Почитатели на Майкъл Джексън 18 - THE LOST CHILDREN

• 32 620
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Страхотни снимки.

Ето още едно интервю на братята за тези, които не са гледали, а желаят.
http://www.youtube.com/watch?v=fP6WVopeGCw
Става въпрос и за някакво тяхно реалити шоу, за което всъщност чувам чак сега - http://www.youtube.com/watch?v=eukTy8fCi4k&feature=related
Казват, че децата не участвали (много ясно...), защото уважавали решението на Майкъл да ги предпази от "електрическите очи".  

Тито е казал (не в интервюто): "Това основно показва същността на братята Джексън, в музикален аспект, както и личния им живот. Камери са ни следвали през целия ни живот, така че това не е проблем. Нямам нищо в живота си, което да прикривам, затова нямам нищо против. Нещото, което ще видите е колко приятелки съм имал".

Хах, вярно е, колко различни са Майкъл и братята му в начин на изказване и скромност. Но не го казвам с лош умисъл даже... честно казано нямам нищо против тях, за тях не знам много неща като.. човеци, а и нямам интерес да разбирам... трябваше просто да подкрепят Майкъл повече като братя., а и сестрите му. Защото си представям, ако сестра ми преминава през тежък период... ще съм неотлъчно до нея, ще правя всичко възможно, за да й помогна... и с това просто си мисля, че е трябвало да му покажат като семейство, че не е сам. Но, уви. Няма смисъл да говоря за вече по 100 пъти говорени неща.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 14:55 от LoveMJ

# 407
Добре дошла michael litle sister! WinkДали пък не си нащо бебче newsm78

Гледай сега как се бъркаш.Каква ти sister като е niece???
Здрасти,бебе!

# 408

Здравейте момичета!!!Благодаря на Gita за монтирането на първа част от телефонния разговор на Майкъл с Гленда!  bouquet
Много интересни неща сте писали вчера,не смогвам да ги разгледам.

# 409
Отговора на Егмонт относно издаването на Dansing the dream на български:

Здравейте,
Много благодарим за изпратения и-мейл. Ще проверим как стои въпроса с придобиването на българските права за споменатото от вас заглавие.
Поздрави,

И от още едно издателство:

Здравейте!
Във връзка с вашето запитване, Ви информираме, че редът за издаване на една книга е следния:
В случай, че книгата не е издадена на българският книжен пазар и заявка за нейното издаване, не е направена или не фигурира в архива на Народна Библиотека, първото, което трябва да се направи е закупването на лиценз за издаването и. Едва след като този лиценз бъде закупен, се пристъпва към превода на книгата.

Ето защо, ако Вие, предполагам като фенове на Майкъл Джексън, смятате че тази книга ще бъде интересна и купваема, можете да се обадите на следния телефон в издателството: + 359 888 774 265 - Андрей Тилков.

Поздрави

Има светлинка по пътя на книгата към българския читател  Praynig

# 410
Най-после някакъв смислен отговор.Знаех си,че правата са спирачка.Дано се случи все пак.По-добре е от всички останали жълтини,които ни предлагат.Всъшност какво ти "по-добре"?Не може да бъде по-добре.Писна ми всичко да ни отминава.Да започваме да звъним,а?

# 411
Това е сламка, за която да се хванем и докато не стане няма да пускаме. Все пак имаме конкретен човек и някакъв път до реализирането на БГ издание. Но усещам у издателите притеснението, че няма да върви и затова са доста резервирани. И трябва да ги убедим.  Peace

# 412
# 413

Сладкишка,за теб!

# 414

За всички вас които правите темата ни интересна и красива!

# 415
    Сладкишка   , ти си страхотна , момиче!

# 416
                      Като заговорихме за братя и сестри- по ред на снимките са: Rebbie, Randy, Jackie, Marlon, Tito, Jermaine

# 417
# 418
Абе туй не ми мяза второто на Ранди, честно казано..  Laughing

# 419
      и  от мен

Общи условия

Активация на акаунт