ЮЛИ 2007

• 25 857
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Хриси, много неприятно ,дано по скоро им пуснат тока на хората Confused
Най ме е яд че вече трети ден не си чистят улиците.Снощи минахме по бул.България не беше пипнат Crazy
Сега гледма навън хората изасят топла вода в кофи и поливат колите си  Rolling Eyes
И ние искахме да парвим снежен човек,но не остана време, а й духаше страшно много зад блока,а нашата мома искала после да си го гледа от балкона Laughing
Вики и Ева беше така като се върнахме от вън, беше алена и топла,сега обаче всичко е наред.Може от студа е така  Hug
Ние утре ще х=одим на пазар за храна,но се отказахме от Метро.Всеки път купуваме и други неща и сметката става ужасна Peace

# 676
ей го на пак реве че иска навън  Crazyобяснявам че е студено ,не било -ние ще си сложим "кавички" и шапки и няма да ни е студено Laughing

# 677
  • Бургас
Уфффф, голям дъжд  ooooh!
Тука всичко е залято, ходихме до село, навръщане се наложи да минем по заобиколните пътища за да се измъкнем от залетите пътища.  Tired Не ми се мисли като заледи сега през нощта. Моля се само да не спира тока. Че цял ден е като дискотека в къщи - спре изгасне.

# 678
Не издържах вкъщи и излязох да купя коледен подарък на мъжа ми. Взех парфюм. Доволна съм. Приключих с подаръците.
И ние мислехме тези дни да пазаруваме в Метро. По принцип много рядко ходим там, ама ей така за разнообразие. Мъжът ми иска да е късно, за да няма хора.
Цял ден съм сама вкъщи и вече много ми липсват Вили и Дели. Те имали много хубав ден. Първо дядо Коледа, после със шейната на Владая. Съжалих, че не тръгнах с тях, но нали ми беше зле.

# 679
  • София
ДУ
За работещите ще е кратка седмицата.
Гледах снощи "пълнлуние"
Пак са ме хванали нервите ще пия една доза.
Лек ден

# 680
Добро утро!
Иве,какво си гледала?  WinkЯ кажи за капките на Бах,почна ли нещо?Тва с дозата как е-по своя преценка ли се пие?Книгата е страхотна,защото те кара да си определяш сам състоянията,което отново ме върна към мен самата.От толкова години мислене за организмите и състоянията на децата бях забравила как да определям моите.Сещам се пак за филма Ваканция,пусни си го ако не си го гледала.Там Камерън Диас си представяше сцени от живота си как ще звучат като телевизионна реклама или трейлър на филм-и на мен ми се е случвало.  Laughing
Вчера неможахме да стигнем до клубчето,нито купихме шейна.Денят почна добре,отидохме на пазар в Пикадили и не беше лудница,спокойно беше но децата така ни изнервиха,държаха се като луди,като отвързани.И накрая ние се скарахме,тръгнахме към спорт депото и точно когато щяхме д аминем на най-гадния светофар до мосю Бриколаж,мъжът ми го хвана нервата и обърна,което ме вбеси(леко казано).Като се прибрахме от нерви си счупих пепелника,пък мъжът ми без да иска нещо тръгнал да вади от подредения подччертавам,наистина подреден шкаф за чинии и как бутнал цял ред-та какво да ви обеснявам получи се като в Таверна.Ама пък сега ще си вземем нови чините,те от подаръците на сватбата бяха грозновати.Накрая опнахме в средата на хола една палатка на децата,а ние няма как се сдобрихме.Аз не съм по сърденето.Та днес и тия три дни съм сама с двамата.Ще изкарвате ли днес децата навън?

# 681
  • София
Яна аз си определих 3 лекарства от баховите и мисля да ги пробвам ама трябва да си купя комплекта първо.
Дозата си ми е опрадалила Миронова но те са си така 10 капки в чаша вода.Аз не мисля да излизам много ми е студено,вчера за 20 минути после цяла вечер зъзна и ме боля главата.

# 682
Добро утро!
мойте деца са на градина и ясла,аз съм си в къщи,хич не ми се излиза,но ще трябва да се пазарува,че и подаръци не съм купувала
отивам да чистя и готвя
лек и хубав ден!  bouquet

# 683
В София е -15 ако се вярва на Гугъл  Rolling Eyes.

Вчера ринах сняг от терасата и си взех порцията студ за цяла седмица напред. Мисля, че е крайно време да се стопли малко. Макар че периода на топене на снега най го мразя.

# 684
  • София,
В София е -15 ако се вярва на Гугъл  Rolling Eyes.
НА нашата тераса и то наслънце в момента е - 12 Laughing
Ние ще си стоим с Вероника в къщи, няма къде да я оставя, а имам толкова работа за вършене.
МОмичета я ми кажете някой онлайн магазин откъдето да поръчам един голям географски глобус newsm78, че на кумата дъщеря и е вече голяма и незнам какво да и купя, а пък тя искала глобус Sick

# 685
  • София
И тука скука все едно всички са по магазините.

# 686
а вкъщи сме си Иве, ама цял ден готвя и чистя и пак се ядосах с един боб- хрупа пък разкашква се вече #2gunfire

# 687
  • София
боб само от пазара Д.Петков има една сергия жената продава само него. Naughty

# 688
  • Варна
И аз съм тук- побъркаха ме. Навън е студ. Сутринта станах преди тях, направих им мекици за закуска и си правя кафе. излизам на терасата да изпуша една цигара с кафето на спокойствие прозорците не се отварят- всичко замръзнало. Прибрах се и омахах половината мекици от яд  Sick За капак нашите ми взеха колата че имали работа извън града и  аз съвсем се чувствам като затворник. Не, че съм се юрнала да излизам, ама като се сетя че не мога и ме полазват калинките.С подаръците приключих още миналата седмица. Остава да намеря 5 мин. свободни да си купя хартия да опаковам  ooooh!

# 689
и аз досега чистих и готвих,след малко ще ходя за децата,дано ми запали колата,че нещо ми отказва акумулатора

Общи условия

Активация на акаунт