Отговори
# 105
  • Пловдив
Честито на всички Ани-та!!!
Да сте здрави и щастливи, да постигате мечтаните цели!   bouquet  bouquet  bouquet

# 106
Записвам се във вашата тема. Малкият ми син ще кандидатства тази година!

Досега ви следях инкогнито, но вече съм легално. Joy
Пожелавам успех в подготовката на всички седмокласници! Hug

# 107
  • София
Равносметка:Разполагам с:

10 пробни изпита СМГ за учебната 2008/09 и 2007/08
2 пробни изпита от Междучасие
1 пробен изпит ПЧМГ
2 пробни изпита за АК проведени в ПЧМГ
1 пробен изпит проведен във Веди
И още няколко интересни теста.
На 4 от пробните изпити има и отговори.

smile3501
И аз имам няколко, но мога на мейл да ги пратя - ВЕДИ, Регалия, СМГ , както и наградените тестове на МОН  bowuu

# 108
  • Пловдив
Радвам се, че ставаме все повече  Hug nelito 70, Fire Lite   bouquet

# 109
Firelite,
смени ли школата или продължавате там където бяхте?

# 110
Firelite,
смени ли школата или продължавате там където бяхте?

Мерси, че попита! Hug
Не съм я сменила, не мога да се реша. Двете г-жи, от които особено харесвам математичката, миналата година само за месец и половина подготвиха големия. Тава ме респектира и въпреки, че логистически школа Милениум ми е много по-удобна и имам много добри отзиви за нея, не смея да мръдна. Confused

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 21:32 от FireLite

# 111
  • София
FireLite
Ако правилно си спомням от прочетените тук във форума отзиви ,ти се беше изказала доста положително за въпросната школа. newsm78  Ако става дума за същата, която похвали в края на изминалата учебна година и в която понастощем дъщеря ми всъщност ходи, би ли споделила какво те притеснява в нея към днешна дата, та се замисляш за евентуална смяна.. Thinking

# 112
not stubborn enough само добри думи мога да кажа!

Много съм доволна от подготовката на големия ми син миналата година! Според скромното ми мнение Андреевска е изключителен професионалист. Сина ми имаше 5.40 по Мат на изпита само след 1месец и половина при госпожата, като имаш впредвид, че отиде с огромни пропуски, през годината в у-ще имаше остовно 4-ки, за което нито ми се мисли, нито ми се говори. А малкия за сефте научаваме, че може да е добър по математика. До миналата година беше с посредствени възможности, аз съм дори леко изненадана, но в момента е най-добрия и в класа си, има примерно 8 шестиции и по СИП и незнам какво си.
По БЕЛ беше също при Роси Петкова, пак за 1месец и половина. До преди това нямаше идея за граматика, а съчинения написа може би 2 при Роси и това беше за целия 7 клас, на изпита имаше почти 5. Този бал беше достатъчен за комфортно влизане в 1ва НЕГ.

С my mom got децата ни са в един клас в немската и са приятели. Г-жата им по Бел в у-ще се оказа, че е от другата школа и стана на въпрос, че на всичкото отгоре ми е и под носа, пък аз не съм знаела newsm78, но така съм се напатила от миналата година, че предпочитам изпитаното. Peace Wink

# 113
  • София
not stubborn enough само добри думи мога да кажа!

Много съм доволна от подготовката на големия ми син миналата година! Според скромното ми мнение Андреевска е изключителен професионалист. Сина ми имаше 5.40 по Мат на изпита само след 1месец и половина при госпожата, като имаш впредвид, че отиде с огромни пропуски, през годината в у-ще имаше остовно 4-ки, за което нито ми се мисли, нито ми се говори. А малкия за сефте научаваме, че може да е добър по математика. До миналата година беше с посредствени възможности, аз съм дори леко изненадана, но в момента е най-добрия и в класа си, има примерно 8 шестиции и по СИП и незнам какво си.
По БЕЛ беше също при Роси Петкова, пак за 1месец и половина. До преди това нямаше идея за граматика, а съчинения написа може би 2 при Роси и това беше за целия 7 клас, на изпита имаше почти 5. Този бал беше достатъчен за комфортно влизане в 1ва НЕГ.

