Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
До каква степен бабите и дядовците могат да осигурят подходящо възпитание на децата?
Какво е важно при отглеждането на деца от баби и дядовци?
Какви са плюсовете и минусите на оставянето на децата при бабите и дядовците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
До каква степен бабите и дядовците могат да осигурят подходящо възпитание на децата?
-
Какво е важно при отглеждането на деца от баби и дядовци?
-
Какви са плюсовете и минусите на оставянето на децата при бабите и дядовците?
-
Какви са разликите във възпитанието между бабите и майките?
-
Какви са мненията за отглеждането на деца от бабите и дядовците и ролята им в грижите за децата?
Общуването на детето с баба му и дядо му не е прехвърляне на отговорност, а радост за тях и полезно за детето.
О не, не. И аз съм за градината. Просто яслата ми е малко преждевременно отделяне на детето от семейната среда, а за това някоя баба да помогне също съм "за". Против съм това детето да се отглежда изцяло или предимно от накой друг освен родителите му. Не случайно тъжната статистика е че по-големия процент от децата потърсили помощ на така обявените телефони на доверието са споделили че за тях се грижи баба им или който и да е там но не и родителите им. Също има и предаване по една телевизия точно за деца които се гледат от баби и дядовци защото родителите са в чужбина на работа Тъжна история
Никой не го отрича Babe,сигурна съм че всеки иска най доброто за своето дете,но понякога притискан от множество обстоятелства се налага човек да прави не това което иска,а това което се налага.Нали?Поправи ме,може и да греша
И дори сега се сещам, че с прабаба ми ходехме и по горите да берем малини, жена на колко години да е била. Т.е. нямат нищо общо годините на човек с това дали човек има младежки дух и може да се грижи за деца!