Февруарки 2010 (32)

• 19 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от мен!

# 286
  • Най-зеленият остров
Добро утро.
Радост, мерси за кафенцето и кекса. Май ще карам майка ми да направи. Уж се въздържам от такива сладости, но и Хасан е човек  Embarassed
Да ви се похваля последните две нощи спах относително спокойно и качество и като количество. Отдавна не бях спала до 6:30 часа.
Ника - страшна си. Много бих искала да се запознаем, но за съжаление сме много далече. Рядко информиран и позитивен човек   bouquet newsm51
лек и усмихнат без много КОНТРАКЦИЙКИ ден.

# 287
Добро утро! Hug Радостче супер кафенце и закуска! Аз точно това закусих преди 5 мин. Laughing
Моята бебка още спинка, ама нека спи че снощи какви ли не спортове се играха в корема ми - олимпиада!
Бургаски майчета[/b], утре сте на линия за лекцийката, нали?

# 288
Добро утро и от мен.Вчера бях на последната фетална-бебо си е супер.Бил дебеланчо и така щял и да се роди-плумпи-ще бъде на диета значи Grinning.Иначе видях го на 4д,едни бузи  е отпрал-мани мани.Но днимка не ми дадоха,той все се криеше и не застана за фото,пък и докторката сякаш нямаше желание да ми дава снимка,но аз си го видях.Нашия татко има рожден ден в четвъртък и аз исках да му добавя една снимчица към подаръка,но няма да стане.Днес съм на жк и там да видиме какво ще каже докторката.Е това е то мен.

# 289
  • Бургас
Добро утро!

Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!

Аз по този случай съм в кофти настроение... За първи път от 5 години насам няма да празнувам, или поне няма да празнувам така, както ми се иска - с колегите.  Sad Сутринта толкова мъчно ми стана...  Cry А мъжът ми каза, че щели сме да празнуваме двамата.  Simple Smile Не че е лошо, ама няма да е същото, естествено. Уффф, криво ми е, и то от сутринта, да видим какви ще ги сътворя до края на деня.

Днес май ще ходя напред-назад, малко по задачки. А ме мързи....

В неделя, да се похваля, се сдобих с дънки и блузка.  Laughing А уж нямаше да си купувам повече бременски парцалки. Но, случайно ги видях в един обикновен магазин, имаше разпродажба. Дънките са Noppies, моделът е много сладък и страшно им се радвам.  Blush

За срещата-лекция утре - 9.30ч пред Химическото на Булаир.

# 290
Здравейте мамчета  Hug някой не са почнали да пазаруват аз пък почнах вчера вече да пера покупките Grinning ,нещо ми беше тъпо и реших ,че така ще се разтоваря Party-резултата беше един куп розово пране... а колко има още да се пере.Купили сме и някаква блузка дето ми се стори грозна и я облякохме на кучето Joy  hahaha снимах го ще ви го покажа.А то милото всяка сутрин  " надзърта " в креватчето на бебето все едно чака и то Heart Eyes

ОООооо да честит празник  bouquet  bouquet  bouquet

ето я нашата сладурка

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 08:42 от ПИПИТУ

# 291
  • София
Добро утро!
Роро, много е сладък Стоян, поне ви държи информирани какво му се случва!  Laughing
Кристинче, уникални племенници.  Laughing
Мий, радвам се, че засега всичко е наред. Стискай кълки докато можеш!

Кенди, аз съм писала и друг път за моя син, при него работата трябва да се пече бавно, но упорито. Още щом си направих теста му го показах, обяснявам му абсолютно всичко, при положение, че съм сигурна, че не вдява 99% от нещата, на всичкото отгоре още не говори добре, но не мисля, че обясненията ми отиват на вятъра.
Всеки ден имаме разговор за бебето, задължително.
Малката му главица е схванала основното - даде си леглото, количката, знае къде е бебето и как се казва, чака го да си играят и ако плачел, щял да му дрънка с дрънкалка. Съответно като се сети и се почва едно дрънкане за демонстрация, ужас, ама ми става много мило. Аз проблеми с него не очаквам никакви.

Ходих сутринта да давам кръв и урина и като видях каква опашка има пред лабораторията бях на път да се откажа. Питах жената от регистратурата по кое време намалява опашката, за да се върна, а тя ми казва - минете отпред, бременна сте. Викам - няма да стане, ще ме навикат като куче, не ми се рискува. Тя пак настоява, аз пак - не.
Накрая заряза регистратурата, хвана ме за ръката и ме задърпа пред всички, обявявайки, че тук бременните не чакат. Изпотих се ви казвам, въпреки, че никой не изропта. В същото време ми стана толкова приятно от жеста на тази жена, че цял ден ще ме грее тази постъпка.

