Машина за хляб -22 част

  • 39 937
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
  • Мнения: 8 497
...

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 21:58 от ===

# 466
  • Бг-мама
  • Мнения: 2 329
Зечова, за да прекъснеш програмата просто задръж натиснат старт бутона, докато машината издаде звук, после си я пускай смело пак, тя ще започне отначало, няма нужда да я изключваш и да чакаш да си забрави програмата.
Ей , много ти благодаря !!!Ако знаеш само колко ми помогна !!! Hug  bouquet

# 467
  • Мнения: 9 785
дядо хаджия, сигурно си рожденник Hug? Бъди жив и здрав, много щастлив и обичан! Още пет пъти по толкова да празнуваш с любимите си хора  bouquet!

Аз да ви кажа каква я свърших Mr. Green. Нали пуснах хляб да се меси и втасва? Да, ама трябваше да ходя на фризьор и абсолютно изключих за машината ooooh!. Ей сега се прибрах и случайно нещо ми прищрака #Crazy. Надникнах със страх да видя какво става вътре. Тестото - до горе. А сега трябваше да е свършило печенето. Предполагам, че сега като пуснах програмата печене и тестото ми ще спадне Mr. Green.

# 468
  • София
  • Мнения: 6 232
дядо хаджия , да си жив и здрав и още дълги години да глезиш и да радваш домашните с всички вкусотии, на които и ние сме свидетели   bouquet

# 469
  • Мнения: 9 785
Леле какъв кратер се отворииии Mr. Green. Пууууу, изложих се яко ooooh!. Ама ще го ядем Crazy.

# 470
  • с трима мъже :)
  • Мнения: 2 828
Да не би да става въпрос за Деня на Благодарността, а не РД?

# 471
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 19 143
отдавна се каня да ти благодаря за идеята за лимонов сок в тестото   bouquet
изпуснала съм целта на идеята. Може ли да ми я споделите пак  Rolling Eyes Мерсаж  Hug...
С няколкото капки лимонов сок, който добавяш към останалите съставки, се разбива глутена и текстурата на готовия хляб е по-равномерна, без големи дупки и трохи.


уууууууу, браво. Почвам да ползвам тази технология. Мерси аргунче и Ердинч  Hug
polin_a - и на мен така ми е ставало... Няма да се плашиш... хлебчето поне е вкусно, макар да е грозновато.  Laughing
дядо хаджия - разкрий тайната на твоята благодарност...  Rolling Eyes
Стихчето е повече от хубаво  Hug

# 472
  • София
  • Мнения: 6 232
Да не би да става въпрос за Деня на Благодарността, а не РД?
стихчето започва с "моят ден"... би трябвало да си е за личен празник  newsm78

# 473
  • Русе
  • Мнения: 12 212
  Момичета, някой ползва ли Rohnson. Искам да подаря на майка си и свекърва си такива машини за Коледа

# 474
  • Мнения: 444
здравейте и поздравления за това че ви има.
Имам и аз няколко въпроса към притежателите на Молинтекс 5003 / този с приставка за багети.
тъй като съм в процес на решение за кой модел. Разликата в двата модела не е само в кошничките за багети а и в двата реотана но искам да знам при нормална програма за хляб да ли пече и втория реотан. И още нещо дали някои не се е сетил дапече кифлички в тези кошнички за багети?

От това което вчера видях мога да споделя - погоре питат за Ронсон - той е до 1 кг и е 450вата. не погледнах къде са му реотаните. На ДОМО и на ЕТА /1300кг . реотаните са отдолу. на Муленукс 2000 мисля са по средата на контейнера - това по памет. Капачетата и на 3 модела са леки и немного изолирани. На  5000 и 5003 ми се стори доста добре уплатнен.

# 475
  • Мнения: 5 001
здравейте и поздравления за това че ви има.
Имам и аз няколко въпроса към притежателите на Молинтекс 5003 / този с приставка за багети.
тъй като съм в процес на решение за кой модел. Разликата в двата модела не е само в кошничките за багети а и в двата реотана но искам да знам при нормална програма за хляб да ли пече и втория реотан. И още нещо дали някои не се е сетил дапече кифлички в тези кошнички за багети?

Да наличието на два реотана при този модел на Мулинекс,който е с приставката за багетите е от голямо значение...Аз имам такава
Аз купих модела който е с един реотан на нашите.Има голяма разлика между двете машинки...

Тази с двата реотана(с багетите) е по-добрата машинка....


П.П. Хаджи,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА СИ ЗДРАВ И В СЪРЦЕТО ТИ САМО СВЕТЛИНА И РАДОСТ ДА ИМА! дА СИ ЗАОБИКОЛЕН САМО ОТ ОБИЧНИТЕ ТИ ХОРА И ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 476
  • с трима мъже :)
  • Мнения: 2 828
Честито и от мене! Много здраве, късмет и радости  Hug

И все така ... прекрасни кулинарни изпълнения   bouquet

# 477
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
ДЯДО ХАДЖИ.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.ЩАСТЛИВ ЧОВЕК СИ С ТОЛКОВА ОБИЧ И РАЗБИРАТЕЛСТВО КРАЙ ТЕБ.ОСТАНИ СИ ВСЕ ТАКА ДУХОВИТ И НАЙ ВЕЧЕ БОРБЕНА НАТУРА СТРЕЛЕЦ.

# 478
  • Мнения: 767
Дядо Хаджия, пожелавам ти да си все така романтичен и обичащ, любознателно-експериментиращ кулинар! Бъди здрав !

# 479
  • Мнения: 444
Към TheNMaster
въпроса ми е има ли разлика в изпичането на нормален хляб или втория реотан се ползва само при програма печене на багети. Замислила съм се че ако може да се пече и друго в тези таввички спестява загряването на една голяма фурна.

Общи условия

Активация на акаунт