Почитатели на Майкъл Джексън 18 - THE LOST CHILDREN

• 32 619
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
     И разбира се La Toya и Janet  Heart Eyes

# 421
# 422
        Eто го Randy в пълния му блясък Simple Smile -просто сега е по-пълен и е с гола глава  Peace

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 21:13 от tinkerbell07

# 423
И,за да присъстват всички братя и сестри

# 424
Тинкърбел, този е друг Ранди Джексън, от журито на Америкън Айдъл:

http://en.wikipedia.org/wiki/Randy_Jackson

Randall Darius "Randy" Jackson was born June 23, 1956 in Baton Rouge, Louisiana, son of Julia LeGolvan, a homemaker, and Herman Jackson, a plant foreman.

А братът на Майкъл е този:

# 425
Съжалявам за грешката Heart Eyes и на мен ми се видя малко странно ,но Thinking Мерси, Калина Hug

# 426

# 427
Добре дошла michael litle sister! WinkДали пък не си нащо бебче newsm78

Гледай сега как се бъркаш.Каква ти sister като е niece???
Здрасти,бебе!
абе хич не бъркам аз Laughing,то така се писало под ника да е под прикритие ама разконспирира го галейша Laughing
Гледам цялата рода сте напускали,Джанет е разкошна Heart Eyes.ама нещо един член ми липсва  Laughingи за да не се сърди
 Joy Joy Joy
не ме убивайте с камъни ще я изтрия след малко  hahaha rotfImbo
           Айде чао на Джо

Благодаря на Gita за монтирането на първа част от телефонния разговор на Майкъл с Гленда!  bouquet
Hug За мен е приятно хоби,готова съм и с 3-та част.Бих направила и другите ако ги преведете Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 19:38 от Gita

# 428
Гита, изкара ми акъла  Laughing Чак сега забелязвам, че освен веждите, и мустакът му е татуиран.

# 429
 Grinning На мен тук ми прилича на жаба hahaha ,като жабока Кърмит Mr. Green не,че храня големи симпатии към Джо...

# 430
Момичета сложете и голямата сестра не я видях Peace Hug

# 431
  • Ботевград
Grinning На мен тук ми прилича на жаба hahaha ,като жабока Кърмит Mr. Green не,че храня големи симпатии към Джо...
Joy Joy Joy Joy Joy

# 432
Момичета сложете и голямата сестра не я видях Peace Hug

ето я:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451586.msg13427341#msg13427341

и малко по-надолу на същата страница, с Катрин.

# 433
leidi 08 на предната страница е Hug - но ето още две      

# 434
 NaughtyСладкиша от доста време бие камбаната относно издаването на Dancing The Dream в нашата родина!Мисля,че човека,който може най-много да ни помогне е Жана Гергинова.Затова,много моля,който има някаква информация как можем да се свържем с нея,нека я сподели тук! PraynigБлагодаря предварително! Peace
      Спомням си ,че навремето ,когато излезе Лунна Разходка в България, тя подържаше връзка с феновете и с охота и уважение отговаряше на въпросите ,които ги вълнуваха.Надявам се и сега да успее да ни помогне! Hug

Общи условия

Активация на акаунт