ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 573
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Не, не не, Чили, ама ние не спорим- факт е, че не пишем на книжовен език! Както е факт и че го правим, защото се лигавим! Павлинка написа оня пост- ако трябва ще вмъкна цитата в подкрепа на това, което аз написах за БГ папа. Аз искам просто да уточним нещата и в никакъв случай не ми се иска Павлинка да ни напусне, още по-малко с болка, че не сме я разбрали, че сме я нападнали или пък обидили! Павлинка, стой си при нас, мила, не се огорчавай и не се натъжавай от всичко това. Ние продължаваме да те приемаме като една от нас- просто, аз поне разбрах, че държиш на правилния изказ/нали и аз си падам малко патриот!/ та ... след направените уточнения смятам че можем да продължим така както и до сега- ДА БЪДЕМ ПРИЯТЕЛИ !  Наистина ако смяташ, че сме те обидили приеми  ИЗВИНЕНИЯТА ни ! Поднасяме ти ги от сърце!

# 391
Виждате ли когато се обсъжда нещо по-интересно колко хора се включват?Даже не съм се пльоскала хи..хи..хи!
Това ми хареса Joy Joy Joy
Ама друго си е да се пльоснеш..някак по-Кайболанско е, не мслиш ли?! Joy Joy

# 392
Според мен е по-Зизкаво.

# 393
Според мен е по-Зизкаво.
Тц грешиш Naughty Това е мой патент Naughty

# 394
  • Варна
Виждате ли когато се обсъжда нещо по-интересно колко хора се включват?Даже не съм се пльоскала хи..хи..хи!

Аз пък, от днес нататък ще се "Вписвам" bowuu bowuu bowuu Обещавам!! и като излизам ще пиша "Лека нощ! Тази вечер се отписвам" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 395

Аз пък, от днес нататък ще се "Вписвам" bowuu bowuu bowuu Обещавам!! и като излизам ще пиша "Лека нощ! Тази вечер се отписвам" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Тц неможе тая вечер, пак си наряд Naughty Joy Joy

# 396
Чили,съгласна съм,че патента е твой,но по-често го употребява Зизка.
Така е с патентите.Измисляш,плащат ти ,а други ги използват.

# 397
  • Варна

Joy Joy Joy Joy Joy Тц неможе тая вечер, пак си наряд Naughty Joy Joy

Не може да съм наряд!!!! Naughty втора чаша уиски пия и ме боли челюстта/ бе друго си е да кажа- ченето/ от стискане на зъби, да не избухна, че не виждам кой я обижда пък тя се чувства отвратително!!!!!
Павлинка, обвинявам те за пиянската ми вечер  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 398
Бризче,ако искаш да ти изпратя водка Абсолют с мезе,ако е останало от онази вечер?

# 399
ООо, и аз искам от "онази" водка  hahaha  hahahaАз пропуснах почерпката онзи ден  newsm45

# 400
  • Варна
Бризче,ако искаш да ти изпратя водка Абсолют с мезе,ако е останало от онази вечер?

newsm78 newsm78 newsm78 ами аз не пия водка! bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

# 401
Ами вземи си от мезето.То става и за уиски

# 402
  • Варна
Ами вземи си от мезето.То става и за уиски

Да! От него може! Благодаря! bowuu

# 403

Ха,наздраве!

# 404
Бризче,сложи му главата на Сарухан,ако обичаш.
Тогава сигурно няма да остане водка... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт