Rimmel, Essence, Balea, Alverde

• 138 926
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
На Essence съм пробвала единичните сенки, харесват ми.Както и ФДТ  Soft and Natural, който обаче не е особено покривен, но не е и най-лош...
На Rimmel  имам само ето тази спирала
Много съм доволна от нея, за втори път си я купих на скоро  Flutter
Аз също я имам тази спирала,много ми харесва,че не слепва миглите,може да се нанася многократно,но при мен няма голям ефект самостоятелно и я ползвам заедно с Волюмисим на Лореал,за да има и малко обем.Моите мигли са къси,но ако имаш дълги,гъсти и извити,ще е идеална Peace

# 31
  • София
Аз съм от доволните като цяло, за цената са си повече от добри  Peace

Душ-гел на Балеа- ползвала съм 3 вида- супер са. Сега ползвам някакъв Oriental аромат.
Шампоан и балсам Балеа- моите бяха с розови капачки, не помня за каква коса- най-вероятно суха! Също ок, балсама не е много силен. За  нетретирана коса ще са екстра Peace
Крем за тяло с кокос на Балеа (в кутия)- уникален, много го харесвам  Heart Eyes Под 5 лева  Shocked
Околоочно кремче п/в тъмни кръгове, приятно хидратира кожата, аз бръчки или нещо по-специфично нямам. Към 6-7 лв да е бил.
Ексфолиант за лице от серията Young, малко странна консистенция. Не бих повторила.
Балсам без отмиване на Балеа и за изправяне- не ми харесва!
Маска за лице си бях взела от еднократните в пликчета- ужас, измих я веднаха..пак някакво парене.
Гел за бръснене на Балеа- супер.
Шампоан на Алверде с хибискус- очаквах много повече, съставът ми се стори супер, но не ми подхранва косата, а напротив.
Балсам за премахване на очен грим на Алверде- отвратителен! За тези пари има в пъти по-добри продукти. Получих и много брутално подпухване на очите от него!
Тези тампони също са гадни, направо ми пламваха клепачите от тях!

Доволна съм и от лепенките им за рани, омекотител за пране, разни домакински фолио и хартия за печене,   Crazy

Така като чета доста неща съм пробвала..  Joy

Относно Есенс имам моливче за очи- не е зле. Риммел само гланцовете ми харесват в тубички.

# 32
Новия руж на Алверде е вече на бял свят Simple Smile Изглежда много хубаво. Цвета също ми допада. Simple Smile Може да си го взема

(снимката е от фейсбуук).

# 33
  • София
В DM вече има и тази серия на Алверде

# 34

Много добро душ-олио на много добра цена - 4лв. По нищо не отстъпва на Юсерин-ското (20лв), даже съставът е почти идентичен
(само дето в Юсерина има повече консерванти #2gunfire).

Средно хубаво мазилце за тяло. Майка ми го ползва, защото на мен ми излизат обриви (както винаги..). Трайна миризма, но пък не се справя кой знае колко добре откъм хидратация - за 4лв толкова Simple Smile

Много лепкане, много чудо! Обожавам ментолови гланцове, но това нещо е ужасно.

Любимо дезодорантче. Евтинко, икономично, мирише на чистичко, не съдържа алкохол. Цена 3лв за 200мл. Купувано многократно.

ПП: Тествах Шоколадовата серия на Алверде, но не съм очарована. Особени цветове (поне на мен не ми допадат) и прекалено странни шоколадови миризми. Нещо не ме грабнаха. Единственото, което ми допадна е пилингът за устни, но така и не го купих.

# 35
  • Ст Загора
искам да попитам от кои неща против изпотяване на балеа сте доволни?

# 36

аз си взех т. нар. кристал и въобще не се потя от него. аз по принцип нямам голям проблем с изпотяването но напоследък не бях доволна от повечето ролки - фа, рексона, лейди спид и т.н. все се усещах че мириша малко на пот, а с това чудо въобще няма никаква миризма Peace

доволна съм и от серията на балеа за руса коса, шампоана измива добре, не е прекалено подхранващ, че на третия ден да ми се омазнява косата, общо взето доста добри продукти за тази цена

# 37
От шоколадовата серия не Алверде и на мен нищо не ми допадна. До сега не съм и ползвала тяхна декоративна козметика.

Знам, че не е точно по заглавието на темата, но Мейбълин пускат в ДМ нова серия MNY на мястото на Esprit. Пиша го тук, защото цените са в същата категория като Essence, Alverde и.т.н. Някои магазини тук вече са зередени, други ще бъдат зареждани през тези дни и май месец. Ето това е шанда с продуктите. Има много свежи цветове в различни гами.

# 38
Някой пробвал ли е кремчетата от тази серия?

# 39
сетих се какво харесвам на Балеа - мократа тоалетна хартия

# 40

Shocked   Какво представлява ?

Днес се загледах по един ФДТ мус на Римел , ползвала съм само тяхно червило и нямам поглед върху другите им продукти.

Някой да е ползвал този мус или друг ФДТ на Римел ?

# 41
  • In The Middle Of Nowhere
Записвам се да се следя, че имам опит с някои от горепосочените продукти  Peace

# 42

Shocked   Какво представлява ?

като мокри кърпи - също плътна, но по-нежна и разпадаща се - няма опасност за запуши тоалетната  Laughing

# 43
  • In The Middle Of Nowhere

От никои. Пробвала съм и стикове и спрей дезодоранти от нищо не съм доволна  Peace

пп: горепосоченият ментолов гланц за устни наистина лепне ужасно  Confused

Понеже се изказах негативно за горните два продукта искам да отбележа и че съм много доволна от други техни/собствено производство/, например: лосиона за тяло с кокос е много добър, един крем за ръце в кутийка за мн сужа коха, пилинг маска з а лице на Алверде с лечебна кал е мн приятна и мн хубаво мирише, мокри кърпички в контейнерче и др, но з а тези с е сещам на прима виста.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 23:33 от black_angel1

# 44
А крем дезодоранта им добър ли е? Имат и една серия Балеа МЕД? Rolling Eyes Алверде като по-скъпи от Балеа не са ли добри? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт