли ако паднат с два-три градуса Т какво ще стане  ooooh! И ние не сме си подавали носа вече втори ден от вкъщи.

Вече няма дъжд- всичко е покрито със сняг и лед  Laughing

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 16:29 от BOOTY

# 672
ние бяхме цяла сутрин навън и по магазини.накрая Ева не искаше да се прибира- не й било студено а бузите й алено червени  CrazyЛуда работа.А утре какъв студ го дават не ми се мисли  Confused

# 673
  • sf
Аз мислех да не излизам,ама минаха едни приятели и айде в Метро- е, няма такава лудница- кошмар! Поне напазарувахме и сега няма да го мисля и това. Ако трябва нещо дребно ще е от кварталния магазин. Вико нещо не беше във форма до обяд. Уж няма Т,а един топъл и вял. Дано е било временно,че тия дни ни чака адски много работа,ама като за последно тая година.

# 674
Првет и от нашата къща:)
В София е зимна приказка, стига да си вътре на топличко. Навън е доста студено, че и подухва. Пратох по обед Емо и Никсъна дса пазаруват- всички колички на Кауфланд били замръзнали и се върнаха с 6 кебапчета и 3 кюфтета от въшния щанд:) Емо не харесал и гащиризон, не остана време да изведем Ники навън да правим снежен човек, изобщо нищо не потръгна като хората. Досега ринах сняг от терасата- 3 пълни кофи Shocked поне се загрях.

Във Варна освен че валял дъжд, при нашите спрял тока, цялата вилна зона, Виница и май в Чайка нямали ток. КАто им звъннах точно се прибираха в апартамента, били умрели от студ ( топлят се на ток.). Имат и една стара нафтова печка, ама само в едната стая, а и няма как да си пуснат бойлер, печка...гадна работа. Дано да го оправят по бързо.

Общи условия

Активация на акаунт