СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класира&

• 71 013
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
На 20 януари стартира предварителната кампания за набор 2009. Тогава ще бъдат отворени всички секции в профилите на децата. Това ми писаха от ИСОДГ на мое запитване.
Това ще рече, че ще могат да кандидатсват деца навършили 10 м. Кога обаче ще стартира официалната кампания за нашия набор, още не е ясно. Въпреки това не е лошо на 20-ти още рано-рано да се заредим пред компютрите.
Къде пише, че само навършилите 10 м. ще могат да кандидатстват?  newsm78 Миналата година нямаше такова нещо - кандидатстваха си децата според набора, независимо през кой месец са родени, респ. навършват 10 месеца. Приема е след като навършат 10 месеца, а до септември, когато реално ги приемат, кажи-речи целият 2009 ще ги е навършил заветните 10 месеца.

# 1 186
  • гр.София
 Явно отново са зле със статистиката в СО и искат да видят,колко деца ще им се струпат на входа на градините тази година, чрез това предварително кандидатстване. ОтделноИСОДГ са засипани от въпроси,кога ще започне кампанията и трябва да отпушат напрежението. Само дето то ще ескалира.

Ника, аз се вълнувам за двете ни братовчедчета тази година (за градина и ясла) Simple Smile
 Не си представям,как ще нулират опашката пред 2-ра яслена,където се редят И деца с входящи номера от жребий (и дата 22.05). Ще настане буря. Но ще видим...

# 1 187
На 20 януари стартира предварителната кампания за набор 2009. Тогава ще бъдат отворени всички секции в профилите на децата. Това ми писаха от ИСОДГ на мое запитване.
Това ще рече, че ще могат да кандидатсват деца навършили 10 м. Кога обаче ще стартира официалната кампания за нашия набор, още не е ясно. Въпреки това не е лошо на 20-ти още рано-рано да се заредим пред компютрите.
Къде пише, че само навършилите 10 м. ще могат да кандидатстват?  newsm78 Миналата година нямаше такова нещо - кандидатстваха си децата според набора, независимо през кой месец са родени, респ. навършват 10 месеца. Приема е след като навършат 10 месеца, а до септември, когато реално ги приемат, кажи-речи целият 2009 ще ги е навършил заветните 10 месеца.

Това ми написаха от ИСОДГ. За това и сказах, че определено ще се заредя пред компютъра още от 7 сутринта.

# 1 188

Това ми написаха от ИСОДГ. За това и сказах, че определено ще се заредя пред компютъра още от 7 сутринта.

А дали не трябва още от 0,00 часа на 20.01?

# 1 189
На страницата на ИСОДГ защо не пише нищо?Това някаква тайна акция ли ще е?

# 1 190
  • София
Ами явно утре верта с колата паркирате и се започва висенето, така като гледам тази практика я има  Thinking
Иначе за подаване на молба за прием, молба в свободен текст и копие от акта за раждане на детето+ оригинала за сверка. Peace
Много благодаря за отговора!!  bouquet

# 1 191
Това е точният отговор на въпроса ми, кога ще може да кандидатства набор 2009:

Тъй като детето Ви е набор 2009, всички секции в профила му ще се появят след 20.01.2010
година, когато ще дадем възможност за предварителни кандидатствания. Свободните места се
определят от директорките на детските заведения.

Поздрави,

Екип на kg.sofia.bg

# 1 192

А дали не трябва още от 0,00 часа на 20.01?

Ако записвах детето си,и аз бих седнала в този час Wink

Франческа   bouquet

# 1 193
А набор 2008, какво ли става с него? newsm78

# 1 194
  • София
 Здравейте Simple Smile, и аз следя темичката, за да се информирам от сега как стоят нещата. Имам едно питане. Влади е роден март 2009. Искам да тръгне на ясла март 2011. В такъв случай кога трябва да си подадем документите за кандидатстване?В тазгодишната кампания или в някое текущо класиране, когато наближи март?

# 1 195
Здравейте Simple Smile, и аз следя темичката, за да се информирам от сега как стоят нещата. Имам едно питане. Влади е роден март 2009. Искам да тръгне на ясла март 2011. В такъв случай кога трябва да си подадем документите за кандидатстване?В тазгодишната кампания или в някое текущо класиране, когато наближи март?
Сега, че докато дойде 2011 ще е участвал в повече класирания и така има по-голям шанс за приемане. Ако чакаш да наближи средата на годината да не те плаша, но шансът ти е равен на нула!

# 1 196
А такаааа... наредихме се набор 2009 - мартенчета  Mr. Green

Успех на всички!

Елле, Иве - ха, добре дошли в клуба!  Hug

# 1 197
Момичета, нали ви казах, че преди време писах на ИСОД да ги питам кога ще можем да кандидатстваме за детска градина. Те ми отговориха, че след като детето ми навърши 3 години ( след 18.01.2010 ) ще можем да кандидатстваме за текущ прием. Е, все още не можем да кандидатстваме, това е абсолютно безобразие. Доколкото знам текущо класиране ще има съвсем скоро, така че би трябвало след като вече сме навършили три да можем да кандидатстваме ! Писах им, отговор няма. Сигурно като дойде време за училище тогава ще можем да се вредим за градина Twisted Evil

# 1 198
22  Hug Аз отдавна пуснах корени в тази тема,нали чакам пустата 1т.за преместване на Дарина. Tired То не бяха кореспонденции,отлагания,някакви срокове във времето..  Outta Joint Записването за ясла ми отпада,понеже такава тук няма. Mr. Green Успех на всички!

катюнгелче с отварянето на с-мата най-вероятно ще ти е активен вече профила,но не по-рано от 20-ти(според мен).Текущи класирания за градините има всяка събота,така поне беше до сега.. Rolling Eyes

# 1 199
Благодаря ти Hug Ама много ме е яд, защо вместо да е лесно, трябва да е трудно. Дeца на една и съща възраст, някои ходят от миналата година на градина, другите не могат още да кандидатстват Crazy

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 20:52 от катюнгелче

Общи условия

Активация на акаунт