Танче, в Дженезис в геомилевския мол ти е най-близо (има я в розово и зелено). Кръстницата на Никола вчера каза, че му е поръчалатази кухня и сега пак съм в чуденка какъв ще е подаръкът от майка ми. Май ще получи влак, въпреки съпротивата ми

Никола пък по принцип гледа двд (като му купя приказка и малко след това му я взимам и на филмче), но от вчера откри дисни ченъл, мечо пух. Само където ще го купувами на двд, защото това не мога да го пускам пак като свърши
Аз пък мисля да се запиша да уча заради едната точка (май се кумулират с тези са социално осигуряване
)Вчера бях на ФМ, легенчетата не са пораснали, бъбречетата са със съхранен паренхим. Мисля, че и тук няма да имаме проблем както и при Никола
Направихме една много ясна снимка на личицето и като я сравнявам със снимката на Никола веднага след раждането, все едно е едно и също бебе Велина, много успехи на новата работа

Сестра ми вчера пак е получила болки и отишла до болницата, оказало се, че не са контракции. Днес ще гледат шийката дали не е от там
.
) ама аз вчера запазих в Бокал едно за 45 лв., което се сглобява, тип Лего, с разни агънца и май две човечета, с батерии е и се движи по релсите като издава пуф-паф-подобен звук и има бутон за "ту-туу", като последните две бяха изрични желания на Кая, та затова много се зарадвах, като го намерих.

Аз пък си мислех, че е бански на лалета