Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
До каква степен бабите и дядовците могат да осигурят подходящо възпитание на децата?
Какво е важно при отглеждането на деца от баби и дядовци?
Какви са плюсовете и минусите на оставянето на децата при бабите и дядовците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
До каква степен бабите и дядовците могат да осигурят подходящо възпитание на децата?
-
Какво е важно при отглеждането на деца от баби и дядовци?
-
Какви са плюсовете и минусите на оставянето на децата при бабите и дядовците?
-
Какви са разликите във възпитанието между бабите и майките?
-
Какви са мненията за отглеждането на деца от бабите и дядовците и ролята им в грижите за децата?
Кафетата и банкетите не са ми толкова важни,ще имам време и за тях някой ден,пък и достатъчно си походихме с мъжа ми преди да имаме дете,не съм умряла за заведения.
Никъде не твърдя, че без баба детето не може да диша и че е абсолютно задължително наоколо да се навърта такава. Мисля някъде по-горе казах, че частни случаи има всякакви, изключения много. Идеята ми е, че по принцип тезата "никой да не припарва до детето ми дори за минута поне до абитуриентския му бал, а за баби строго забранено" за мен е неприемлива. Това е! Никого не агитирам да си оставя детето на баба отровител, почитател на кока-кола или просто на кока
или каквото и там друго се сетите. Защото темата тръгна от съвсем друга точка.