С my mom got децата ни са в един клас в немската и са приятели. Г-жата им по Бел в у-ще се оказа, че е от другата школа и стана на въпрос, че на всичкото отгоре ми е и под носа, пък аз не съм знаела newsm78, но така съм се напатила от миналата година, че предпочитам изпитаното. Peace Wink
Благодаря много за споделеното!  bouquet  Heart Eyes

# 114
  • Русе
Здравейте, вчера мина класното по математика. И изненада!!!
За първи път вместо тест от 4873659378 задачи, имаха само 4 задачи с по няколко подточки, всичко за описване. Което е хубаво, понеже ако не знаете 90-76=34! според моята мома и ако госпожата се интересуваше само от отговора, както досега, цялата задача щеше да падне, а не само последното изваждане в задачата.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 09:58 от Колди

# 115
  • Пловдив
Колди - ето заради това мразя тестовете...срам не срам, но и аз като ученичка бърках по описания от теб начин  Embarassed Мозък - какво да правиш  Mr. Green
Дано се върне разписването на задачи  Praynig

# 116
Привет на новодошлите  Hug

Много Благодаря и аз за тестовете, при нас няма пробни изпити, изключително много ми са полезни тестовете, които публикувате.
Очертават се чак май месец пробни изпити по школите, които са едва три.
Той по принцип посещава курса по БЕЛ, смятам да го запиша за пробния изпит и по Математика в същата школа.

Да, за мен също стария начин на изпитване по математика е по-добър  Peace Става в пъти по-ясно способностите на детето и дава възможност за по-реална оценка  Peace
С тия тестове и нищо да не знаеш с лотариен късмет или с преписване  може да оцелиш много верни отговори. Имало е случаи, като не стига времето и без да е чел последните задачи, синът ми да загражда отговор ... разбира се когато не отнемат точки за грешни отговори.

Нямам информация още кога ще са класните.
Вчера са решавали задачите от Филипинското състезание, ако някой проявява интерес, мога да ги снимам довечера.

# 117
  • София
Здравейте всички,
за малко ме нямаше и вие сте приключили старата тема и сте изписали доста по новата! Докато прочета и наваксам загубеното...
Аз не решавам задачи със сина ми (освен ако не потърси сам помощта ми) и не участвам в съответните дискуси, но мога да споделя това, което ни се случва на нас.
Миналата събота имахме родителска среща с госпожата от курса по БЕЛ в СМГ. Мислех си, с колко ли родители от тази стая сме съфорумци... Бих искала да ви разпознавам по родителските срещи, момичета! 
В неделя беше предварителният изпит по БЕЛ. Много странно за всички родители, но според госпожата по БЕЛ оценка 4,50 от изпита била адекватна с оценка 6 в училище. Нарочно им давала трудни тестове, за да е по-добра подготовката им. Каза също, че тъй като новият министър бил ориентиран повече към висшето образование, едва ли щял да събере ентусиазъм да прави тепърва промени за 7-ми клас, но за всеки случай им преподава и есе (за да не се окажат неподготвени). Тестове не са им дали след изпита, синът ми смята че ще им ги върнат в събота на курса.

Благодаря за инфото за класните по математика и БЕЛ, аз изобщо не подозирах (и Боян не казва, мълчи като партизанин!!!)
Благодаря и на мамите, които си правят труда да качват тук тестове за нас -   bouquet за тях!

А, и да не забравя!...
Предложих на младежа да прекрати с частните уроци по математика и да го запиша на курс от второ ниво при Велинов в СМГ, но той категорично ми отказа.  Shocked Обясни ми, че Велинов е страхотен, но обяснява набързо и някак недостатъчно. И че предпочита частните уроци, защото може да си пита учителката за всички неясноти и тя не само че му отговаряла, а му отделяла доста повече от времето, за което й плащаме.  Embarassed Веднъж вместо един астрономически час, урокът му продължил три часа!!!   bouquet Hug

# 118
  • burgas
Нашата класна по БЕЛ е на 14.12 - трансформиращ преразказ на непознат текст.Уж много щеше да се упражнява девойката, тя вкъщи не се е прибрала.Сега е на РД.По математика още не знае или  просто не е чула . hahaha

# 119
Здравейте, най накрая и моята дъщеря видя 6 по математика ( Веди даде резултат) .
Не зная дали сте писали напред но....................пробните изпити във Веди:
13 март БЕЛ
20 март Математика
Като чета , момичета има много добри математички сред вас, аз съм със средна успеваемост относно задачите.

Общи условия

Активация на акаунт