Отговори
# 690
  • Пловдив
Ето ме и мен  Peace stubborn  Hug не си сама, просто тези дни за нищо нямам време...Щерката ти пее чудесно - БРАВО !!!
Пожелавам й успехи и в тази сфера  Peace
zuri - като ти се отвори линка има две колонки - от лявата втората песен е Proshepnati_mechti - кликваш върху нея и я плейваш или в-у правоъгълничето под нея Play file  Wink
Днес по-късно ще ви кача пробния изпит, за който говори Лулу -73  Peace

# 691
  • София
Ей, дами...Съвсем я подкарахте през просото, темата е замряла.. Sad
Да ви споделя впечатленията си от задачите на СМГ. PeaceДано някой друг да ги качи, тъй като листата на моята девойка са целите изподраскани, само тя си разбира йероглифите.В краен случай, ако никой не ги качи, ще се опитам с коректор или направо в paint след сканирането да поизчистя част от драсканото, въпреки че на чертежите ще ми е бая трудничко.. newsm78
Хитри задачки, на пръв поглед изглеждат доста  лесни, особено тези от първия модул.Но като че ли  само на пръв, тъй като ако се вгледа по-детайлно човек - и сред тях има подвеждания, на които моята заспа естествено  се е хванала.. WinkИзиграли сме си дежурния номер, повечето й грешки са отново в елементарните задачи за сметка на тези от втория модул.Ако са ми що-годе правилни сметките, хванала е  от порядъка на сборни 74-75 точки, които ако се следва старата форма на оценяване съответстват на около 5,20.. Thinking което специално за този тест на СМГ ми се струва малко, тъй като не е чак толкова труден...Пък и изобщо не се знае при тази нова форма от два модула, кой от двата каква тежест има в крайната оценка.Ще видим..Ще се радвам, ако и други мами, чиито деца днес са търкали чиновете в СМГ, споделят мнението си по темата..
И да не забравя, че и аз съм заспа като наследничката си(тя крушата не пада по-далече от дървото Mr. Green),искам да ви помоля ако не за прошка, то поне за извинение, ако съм съгрешила срещу някого.Било е неволно.. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 17:50 от already stubborn

# 692
already stubborn ,   bouquet
Страхотна песен, страхотно изпълнение...Камелия Тодорова ряпа да яде!

Ако никой не качи пробния изпит от СМГ днес, аз ще го сканирам и пусна тук следващите дни!
Днес вероятно се е провел и този в ПЧМГ. Ако задачите не са същите като тези
 в СМГ ще ги осигуря и тях.

Не се ядосвай, че темата ви е замряла...оживлението тепърва предстои.
Но може и да не сте толкова активни, колкото ние миналата година. Виж, че все още сме си на първа страница.Подозирам, че и догодина ще е така с темата ни. Crazy
Просто се уцелихме такива мами.
Гледам, че пак среща си заформяме!

Честит троен празник на всички празнуващиbouquet Hug

# 693
already stubborn ,  браво на момичето, пее чудесно! Grinning Носталгично си спомних времето, когато и моят пееше...дано скоро да продължи и той.

Да дам отчет  - тестът по математика на Регалия го оцених с 5.13 - определено съм разочарована, много пропуски във втория модул Sad. Днешния пробен в СМГ - три геометрични нерешени от първия модул и една от втория. Разочарова ме, защото тези от първия просто се е отказал да ги пробва. Ще видим дали поне останалите са верни. Според него този тест е бил с по-голяма трудност от Веди и Регалия.

Младежът каза, че обсановката в СМГ е била много по-сериозна от Междучасие, където масово са си обменяли задачи и е доволен, че е усетил атмосфера на истински изпит.Пропуснал е да разбере кога ще излязат резултатите. Пишете, ако сте разбрали. Praynig

# 694
already stubborn, като вземе Господ да дава на някого и направо се забравя Grinning Ако успее да развие всичко заложено,ще се чуди с какво да се заеме по-напред SunglassesДано! Wink

# 695
  • София
Аз нали съм ентусиастка по математика, вече имам и верните отговори на теста, познайте откъде... Mr. Green Ала както става видно, на тези по БЕЛ хич ме няма... Sad