# 292
хехех,Ника забавно ти е било Simple Smile и аз днес смятам да изпера (пак) всички бебешки дрешки,че мен вече ме гласят да раждам отсега Laughingтази сутрин питам мъжото защо да не идем на хижа за празниците,ако док каже че може,а той веднага:"Ами ако почнеш да раждаш там?"и поредния ми филм е че аз ще родя по-рано.няма измъкване от тази мисъл и се паникьосах.лек и успешен ден на всички,стискам палци за мамите,които днес са на преглед и честит празник на студентите!  bouquet

# 293
  • До Балкана
Добро утроо!
 newsm44 Последният ми работен ден започна подобаващо и се надявам да приключи така! Страхотни преживявания с малчуганите разказвате! Един прекрасен и емоционален вторник ви пожелавам!!! Hug

# 294
ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОИТО СА БИЛИ ИЛИ  СА СТУДЕНТИ!  Tada
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ДОБРИ НОВИНИ ОТ ФМ И ЖК.
НИЕ ВЕЧЕ КУПИХМЕ КОШАРКАТА ,КОРИТОТО ЗА КЪПАНЕ,ХАВЛИЙКИТЕ И КУП ДРУГИ НЕЩА.ПРЕДПОЛАГАМ ,ЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ НАКАНЯ И ЩЕ ГИ СНИМАМ ДА ГИ КАЧА В АЛБУМЧЕТО.
АЗ ПРОБЛЕМИ НЯМАМ С БАТКОТО ОТНОСНО БЕБЕТО.НЯМА РЕВНОСТ,САМО МИ ГЛЕДА КОРЕМА И ВИКА:БРЕЕЕ ЧЕ ПОРАСНАЛ И СЕ КЕФИ.НЕГО ГО ИНТЕРИСУВАТ  ФУТБОЛА  И "МАЦКИТЕ".

# 295
  • До Балкана
Верно бе! Честит празник на всички настоящи, бъдещи и студенти по душа!  Hug  bouquet

# 296
Добро утро и честит празник!
 Ние сутринта пак имахме драма с контракциите и пак се разтроих, ама после прочетох, че има хора с контракции от 4ти месец и си раждат на термин, та съм се надъхала, че ще го износя това бебе.

# 297

Добро утро!

Честит празник на студентките! Успешно учене!

Стили засега не ревнува от бебето. Напротив много се радва, чака с нетърпение да се роди и постоянно ме пита кога? Приготвя му подаръци - накакви малки играчки, които опакова в хартийки и ги слага на определено място. Аз много се радвам.

Относно нашия спор с мъжа ми за името - снощи нещата излязоха извън контрол - дали аз съм големия и лош инат - незнам, но играта загрубя. Та сега сме в лоши отношения. Аз много се разстроих, постоянно рева... а бе кофти ми е. Със сигурност ще ми мине, че много не ме държи мен лошото настроение.

Хайде усмихнат ден!

# 298
  • София
Лелеееееее, да не вляза два дена и да заваря нова тема + 20 вече изписани страници  #Crazy
Хайде сега по ред на номерата:
най-напред честит празник на всички, които днес празнуват 8-ми декември!! bouquet Да им е весело, така, както на нас ни е било винаги!!  Hug
Честито на всички, които имат хубави поводи за празнуване - прегледи, лични празници и т.н.!!
Ралка, стискам палци за фм днес!  Hug
И аз като Мяу не се самонаблюдавам толкова. Усещам си я беболанка да рита и шава, особено обича да го прави през нощта  newsm78, Но интересното е, че досега не съм се замисляла за хълцането и не съм го усещала мисля  newsm78
Вчера бях цял ден на работа, но от днес малко по-лежерно ще го давам. Ще се наслаждавам на повече спокойсктвие, надявам се на повече разходки и така.
Напоследък се замислям дали, въпреки това, което обсъждахме с доктора /да раждам секцио/, че май ми се иска да раждам естествено. Уффф, не зная вече. Струва ми се малко извратено ние с мъжа ми да определим кога да се роди беболанка.  Thinking
Иначе се опитвам да съм положителна и да не се вкарвам във филми.
Ванилиа, хич не се карайте и ядосвайте за глупости! Аз съм чувала, че роднини се разправят и не си говорят заради име на бебче с години. Обясни му на мъжа ти, че това са детинщини и че най-важно е бебче да е здраво, а името ще си е само негово - не на баби, дядовци, лели и т.н.  Hug
Много слънчев ден на всички, въпреки липсата на слънциче!!   bouquet

# 299
  • Burgas
Честит празник на всички студенти и на тези които са били,аз като една бивша студентка се чувствам много добре на този ден,спомням си отминалите празници и бившите колеги и ми става едно хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт