Тайланд

• 141 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Ние също сами си организирахме пътуването до Тайланд в началото на Февруари. Ще летим от Истанбул с Катарските авиолинии. Ще следя темата с интерес Laughing

# 16
  • София
ами ние от Банког до Пукет летяхме с някаквъ места компания, чието име вече не помня. В интерес на истината на по-раздрънкан самолет не бях се возила...абе като стар автобус ама във въздуха, но това вече не си го спомням, защото всичко останало беше супер. Ако имаш възможност се запиши на някои от екскурзиите, които предлагат, защото определно си заслужава, а както са ти казали това, че ще вали е абсолютно без значение.

# 17
здравейте,
ние си организирахме екскурзия до Тайланд- 9дни тук http://www.ayarahilltops.com/location.html и 4 нощи в Банкок. ще летим с Emirates през Истанбул, ще се радвам някой, който е ходил скоро да сподели впечатления

# 18
Кога ще пътувате?
Ние летим в началото на Февруари пак от Истанбул, но с Катарските авиолинии.

# 19
Кога ще пътувате?
Ние летим в началото на Февруари пак от Истанбул, но с Катарските авиолинии.
на 2.02 Peace

# 20
Ние на 1.02  Simple Smile

# 21
И аз успях да направя 50 записа и да се включа тук! Вече мислех, че няма да успея до заминаването!

Организираме си екскурзия до Тайланд  и все още се лутаме из резервации и хотели...
Най- изгодни билети ни намериха през Амстердам. Някой летял ли е така? В Банкок сложихме  3 нощувки и почти 4 дни - ще ни стигнат ли?  Помагайте за хотели, моля......
След това избрахме Пукет!? Може ли някой да ни препоръча хотел там? Група сме  5 възрастни + 5 деца / между 5 и 11години/ ! Там сме планирали 11 нощувки!
И сега решихме като сме в района да комбинираме и да "отскочим"  и до Сингапур ! Планирали сме 3 нощувки!  Едва ни направиха билети!!! А за там  вече нищо не знам...Сега започвам да чета за Сингапур.... Ако някой е ходил - да помага!  Благодаря ви !!!!!

# 22
На нас също ни предстои пътуване до Тайланд!  Моля, сподели впечатления от вашето! Как видяхте в Банкок,  Пукет...  кое си струва! В кои хотели отсядахте..!   Благодаря предварително!!!

# 23
Преди година си организирахме сами екскурзия до Тайланд. Спахме на Самуи, Пи Пи Дон, Пукет и в Банкок. И всичко това за 10 нощувки. Grinning Всеки ден бяхме на различно място. С допълнителни екскурзии разгледахме някакъв нац. морски парк, разбирай архипелаг с безкрайни островчета до Самуи, Пи Пи Ле, Пханг Нга и острова на Джеймс Бонд. На всички, които искат да последват нашия пример ще дам този линк http://www.sawadee.com/. Сайтът е много ценен с пълна информация за Тайланд, цъкаш на желаното място и излизат забележителности, хотели, ресторанти и т.н. Лично аз като избирах хотелите гледах на картата да са на спокойно място, далеч от летището, с удобна локация за избраните от мен екскурзии. На Самуи спахме от западната страна и наблюдавахме страхотни залези. В Банкок 3 дена са ок, 1 за града, 1 за Аютая евентуално и 1 за шопинг. Единственото неудобно е, че сайта е агенция и искат парите предварително, но са много коретни и никъде нямахме проблеми.

# 24
А, вечерите в Банкок - едната на корабче по Чао Прая, а другата на Байоки Скай, за гледка от 300 метра над града  Wink

# 25
А, вечерите в Банкок - едната на корабче по Чао Прая, а другата на Байоки Скай, за гледка от 300 метра над града  Wink
А за вечерята по реката newsm78 аз не я препоръчвам много, тя реката ме се видя по мръсна и от Ганг Confused
stela 78 ще чакам да споделиш впечатления, надявам се да са положителни и да сте доволни Wink

# 26
Ами, то беше тъмно и не видяхме колко е мръсно, но пък беше приятно на корабчето, осветения Кралски дворец беше доста красив, програмата беше приятна, хапнахме...

# 27
Ние спахме тук http://www.sawadee.com/hotel/bangkok/grandville/. Хотелът не е луксозен, но е в стария град, близо до забележителностите, а от ресторанта на покрива се вижда най-фантастичната гледка. Препоръчвам вечеря в този ресторант заради гледката, а и кухнята е добра.

# 28
И аз не бих се навила на вечеря по реката. Егати смрад беше ...  Blush

# 29
Еми, не миришеше, не знам  Thinking  Никой от групата не измърмори...
Не убеждавам никого, само давам идея.

Общи условия

Активация на акаунт