Ако на някого вършат работа, ето ги:
1Б  2Г  3А  4А  5Б  6В  7В  8Г  9Б  10В  11Б  12А  13В  14А  15В  16А  17Б  18А  19Б  20А  21А  22А  23В
24Б  25В  26-17 лева  27-8   28-1  29 -  a=1/3; b=-2;  стойността на израза е 9   30 a)60 градуса 
30 б)120 градуса 
Само дано не съм сбъркала при нанасянето им тук! Praynig
paleto,
Мен ме е яд  може би и повече, тъй като грешките й са от невнимание. Например в задачата за  работа не е превърнала частта зад дробната запетая в минути, а е нанесла отговора директно..И в повече от  елементарната задача за капитал е сбъркала.. ooooh! А и в двата случая уравнението й е съвсем вярно, ама като е блейка и не внимава..Иначе и тя намира теста на СМГ определено  за по-труден от този на Веди, но  пък за малко  по-лесен от този на Регалия, особено що се отнася до втория модул. Peace И да ти кажа, май поддържам и аз мнението й. newsm78
За пеенето - нормално е вие да сте в гарнизонка! Wink Все пак мутацията на гласа при момчетата е далеч, далеч по-осезателна.. Peace Дано след седмокласната лудница оставите зад гърба си успоредно с напрежението от кандидатстването и мутацията на гласа и съответно да се възнагради младежът както с прием в желаното училище, така и със завръщане към пеенето. Вчера имаха много готин концерт в клуба на Младежкия театър.Всичките песни както се досещате бяпа посветени на любовта. Беше готино, тъй като всички изпълнения бяха на живо, със съпровод единствено на пиано и китари. Пяха се доста стари парчета и се забавлявах наистина. Но малките диванета, т.е другите две лъвици в къщата, издевателстваха над мен  като поискаха да снимат с камерата. Резултатът е отрязани крака и глава на места. Аз се задоволих само с телефона, ще се пробвам да кача клипа от него някъде в нета и ако резултатът е относително приличен ще споделя участието на блейката.. Mr. Green
Колкото до това, какво й е дал Господ, едно е повече от сигурно - изключително голям инат и порядъчна доза мързел!Дано тях да не ги доразвива изобщо, че тогава ще се видя в  истинско чудо hahaha
Благодаря на всички ви за  милите думи! Heart Eyes

# 696
Честити празници на всички мами и дечица(кой каквото празнува)! Hug Ние днес поразпуснахме малко като отидохме на кукери в едно пловдивско село,а сега ще наваксваме.Ако искате малко да ви поразсмея-по-голямо блонди от мен няма-на календара вкъщи днешния ден е отбелязан като Месни заговезни,а другата седмица като Сирни и аз днес ям месо като за последно и споря с водещите на новините,че са в грешка!  Embarassed  Joy

# 697
  • София
Честити празници на всички мами и дечица(кой каквото празнува)! Hug Ние днес поразпуснахме малко като отидохме на кукери в едно пловдивско село,а сега ще наваксваме.Ако искате малко да ви поразсмея-по-голямо блонди от мен няма-на календара вкъщи днешния ден е отбелязан като Месни заговезни,а другата седмица като Сирни и аз днес ям месо като за последно и споря с водещите на новините,че са в грешка!  Embarassed  Joy
Много ти е май сбъркан календарът!Правилият го  да не е блонди под прикритие! Mr. Green Днес е Сирни Заговезни(Прошка), Месните отминаха преди седмица, така че якото папкане на месо вече е спомен, поне  за постещите..Ако пък през изминалата седмица си пропуснала и порядъчното лапане на млечни продукти и яйца, значи от утре  насетне верно си капо.. hahahaВ телевизията ли се обади да спориш с новинарите? Grinning Развесели ме наистина! Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 20:43 от already stubborn

# 698
  • Варна
Здравейте от Варна Hug
Аз стриктно чета, свалих и задачите от Регалия,но не пиша.Сега обаче имам повод- и при нас "Вектор"проведоха първите пробни изпити.По БЕЛ мога да кача, по МАТ не исках да ги гледам докато не излязат резлтатите,после ще ги обсъждаме.Ако някой дрг от варна ги има пробните,може и той да качва.Като цяло, синковецът каза,че МАт са били по-лесни от тези на Регалия,но 29 зад.била страшно трчдна с невъзможен чертеж #Cussing outще я видя. Според мен БЕЛ беше мнооого трчдно,но все пак съм математичка и едва ли преценката ми е вярна,ще ги видите по късно.Излязъл е на Анчбис чистак нов сборник с нови пробни тестове,г-жата по МАТ ни снабди всички накчп.Интересни са,защото са точно каквото ще дават.

# 699
  • Русе
Излязъл е на Анчбис чистак нов сборник с нови пробни тестове,г-жата по МАТ ни снабди всички накчп.Интересни са,защото са точно каквото ще дават.

Прерових сайта на Анубис, но не намерих сборника, за който говориш. Би ли дала подробности - автори, цвят или ако можеш направо сканирай корицата и я покажи.

# 700
  • София
Колди,
Преди няколко дни пуснах снимка на въпросния сборник Wink
Ето я пак. Утре  като купувам този по математика, ще питам, дали е излязъл и сборникът по БЕЛ. И двата през миналата седмица на сайта на Анубис стояха в графа "Предстои"....Де факто и сега са там, а явно че  помагалото по математика е вече на пазара.Явно сайтът им не е актуализиран. С оглед на предстоящото външно оценяване и по групираните обществени и природни науки, в същата графа се мъдрят още  два такива сборника.Само те ни липсват.. Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 10:37 от already stubborn

# 701
  • Пловдив
От мен обещания тест по БЕЛ в Пловдив, но този път с ужасно качество  Embarassed
Ако някой се интересува и не разбира нищо - пишете ще снимам отново  Peace
http://jonova.snimka.bg/?album;aid=451167;pid=17414625

stibborn - и аз преглеждам за сборниците още откакто писа в темата, но ги нямаше - дано днес ги намеря в Пловдив.
Но си права, за последното - само те ни липсват  #Crazy

# 702
  • Русе
Хм, на нас госпожата по Математика ни показа бегло нещо светлосиньо, но беше ни толкова ядосана защото конкретно поставихме въпроса за ултраниските срочни оценки, че така и не разбрахме какъв е този сборник. Помислих, че за него говорите.
Ами тогава тръгвам на кръстоносен поход по книжарниците...

# 703
  • София
Честити много  празници на всички, момичета!
Ние празнувахме "всичко накуп"  cook, бяхме на прошка при свекървичка, но имаше и Валентински сърчица, и Трифоново винце Simple Smile

Синът ми беше на пробния по математика в СМГ и като се върна, беше много разочарован от себе си  Sad. Каза, че задачите били мнооого трудни и че толкова трудни задачи не е виждал  Thinking. Първият изпит му се стори майтап работа, но този го стресна доста. Днес след училище е на урок по математика (разбира се, с теста). Иска да го покаже на учителката си и да довърши всичко, което не му е ясно.
Следващата неделя, 21 февруари, сме на математическо състезание, а по-следващата 28 февруари - на олимпиада по математика. Паралелно със съботните курсове по БЕЛ, разбира се.
Момичета, намирам детето си за поизморено вече. Вечер си ляга рано и то сам, вече не се подканяме и караме за това. Сутрин става рано, като пушка е, като навит на пружинка. И си мисля, ако се изтощят отсега - как ли ще се чувстват преди изпита? Моят щурчо вече осъзна, че няма време за компютърни игрички и други глупости. И да искам да му облекча програмата - няма как да стане. А не искам да се скапе отсега...
Аlready stubborn, твоето дете ще издържи ли напрежението? Много ми се струват неговите занимания и ангажименти... Е, то си знае най-добре. Аз ви пожелавам успехи, енергия и сили, както и на всички деца и мами Simple Smile.

# 704
От мен обещания тест по БЕЛ в Пловдив, но този път с ужасно качество  Embarassed
Ако някой се интересува и не разбира нищо - пишете ще снимам отново  Peace
http://jonova.snimka.bg/?album;aid=451167;pid=17414625

stibborn - и аз преглеждам за сборниците още откакто писа в темата, но ги нямаше - дано днес ги намеря в Пловдив.
Но си права, за последното - само те ни липсват  #Crazy

Благодаря, че си го качила  bouquet Успях да разчета повечето въпроси, без първа страница, там не се разбира много.... newsm78 Доколкото успях да преценя, този тест са го направили по-близо до дадения от МОН. Thinking А децата какво мислят за сложността на теста,интересно ми е....? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт