Отговори
# 90
  • у дома
Национално състезание по математика -гр.Монтана,общински кръг 2009г
http://svetlaem.snimka.bg/education/izpit-po-matematika-sled-7-k … 1426.16298407.big
При интерес ще ви кача и от други градове и от предишни години даже,но имам физическа възможност да качвам максимум по 3-4 теста на седмица,не повече  Grinning

# 91
  • Пловдив
stubborn-  значи се чете сниманият тест? Аз се притеснявах дали не е с лошо качество  Wink
В събота, след състезанието, ще кача и теста от тази година  Wink
А за пеенето - върна ме в моите тийн години. И аз като щерка ти пеех в една вок. формация...И по същия начин се извинявахме  Whistling Явно с времето и възрастта  и "номерата" са същите Joy

# 92
Здравейте , вчера имахме класна по БЕЛ. Естествено рабрах след като
приключи класната.Темата е била преразказ на 10 глава от немили-недраги
Другата седмица ще имат по математика. Не е ли малко рано ?

# 93
  • Пловдив
Нашите ще имат класна по БЕЛ в понеделник, а по математика по-следващия понеделник т.е. 14 и 21 - тъй, че не е рано  Wink

# 94
  • София
Сани днес има класно по БЕЛ, а на 14 или 15-ти по матем.
В четвъртък ще имаме род. среща. Ще съобщя, ако има нещо ново във връзка с изпитите.

# 95
  • у дома
Национално състезание по математика -гр.София,общински кръг 2009г
http://svetlaem.snimka.bg/education/izpit-po-matematika-sled-7-k … 1426.16299433.big

Кажете да продължа ли да качвам и от други градове или нямате интерес...

# 96
  • София
svetlaem,
Благодаря за задачите от двете състезания - в Монтана и в София!  bouquet
Колекцията вече силно набъбва, само да има кой да решава, нали... Mr. Green Че май на мен ршаването на задачи ми се нрави далеч повече отколкото на девойката! Wink

# 97
  • у дома
Аз имам над 20 такива теста то градове и за трите години в които се е провеждало ,въпрос е ,че нямам време да ги кача наведнъж...иначе те са си добра проверка за зимната ваканция,защото материала е само до началото на еднакви триъгълници...това е състезанието,което коментирахме и от което първите три деца за цяла България се класират без изпит...повечето решиха,че децата им няма да ходят,но аз го препоръчвам-началото на февруари е,безплатно е,по училищата си е и си е все пак вид проверка,даже и детето да не се класира си е един вид сверяване на часовника...

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 11:25 от svetlaem

# 98
  • Пловдив
Светла - благодаря и аз. Наистина сега са доста натоварени децата, но за ваканцията задачите ще влязат в употреба.
А за състезанието, което си писала - при нас още не е обявено  newsm78 А държа да запиша синът ми...

# 99
Привет на всички майчета!
Ама добра треска ви тресе, задачите ги размятате като едното нищо Joy  А какво ли ще правите лятото  smile3532
Съвсем не ви се присмивам  Hug, това го преживях преди година, така че напълно ви разбирам  bouquet
Страхотни сте, подкрепяйте децата, т.к. никак няма да им е лесно и вие трябва да сте до тях

Прескачам тук от осмокласната тема и виждам, че не само аз го правя  де  Crossing Arms
Ана и Софи, какво става?!?!  мъчно ни е за миналогодишните трепети ли?!?! Laughing
Да ви кажа на мен хич не ми липсват миналогодишните емоции, то и затова в нашата си тема е такъв купон /а дали това не е резултата от миналогодишната лудница smile3511 /.
Все пак човек има нужда и от разтоварване smile3521

Мили момичета, и аз като Ана ви се чудя как решавате задачите на децата  newsm78
Не отричам и аз решавах в помощ на сина ми, но само когато той ме помоли за това, не и по собствено желание    Naughty

От все сърце ви желая здрави нерви, както и здрав разум.
Хубава и успешна година за дечицата ви! Ще стискаме палци и ще сме с вас Hug

# 100
  • Пловдив

Ама добра треска ви тресе, задачите ги размятате като едното нищо Joy  А какво ли ще правите лятото  smile3532

Как какво  newsm78 ще почиваме. Още преди да почне лятото ще ни е минал зора Mr. Green
А за решаването на задачи - не виждам нищо чудно. Ако сте от друг град, т.е. провинцията. Няма школи като софийските, няма пробни изпити - какво друго остава? Да си сверяваме децата по предоставените тук задачи. И естествено отговорите трябва да са получени по някакъв начин. Дали ще ги реши мама, учителката или по-голям брат/сестра...какво значение има?

# 101
  • у дома
Министерството си е обявило датите,защо вие нямате информация,нямам представа...иначе то няма предаврително записване,само учителите питат предния ден за ориентир колко деца ще ходят....
http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/olympiad/za … d-olimpiadi-1.pdf на 11стр.е инфорамцията.

# 102
http://bg-pishtov.com/index.php?view=article&catid=74%3Atest … ent&Itemid=53

Ще пускам само тестове по БЕЛ, тъй като по математика много хора пускат, ето един, който е мн.добър

# 103
  • burgas
Здравейте и от мен,мама на Росица-11.01.1996 и Красимир на 4г и 2 м.Свалям в несвяст задачите от пробните изпити  и ги давам за" обработка "на кандидат- гимназистката.Не и се решава горката само ме пита"още колко задачи да реша" newsm78

# 104
  • София
nelito70 ,
Добре дошла при нас! Hug

Честит Имен Ден на всички Ани, Анети и други празнуващи днес, както от нашата тема, така и от услужливите ни гости от съседни теми !  bouquetНа всички дечица, носещи тези имена също честитя празника и им пожелавам много здраве и щастие! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт