ЮЛИ 2007

• 25 914
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
тоест ако се стигне до раждане трябва да я насочат към МД ли? Не виждам тези кожудери как ще го направят?и съответно само там се грижат за преждевременно родени бебета ли?

# 451
  • sf
Марти  Praynig

Аз съм тук, жива съм. На работа пухтях като локомотив,ама колко сополи изкарах-не е истина просто. И ухото не ме е боляло от вчера,ама почнах Аб-то.

Сега изчезвам,че у нас е лудница,а тряя и да готвя нещо.

А Метро ще работят 24 часа по празниците,ако на някой му се пазарува в полунощ  Party

# 452
  • София
Пиши ми на лични точно какво става в момента какво и е състоянието.В сайта им няма отделение патология.Каквато и апаратура да имат нямат нужните специалисти,това е лошото на частните блоници.Щом в ТК не искаха да ме приемат в тази седмица направи си изводите
Чакам да пишеш

# 453
Марти  Praynig Praynig PraynigДано всичко е наред
Ева ме напарви за две стотинки навън ,като се тръшна аз една дъвка и не иска да тръгне 30 мин от пътя,направо премръзнах  Rolling Eyes Сега е наказана в къщи и цял ден ще й показвам колко съм обидена от постъпката й  Naughty
Бубе, къде бяхте?/Много хубави снимки   Heart Eyes
Аз знам за метро и отдавна съм се наканила  Laughingщ
Браво на Вероника  Hug

# 454
  • Sofia
Марти, стискам палци да удържат положението и бебето на сестра ти да ичака още малко. Къде се е разбързало мъничето!
Ние сме с някакви правени какпки - Сашето спи, аз едвам гледам. Не мога да пия нищо - само бабешки лекове и това е ... Мисля да заминем към Бургас малко да се оцаферим - мама и тате да ме поглезят - а за Коледа да си се връщаме.

# 455
  • София
Аркси, да оздравявате всички! Кирова - и от вашата къща да се махат болестите!

Сладката Вероничка!  Hug

МАрти, ще ти звънна след малко.

# 456
  • Бургас
А Метро ще работят 24 часа по празниците,ако на някой му се пазарува в полунощ  Party
Не, моята данна е че Метро е вече денонощен магазин  Joy Една какичка, промоутърка, дойде да рекламира подаръчните пакети на Метро и каза: "Между другото сигурно вече знаете че Метро работи денонощно"  #Crazy От което аз паднах направо  Joy Но проверих в сайта - истина е, работното време е като на денонощен магазин. Така че смело пазаруване.  hahaha

Марти,  Praynig но и ти се пази, и не се вълнувай много, че аз от много вълнения я докарах тогава до там.

А Вероника направо ме разби  Crazy  Heart Eyes

# 457
В София по празниците и двата магазина на МЕтро са денонощни, след това- само тоя на Цариградско.

Марти, стискам палци.

# 458
  • Бургас
Рокси, тъкмо си на линия, разглеждам снимките в галерията на градината която си дала http://www.arlekino.info/images4/images1/pic8.jpg   hahaha  Само не разбрах на правите деца каква им е ролята в средата на стаята  Joy

# 459
Не знам:)
Между другото качили са нови снимки, и Никсъна се вижда на една- две.
 Това е яслената група. При вас с гърнетата в тоалетната ли ходят?
Щото тук съм ги сварвала така- през лятото навън с гърнетата, много са сладки, като гъбки посадени, а през зимата- вътре.
Сега се замслих как е в другите градини?

Вкъщи гърнето седи в банята, но малкия никога не ходи сам, задължително трябва някой от нас да е с него.

# 460
  • Бургас
Сега не знам как е, но навремето баткото си имаха едно мокро помещение и там съм виждала дечурлигата да висят по гърнетата (това в яслата). Обаче ми стана смешно как точно за снимките (даже на няколко снимки) се вижда как стоят децата по гърнетата.  Hug

# 461
  • София
сладури  Heart Eyes
Аз съм яхала метлата,ама много яко.Предредили са ни в яслата,а мъж ми посещава директорката каза невъзможно е да ги взема.

# 462
  • sf
На какво основание са ви предредили? Тва само за ясла ли е или ОДЗ?

# 463
  • София
одз,парашутисти бре.Ще им пратя море от любов Joy

# 464
Привет   bouquet
 Марти  Praynig  Hug
Искре, дръж се, пий чай, мед и лимон, ти си знаеш, бързо се оправяй  Hug
 Момичета, СПЕШНО ми трябва телефона на Мая, ако някой го има да ми пише едно ЛС, че довечера съм се наканила да ходя с Ади да се цапаме, а не съм сигурна че ще успея да се ориентирам и да намеря клубчето  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт