Rimmel, Essence, Balea, Alverde

• 138 936
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Здравейте!Днес се чудех за един кристал за подмишници на Балеа.Някоя от вас ползвала ли е?
Една приятелка каза ,че има на друга марка и не е доволна,затова реших да се допитам.Четох уж назад в темата ,но за този продукт не открих мнения.
Благодаря предварително Hug

# 721
  • София
И аз си взех тази ролка: http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2011/01/balea_augen_r … n_arwen_teas1.jpg
Въпроса ми е след ролката може ли да слагам крем за очи?
Според мен е излишно. Може нея да я ползваш сутрин и нещо по-подхранващо вечер.

# 722
След колко време използване ти се появи това подуване? И слагала ли си грим около очите, който досега не си слагала върху крема? Може да е от комбинацията с някой продукт, а не от самия крем.
След като го купих, вечерта го сложих, а на сутринта се събудих подута и зачервена.Реших,че  нещо вътрешно може да бъде - например задържане на вода, но клепачите ми не са подпухнали, а само под очите. Абсолютно никакъв грим не слагам на лицето си от сорта на пудри, фон дьо тени и коректори. Интересното е, че във вътрешната част на ръката нямам реакция, след като намазах.Може би ще опитам пак... след известно време Peace

# 723
След колко време използване ти се появи това подуване? И слагала ли си грим около очите, който досега не си слагала върху крема? Може да е от комбинацията с някой продукт, а не от самия крем.
След като го купих, вечерта го сложих, а на сутринта се събудих подута и зачервена.Реших,че  нещо вътрешно може да бъде - например задържане на вода, но клепачите ми не са подпухнали, а само под очите. Абсолютно никакъв грим не слагам на лицето си от сорта на пудри, фон дьо тени и коректори. Интересното е, че във вътрешната част на ръката нямам реакция, след като намазах.Може би ще опитам пак... след известно време Peace

Кожата на ръката е далеч по-дебела от тази под очите. Май не ти е понесъл самия рол-он

# 724
кристала против изпотяване го ползвам през лятото, не знам точно на какво се основава действието му, но наистина намалява потенето или по-скоро миризмата, много съм доволна и това лято с кеф ще си го ползвам  Peace

# 725
  • Бургас
Благодаря Пчелица  bouquet
Ще си взема тогава да пробвам и аз,направи ми впечатление ,че в сравнение с други кристали цената е доста ниска.Аз по принцип досега не съм ползвала,лятото щях да си вземам ама ми се досвидяха 15лв. и така и не се наканих.Не помня марката вече.

# 726
Аз сега да ви попитам:
каква цена са душ гела, лосиона, бутера на Балеа с кокос

# 727
Бутера е около 3,50.
Лосиона и той някъде там.
Душ гела е към 3 Simple Smile

# 728
Аз сега да ви попитам:
Помириши ги преди да ги купиш, защото миришат доста изкуствено на кокос, не бих казала, че е приятна миризма.

# 729
И аз си взех тази ролка: http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2011/01/balea_augen_r … n_arwen_teas1.jpg
Въпроса ми е след ролката може ли да слагам крем за очи?
Според мен е излишно. Може нея да я ползваш сутрин и нещо по-подхранващо вечер.
Мерси

# 730
  • София
Аз сега да ви попитам:
Помириши ги преди да ги купиш, защото миришат доста изкуствено на кокос, не бих казала, че е приятна миризма.
На мен пък много ми доапада миризмата и не ми е чак толкова изкуствена.
Кокос съм ползвала на Грийнланд, Фрииман и Фрутини, този ми харесва най-много, само на Ив Роше кокоса ми е по-любим.
Иначе не знам защо бутера ми се върти че беше дъм 5 лева, но може и да съм в грешка.

# 731
Ааа, на Fruttini лосиона кокос и банан е супер ужасна миризма Grinning Няма такава пластмаса, а и горчи, ужас Sick  Лошо ми ставаше направо.
Но ето - всичко е индивидуално що се отнася до миризми Peace

# 732
Здравейте, може ли някой да ми каже дали в dm има стари колекции на essence, да речем от юни-юли 2010 до сега, както и в кой от магазините на dm в София има най-голямо разнообразие на продукти есенс.
нещо конкретно ли ти трябва на есенс,аз работя във фирмата вносител и ако мога да помогна кажи  Peace

# 733
  • София
Аз сега да ви попитам:
Напълно съгласна с Aqua.  Peace

# 734

Общи условия

Активация на акаунт