Тайланд

• 142 611
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
.....ако някой от вас е ползвал услугите на trip.bg,доволни ли сте,коректни ли са..

# 526
Защо  сама не си резервираш полета вместо да плащаш безмислени комисионни ?

# 527
  • Перник
Аз резервирах нашите билете чрез Трип.бг и не са ми взимали комисионна.

# 528
Да , trip.bg  са благотворителна организация Simple Smile

П.С. Провери ли  тогава на сайта на авиокомпанията или в някоя световна търсачка каква е цената на полетите ?

# 529
билетите за датите,които посчвам излизат по-евтини през tripbg,отколкото през катарските авиолинии...аз ли не правя правилните стъпки...или пък не съм в подходящата търсачка...не знам...моля

# 530
за съвет исках да помоля...

# 531
Би ли посочила датите ( ако искаш може и на лични) да ги проверя ?

Уважавам труда на агенциите, това си в бизнес. Не уважавам практиките само на такива като esky.bg  и подобни , които за мен са откровенни мошеници заради практиката да подвеждат потребителите си.

# 532
  • Перник
Не казвам че трип са благотворителна компания, но наистина билетите закупени чрез тях   са доста по евтини, пък дали си взимат комисионна или не това въобще не ме интересува, важното е билетите да ми излезат по  евтино.

# 533
По-евтино от къде ?

# 534
  • Перник
По евтино от много други сайтове, тогава когато търсих да купя погледнах колко струват билетите и чрез Катар и цените бяха доста по високи, директно през  Аерофлот също, но както и да е всеки сам решава от къде да купи билетите си  важното е да е най-евтиният вариант. Предполагам трябва да се следят промоциите, тогава изпадат евтини оферти.

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 08:22 от aemi

# 535
Сравняваш кон с кокошка!

# 536
Аз резервирах нашите билете чрез Трип.бг и не са ми взимали комисионна.
А каква е цената, ако не е тайна?направих много бърза справка в сайта - Аерофлот даже не ми излязоха,като опция за това пък останалите предложения си бяха на доста високи за Тайланд цени.
Любопитно ми е, защото сама си търся варианти за добра цена на билети и колкото повече инфо толкова по добре Wink

# 537
  • Перник
3200 лв за двама София-Москва-Пукет отиване и връщане.

# 538
Aз също харесвам trip.bg , защото това което се вижда на първата страница е крайната цена.
Иначе си пазарувам обикновено от сайтовете на авиокомпаниите , Orbitz , Expedia които правят същото.

Trip.bg явно са подразделение на гръцката airticket24 , която е много читава агенция.

# 539
да споделя какви ги свърших след доста лутане из самолетните компании...знам,че е ,много рано за резервации за Нова година,но по стечение на обстоятелствата следващите месеци съм доста ангажирана...т.е. почти до края на семптеври...затова търсих отсега...снощи купихме билети чрез Lufthansa за австрийските авиолинии София-Бангкок-София..излязоха ни 2820 лв за двама...на тази цена излизаха и в trip.bg,но тъй като ще пътувам месец май с билети купени от тях и разбрах,че вече има промяна в полета и то след като аз им се обадих,защото не получих електронните билети,реших да използвам друга авиокомпания,за да си купя билети за това по-далечно пътуване...може и да излязат по-евтини билети в следващите месеци...да сме живи и здрави,после ще споделя...благодаря на всички,които ми съдействаха...ще търся още съвети от вече пътувалите...

Общи условия

Активация на акаунт