ЮЛИ 2007

• 25 885
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Привет, много ми е хубаво като виждам, че юлчетата ни ще стават каки и батковци!  Heart Eyes
За втория начин за градините да ви кажа какво знам - на чичо детето го докарват с необходимия брой точки /води се че е болно от астма примерно или намират необходимите документи за предимство/ и после врътката е при "случайниия" жребий. Другото е ако някое дете е тръгнало, но са го спрели по някаква причина и на чичо детето се води на негово място, но така не се получава изместване. Сега с тази система е по-трудно за заобиколки, но пак не е невъзможно
А ние сме добре. Много се радвам, че в неделя ще видя Илко и Ади. Ще ги снимам и ще покажа после колко са порастнали  Mr. Green

# 511
  • София
Добре де,ами недай си Боже се случи нещо с детето което е един вид инкогнито какво става?
Мая от колко часа в неделя,може да дойдем и ние ама не сме на 100%

# 512
Добре де,ами недай си Боже се случи нещо с детето което е един вид инкогнито какво става?
Мая от колко часа в неделя,може да дойдем и ние ама не сме на 100%
Нищо не става, то си се води записано официално. На нас ни бяха предложили схемата с фалшивото предимство от едно елитно ОДЗ. Отсвирихме ги моментално, не обичам подобни истории.
Ако правилно съм разбрала Мая, тя говори за случай, в който Гошко е приет, но не ходи, след 1я пълен месец без присъствие на негово място вкарват Иванчо и толкова.

# 513
  • София
И аз се мисля за отракана.Сигурно директорката ми се смее,ей го №3 пак ще ги подмина.
Хриси,аз не бих посмяла също като теб с фалшиво.Ама сигурно са ме заобиколили поне 10 пъти по ІІ вариант Twisted Evil
апропо във филиповци за нашия набор има цели 6 свободни места hahaha там ако ги запиша ще са най послушните и възпитани,е ще научат чуж език и някой нов занаят ама ще е към хазната на семейството

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 15:08 от Ива&СиЕ

# 514
 Joy Joy Joy Иве, ще ме умориш

# 515
  • София
Мислих мислих и измислих,ще пиша че съм освидетелстван родител това ще ми даде още точки,а вие като добри пиятелки ще направите подписка в защита.
Ако и тогава ме заОбикалят незнам ще търся връзки ББ да ги води ден два до градината на разходка.Поне ще всее респект в сравнение с миловидния поглед на мъж ми.
Хриси недей ето и убиец ме изкарваш

# 516
  • София
И аз се мисля за отракана.Сигурно директорката ми се смее,ей го №3 пак ще ги подмина.
Хриси,аз не бих посмяла също като теб с фалшиво.Ама сигурно са ме заобиколили поне 10 пъти по ІІ вариант Twisted Evil
апропо във филиповци за нашия набор има цели 6 свободни места hahaha там ако ги запиша ще са най послушните и възпитани,е ще научат чуж език и някой нов занаят ама ще е към хазната на семейството

Филиповци в кой район е?
В Кремиковци и в Нови Искър има постоянно места... че и нова градина открих а там - така де, не е била нова, ама пък сградата й явно е нова. То и преди нея места свободни имаше. Пък градината в Младост е нова, нищо, че сградата й е по- стара от повечето пишещи тук...  Crazy

# 517
  • София
Кати как уреди Давид и къде?Ще го пускаш ли

# 518
Моя позната имаше възможност за ясла по схемата - Иванчо вместо Гошко, обаче се отказа. Така нямаше да получи после точката, че детето е ходило на ясла и след година щеше да е същата лудница за яслата. За сметка на това познавам и родители, които си изкараха детето болно, само за да влезе  ooooh! Също и майка, която си извади документи, че е инвалид, за да получи предимство за детето... луда работа!
Иве за 10:30 е рботилничката, но е хубаво да кажеш дали ще дойдете, за да приготвим достатъчно материали. Другото, което ме притеснява, е че няма да имаме столчета за майките - освен да отидете на кафе с Рени и Татяна  Joy Аз затова предложих и отделен час само за юлчета ако искате - поне да се съберем компания и да не се сърдят децата защо твоята майка е тук, а моята я няма....

# 519
  • София
Мая кога най късно трябва да кажа,ти твърдо ме гониш от периметъра на Смехурко усещам нещо  Wink

# 520
 Joy Няма такова нещо! Конкретно за неделя притесненията ми са, че другите деца ще са без родители и да не разтройват защо някой е с мама, а тяхната я няма...
Събота е работен ден и сме до 19 ч. Ако решиш нещо звънни/пиши.

# 521
Здравейте!
На мен ми е много коледно, като на Веси.
Днес направихме рекорд, откакто Дели се е родил. Спахме до 10 Shocked Сега обаче не иска след обяд.
Моето дете вече от два дни гледа двд- та. Купих му няколко и сега успява да ме остави за десетина минути да посвърша нещо Whistling
Хриси, ако всички хора в България са като теб, щяхме да сме години напред. Уважавам принципните хора Peace
Сега си мислех, че в нашата тема има вече доста бременни. Това е много хубаво.

# 522
  • София
Кати как уреди Давид и къде?Ще го пускаш ли

Не съм го уреждала. Късмет. Откриха нова градина - в Младост. Е, на първите 2 класирания не го приеха, но миналата седмица разкриха още една нова група. И за нея вече номерчето, което беше получил, беше достатъчно малко. (За първата открита група - не). Ами... просто късмет. ще го пускам, нямам и избор. Когато отворят самата градина, де. Според директорът - януари, февруари, март... когато завършат ремонта. В момента прилича малко на земя след - и по време на - сериозни бойни действия.
Ей тук:
http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo3OntzOjk6InJhdG … kIjtzOjI6IjIwIjt9

# 523
  • София
Боряна ти си наред не чакай ами....Много ми харесва нещата които пишеш,радвам се.
Аз пак се потапям в ярост и омраза,депресията ме гепи пак,нещо се изнервих е знам причината,но....
Велина кога ще ми пратиш покана,при теб няма кой да ме намери Laughing
Кати имаш право на избор поне.Ще се адаптирате лесно,какво го правиш твоето дете по цял ден има ли кой да ти помага?

# 524
  • София
Прибрахме се преди час от коледното парти. Едва издържах. Едни пискливи "джуджанки", "мотковци" и само глупости говореха...когато се появи вълшебната фея и започна кукления театър (т.е. стана интересно), Тони беше вече неудържим. Изпитваше ужас от Дядо Коледа и от 1 преоблечено пате. Накрая си получи подаръка от Снежанка. Учудена бях от програмата - доста пари са вложени от фирмата за нея, а не беше хубава. Дано по-големите деца са останали доволни.
...апропо във филиповци за нашия набор има цели 6 свободни места hahaha там ако ги запиша ще са най послушните и възпитани,е ще научат чуж език и някой нов занаят ама ще е към хазната на семейството
Ива, много практична жена си  Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт