Внимание! ПАРАЦЕТАМОЛ - опасно за живота

• 59 643
  • 246
  •   1
Отговори
# 90
Спала съм на хомеопатията. НСПВС и ОА- от теб се уча, тук от темата. /то хубаво, че пациентите  са умни и не щат и да ги пият и без друго/.Хич няма да ги погледна повече. Беладона и толкоз. Най- много аспирин.

# 91
Ей, я се спрете! Как го подкарахте - краставица, домат... А сте стигнали до пъпеша, а сме се сборили!  Mr. Green

Очаквам вредата от пъпеша да я разисква следващия загрижен за всеобщото добруване месия, който пусне тема Simple Smile

# 92
  • пак там
А, като Дренка спомена за лекциите - я ме просвети за тоз Хайнеман, той ли ти изписа беладоната?

Ей, я се спрете! Как го подкарахте - краставица, домат... А сте стигнали до пъпеша, а сме се сборили!  Mr. Green

Очаквам вредата от пъпеша да я разисква следващия загрижен за всеобщото добруване месия, който пусне тема Simple Smile

Не ми закачайте пъпеша! Особено ако някой посегне на медената роса, го убивам на място!  Mr. Green

# 93
Док, аз не уча никого. Само поднасям факти. И ако си пропуснала да ги видиш или чуеш, е добре, след като си лекар да се запознаеш с тях. И то не от моите писания, ами вземи последните изследвания по темата. Позорно е, че дори лекар смята проблема за нулев.

# 94
и, док, ако си пич, много те моля, разясни на хората, че когато се приема хомеопатия не се дъвче билката. И потвърди, моля те, ползата от приемането на Беладона за сваляне на температура пред това да се приема парацетамол. Или не ти дреме? Ти давала ли си клетва? Shocked

# 95
И какво толкова си се подпалила? С каква цел?  Tired

# 96
Прочетох, че много бременни жени и майки, които кърмят пият парацетамол и това ме ужаси. Ти имаш ли ценностна система? Аз засега-да.

# 97
  • пак там
Всъщност док не е пич, док е дама, поне ако се съди по символа под ника  Mr. Green

# 98
  • Brokenpromiseland
Човеко, ти дете имаш ли бре?
Хайде когато си направиш и отгледаш поне едно - тогава ела тук да казваш какво се дава, и какво не на деца?
Когато едно дете е болно и алтернативите са буквално изпържване на мозъка и вероятно заболяване на черният дроб (АКО се предозира лекарството), то би ли предположил какъв ще е моят избор.
Болни дробове се лекуват, ама ефекта от високата температура (над 41,5-42 градуса) е в най-добрият случай зеленчук.
Съвременната медицина е стигнала до това ниво (както и мед.образованието на родителите), че вече масово се практикува редуване на парацетамол и ибупрофен точно с идеята да не се предозира количестово на активното вещество.

А за съжаление статистиката е повече от отчайваща - всеки който се е родил е умрял.

# 99
Имам дете. Свалям темпераура, когато е над 38 винаги по един и същ начин и винаги успешно. Искаш ли да ти кажа как? Без парацетамол. Дори и без Беладона Simple Smile

# 100
Абе човек, всяко лекарство е опасно, ако се предозира. То и като преядеш и препиеш пак е опасно.

# 101
Освен това, парацетамол се приема при безобидна хрема, и запушен нос, при главоболие или зъбобол, при менструални смущения...да продължавам ли?

# 102
Ти защо не отговориш все пак кой от "пазителите" си?
Този в ляво или този в дясно?  Mr. Green
Сайтът, който се опитваш да рекламираш така недодялано, е просто смехотворен.  hahaha

# 103
  • Brokenpromiseland
Е хайде сега...за хремата е ясно - сок от лимон или лук, за запушен нос - парите на горена захар, главоболие и зъбобол - яко дупе.
Кажи сега рецептата за температурата - белтък, оцет, лимонов сок?????

Ако ти по време на менструални болки вземаш от опасния парацетамол, аз пия спезмалгон - знаеш ли дали и той е опасен? А НоШпа?

# 104
Имам дете. Свалям темпераура, когато е над 38 винаги по един и същ начин и винаги успешно. Искаш ли да ти кажа как? Без парацетамол. Дори и без Беладона Simple Smile

С хипноза?

Явно се налага да повторя молбата си - би ли възвестил професионалния статут, възоснова на който вееш тоз парацетамолен байрак?

Общи условия

Активация на акаунт