каска за прохождане No Shock на OKBaby

• 7 536
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
Идеята ми е да го предпазя от сериозните наранявания. Ето този тази статия ме наведе на мисълта, че не е лошо да има такава каска http://www.health.bg/index.php?page=articles&id=6676
Големият си е цепил 3 пъти главата, първият от които на 2,5г.Сигурно за това сега е като ходещ калкулатор и се научи да чете на 4 год. Laughing

# 16
Благодаря момичета, аз съм наясно че нямат в предвид тази каска за прохождане. Те са написали В същото време акцентът трябва да се постави върху всички предпазни мерки срещу удари на главата в детската възраст, но от това изречение може да се сметне, че тази каска за прохождане е предпазна мярка срещу удари на главата в детската възраст. За дъщеричката ни не сме вземали, просто сега я мярнах и понеже бебо е мнооого по-палав от кака се замислих дали пък да не му вземем. Ще се радвам още момичета да споделят мнението си. Благодаря още веднъж на всички .   Hug

# 17
  • Mediterraneo
Не бих купила такова нещо. Сега се продават какви ли не неща, от безсмислени по- безсмислени.

# 18
  • Стара Загора
Каска .... наколенки ... каишки .. все едно тези деца ще отиват на война ,не ще прохождат.

# 19
Моят син също скоро ще прохожда и адски ме е страх да не се удари лошо, но това с каската ми звучи най-малкото странно. Освен това е  "мечешка услуга" - ако детето разчита на каската, ще си мисли, че винаги като падне няма да го боли - и какво вечно с каска ли ще ходи? Thinking

# 20
Според мен тази каска е много добра идея! Само ми се струва малко скъпичка, но пък децата са ни най-скъпото нещо, така че си заслужава в крайна сметка.  Peace
Цитат
това с каската ми звучи най-малкото странно. Освен това е  "мечешка услуга" - ако детето разчита на каската, ще си мисли, че винаги като падне няма да го боли - и какво вечно с каска ли ще ходи? Thinking

Това са глупости. На този етап детео просто не осъзнава достатъчно как да се пази. Ако разчитате на това, че като се удари веднъж и ще се научи друг път да не го прави, жестоко се лъжете! Съзнателното пазене идва доста по-късно от прохождането.

# 21
  • София
Тези каски са необходими за деца със определени проблеми. Големи хематоми по главичките, които не трябва да се удрят, скорошни операции и други подобни.

# 22
Как ще предвидиш кога ще са сериозните наранявания?
Каски, каишки, наколенници, налакътници...имам чувството, че скоро деца с противогази ще защъкат по площадките.
Joy
В една тема бях писала какво ли още ще излислят тези мозъци  Joy
Е явно имало  какво  Joy

# 23
  • до една звездичка
Здравейте момичета, какво ще кажете за тази каска? http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1983&products_id=1983 Бебо е много палав и до колкото си спомням от каката като прохождаше доста често си чукваше главичката някъде. Много се чудя дали да не му взема. Някой от вас ползвал ли е такава?

Ще кажа, че е глупост и изгъзица.
Освен това не мога да си представя коя ще е това дете, което та търпи подобен шлем да му стяга и в къщи? ooooh!

# 24
  • София
Не бих купила такова нещо. Не съм и обезопасявала ръбовете. Удрял се е, но не сериозно.
Сега търчи като луд, би трябвало до абитуриенския си бал да ходи с каска, ако искам да го предпазя от всичко.

# 25
  • В горичката, до рекичката
Не виждам смисъл от тази каска. Повечето падания на прохождащите (по мои наблюдения) са по очи. Падане от колело или с ролери може наистина да е сериозно, тогава си трябва каска.

# 26
Ама вие сериозно ли?!Каска за прохождане??? Shocked За мен всякакви устройства, свързани с прохождането като каиши,проходилки, уокъри, бънджита, наколенки са абсолютно ненужни. Тези процеси са напълно естествени и не е  нужно да ги подпомагаме, поощряваме или обезопасяваме.

# 27
  • Mediterraneo
Това са глупости. На този етап детео просто не осъзнава достатъчно как да се пази. Ако разчитате на това, че като се удари веднъж и ще се научи друг път да не го прави, жестоко се лъжете! Съзнателното пазене идва доста по-късно от прохождането.

Ти пък ако си мислиш, че всички проходили и "оцелели" от прохождането деца са го правили с каски, жестоко се лъжеш.

# 28
  • София
Имаме я, много съм доволна. Той все се тупва назад по глава, по навик от леглото и тя поема цялата тежест. Иначе няма шанс да лази, точно след 5 минути се почва рев след удар. Малко му се изпотява главата обаче, ама това се преживява.

# 29
Благодаря момичета! Има ли още мамчета, които ще споделят мнението си  Hug Все още не мога да реша дали да му взема такава  Rolling Eyes Определено ме притесняват ударите в главата пък и напоследък забелязвам, че и каката все гледа да го побутне или блъсне уж без да иска. Притесняват ме и евентуалните инциденти предизвикани от нея особено след като проходи и няма никак да е стабилен. Може ли мамчетата с две дечица да споделят как е преминал при тях този период.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 20:03 от Do4ka

Общи условия

Активация на акаунт