Машина за хляб -22 част

• 39 917
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Балчик
Няма никаква разлика в казанчето с една бъркалка и това с 2. Единствено формата на хляба. Измесването е еднакво качествено, не знам какво против имате едната бъркалка. Аз съм с една, новата машинка пак с една я взех. На сестра ми е с две, така че имам база за сравнение. Peace

Сигурно е хубава тази машина на Тефал, не съм я ползвала, но така ми изглежда. Моята новата също има кръгло казанче, нос е кушпува отделно по желание. Аз реших да си го спестя засега.

# 526
Здравейте, аз винаги вадя бъркалката преди последното втасване, а преди да сложа продуктите в казанчето сипвам 1 с.л. олио върху нея и до сега не съм имала проблем с изваждането на хляба и кекса.
Ако може изпробвана рецепта за содена питка /ама содена/ в машината

# 527
Момичета какво ще кажете за това: http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=1100017708
на промоция е. Много ми се иска да си взема някаква машина, но робота преди време като взехме се изръсихме достатъчно и в момента седи в гаража. Притесненията ми относно тая машина са подобни и затова не ми се инвестират много пари, иначе се бяхме спрели със съпруга ми на мулинекс 5000, но сега видях, че тази от приложения линк е на изгодна цена. Има ли някой подобна и какво ще ме посъветвате

# 528
tinta, моята е такава и съм много доволна.(Ако нещо не стане като хората, вината винаги е в мен.) Основното, заради което съм я взела е хляба и тестото и не мисля, че ако бях дала още няколко пъти по толкова, качеството щеше да е по-добро. Предпочитам да си купя и Турбо овън- за сега събирам мнения. Но...всеки решава за себе си. Peace

# 529
Имам същата и е много добра.Казвам го уверено,защото имам 4 машинки за хляб на различни места където живея ,и по-скъпи и по-евтини.Тази напълно си заслужава.Погледни само колко вата е мощността.Да не е много ниска.Моята е 715w.

# 530
Момичета какво ще кажете за това: http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=1100017708
на промоция е. Много ми се иска да си взема някаква машина, но робота преди време като взехме се изръсихме достатъчно и в момента седи в гаража. Притесненията ми относно тая машина са подобни и затова не ми се инвестират много пари, иначе се бяхме спрели със съпруга ми на мулинекс 5000, но сега видях, че тази от приложения линк е на изгодна цена. Има ли някой подобна и какво ще ме посъветвате

Аз вече писах и в другата тема, но понеже виждам, че другите мнения подкрепят моето, да добавя: Освен за Мулинекс /някои модели/, май за други марки лоши отзиви не съм срещала. Купувай смело. И цената си я бива Peace.

# 531
  • Варна
Нашата е същата, засега съм много доволна.
Взехме я без да се чудим много, защото сме доволни от тази марка.
Впрочем Денси са вносителите й, гледам, че и подарък правят... Wink

# 532
Благодаря Ви момичета  Hug, довечера след работа със съпругът ми ще посетим ДЕНСИ и утре ще докладвам

# 533
Здравейте сладурани Grinning, не съм писала отдавна в темата, но като ми остане време ви чета и записвам някоя нова рецепта Hug. Имам май проблем обаче, онзи ден като мих казанчето на машината за хляб, моята е Мулинекс 5003 от долната част под пъркалката имаше масло, не много но имеше Shocked. Погледнах в машината леко омазнено беше и вътре  newsm78. От тогава съм правила хлябове нямам проблем, но като меси машината се чува едно тънко скърцане. Мислите ли, че има някакъв проблем, страх ме е да не изгори нещо или да не стане по голяма повреда. Ако на някой му се е случвало нещо подобно моля да пише ще съм благодарна.

# 534

Аз вече писах и в другата тема, но понеже виждам, че другите мнения подкрепят моето, да добавя: Освен за Мулинекс /някои модели/, май за други марки лоши отзиви не съм срещала. Купувай смело. И цената си я бива Peace.
[/quote]
ох успокоих се като прочетох това туку що купихме същия модел и  я пробвам вече. Иначе и аз се бях наточила да купя  Мулинекс 5003; ама днес всички са се наговорили и цената с 30 лв отгороре а аз как да кажа на мъжа ми да даде 300 лв почти за една машинка ... и тн.  Яд ме е че онзи ден не си взех, но викам си все пак не са млко пари и днес мъжа ми реши дай да вземе една за проба ако е толкова полезна ще ти купя от другия а  тази на свеки че е диабетичка.
едно нещо не видях не си избираш грамажа както при Млинекса. но ще я разучаваме .

# 535
Влизам да се оплача от сухата мая Юве. Сложих да си правя хляба, но не се наду изобщо, винаги слагам доза за 1кг. хляб, а на вид е сякаш за 500гр. Предполагам, че е от маята, тъй като нито една от другите съставки не съм сменяла...  Thinking

# 536
  • Разград
Влизам да се оплача от сухата мая Юве. Сложих да си правя хляба, но не се наду изобщо, винаги слагам доза за 1кг. хляб, а на вид е сякаш за 500гр. Предполагам, че е от маята, тъй като нито една от другите съставки не съм сменяла...  Thinking

За Юва става въпрос,нали?
Виж й срока на годност.
Аз нямам никакви оплаквания от нея.И суха съм ползвала,и прясна,всичко си е ставало.Да не е нещо друго?

# 537
Юва, да.  Peace Не й е изтекъл срока, брашното не съм сменяла, нам ли, освен кофти партида да съм уцелила...  Thinking

# 538
Да се отчета - купихме го Зелмера и подарък везна си имаме, но сигурно тая вечер няма да имаме време да я тестваме, че трябва и рецептите да изчетем към нея Simple Smile

estreq - не се избира грамажа като на Мулинекса - момичето ни предупреди и каза че според нея не е кой знае какъв пропуск ако се спазват рецептите, пък не знам - като я тествам няколко пъти ще пиша и аз

искам да благодаря на всички за бързите отговори - много ми помогнахте за избора  bouquet

# 539
  • София
Честито за машинката! Нашата е същата и нямам провали - правила съм 5-6 хляба и 3 питки:)

Общи условия

Активация на акаунт