Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 118
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
http://www.youtube.com/watch?v=bI94U8n3XIk&feature=related     1,40 почва
 М-     Прави ти удоволствие да ме нараняваш ли?
 Д-      Защо си наранена?Каза ми не и стана както ти искаше.
 М-      Не знаех,че ще стане така.
 Д-      Няма да можеш без мен,толкова ще те боли,Врабче(Серче).Ще бъдеш пленница на моята страст...
 М-     Не ми го причинявай....
 Д-      Ти си все още дете...малко дете,което не може да застане срещу никого,не може да започне война(борба).НЕе можеш да понесеш тежестта на любовта на крилете си.Едно м..алко врабче сиДокато аз... за любовта си бих направил всичко...

# 286
  • Варна
разбрахте ли за обезобразената Whistling

други въпроси  fiuuuuuu

тъй вярно - разбрахме. май newsm78 няма въпроси- а да  това със 100-те агнета курбан, че се прибира Доу е обичай за богатите или за религиозните семейства- ако знаеш де newsm78

А да това ми направи много голямо впечатление Shocked Ма как ги преброи 100 овена?!?! МНого готина сцена Peace

аз съм малко на Ви с числата на турски ама ако е религиозно нали трябва да са 101- там по Корана.....  
Али, извинявай че съм такава подробна, душко просто традициите и обичаите са ми слабост. То затуй си харесвам повече подаръка от Сергин ханъм  Hug нищо че за някой са парцалчета, пък по безличен ми е подаръка от Сарухан бей- туй наргиле само ядове докат го подпаля  Sick #Cussing out Sick #Cussing out

# 287

други въпроси  fiuuuuuu

тъй вярно - разбрахме. май newsm78 няма въпроси- а да  това със 100-те агнета курбан, че се прибира Доу е обичай за богатите или за религиозните семейства- ако знаеш де newsm78

А да това ми направи много голямо впечатление Shocked Ма как ги преброи 100 овена?!?! МНого готина сцена Peace

обичай е като общо за религията,защо 101 какво общо има

# 288
  • Варна
 Д-      Няма да можеш без мен,толкова ще те боли,Врабче(Серче).Ще бъдеш пленница на моята страст...
 Д-      Ти си все още дете...малко дете,което не може да застане срещу никого,не може да започне война(борба).НЕе можеш да понесеш тежестта на любовта на крилете си.Едно м..алко врабче сиДокато аз... за любовта си бих направил всичко...

Али,   bouquet Али,   bouquet Аленци   bouquet злато си ти , миличка, ама от бялото- най-скъпото newsm20 Да си ни живичка и здравичка, слънчице!!!!!!

Миличка, утре нали ще ни спретнеш още две диалогчета-на чешмата и пред университета. Там пред университета, според мен той и каза: Ще те оженя за себе си! Така ли беше или си е онова обикновеното- ще се оженя за теб. Моля те , слънчице, утре да ни ги напишеш и тях newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 289
нямаш проблеми,сега отивам smile3524 лека на всички

# 290
  • Варна

други въпроси  fiuuuuuu

обичай е като общо за религията,защо 101 какво общо има

ами там имаше нещо с пророка Мохамед- сега не се сещам точно какво беше- а същото заради което и зърната на броеницата са 101 ще си погледна записките и ще ти кажа утре какво точно имам пред вид.

# 291
Бряяях Сергин Абла пак силни думи му е турила в устата...а Врабка по-добре да е мълчала Thinking

Ади лека нощ,утре пак че прегледам сцената в предверието на кенефа,да затвърдя Naughty И ако имам въпроси ще си ги задам bowuu
Алиии Hug Hug  bouquet  bouquet Пак благодаря!!!

# 292
  • Варна
нямаш проблеми,сега отивам smile3524 лека на всички

лекинкааааааааа  1countingsheep  sleepuu Sleeping newsm46 спокойни сънчета- да те посети в тях нашето момче  love001  love001  love001

# 293
.....
Миличка, утре нали ще ни спретнеш още две диалогчета-на чешмата и пред университета. Там пред университета, според мен той и каза: Ще те оженя за себе си! Така ли беше или си е онова обикновеното- ще се оженя за теб. Моля те , слънчице, утре да ни ги напишеш и тях newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

smile3521 smile3521 smile3521  love001 newsm47 newsm51 newsm51
Подписвам се с 2 ръце....!

П.С.Аууу Бризче все по дипломатична започваш да ставаш...че те ошлайфаме...до края на Енибащанана че можеш да се включиш у следващата среща за ефекта от Глобалното затопляне Joy Joy Joy Бравос девойко,търпението е злато Naughty Mr. Green Ама то пък ти не си алчна...широка душа си.... Joy Joy

# 294
  • Варна
.....

smile3521 smile3521 smile3521  love001 newsm47 newsm51 newsm51
Подписвам се с 2 ръце....!

П.С.Аууу Бризче все по дипломатична започваш да ставаш...че те ошлайфаме...до края на Енибащанана че можеш да се включиш у следващата среща за ефекта от Глобалното затопляне Joy Joy Joy Бравос девойко,търпението е злато Naughty Mr. Green Ама то пък ти не си алчна...широка душа си.... Joy Joy

newsm12 уф не се радвай сега почвам да стягам стратегии за тебе smile3508 smile3508 тебе ше печем на шишот smile3533 айде готви се да качваш субтитрите smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

luvbed smile3524 newsm46  Сега те оставям на спокойствие да обмислишпредложението и да се наспинкаш много сладичко във виртуалните прегръдки на Сарухан бей   love001  love001  love001  love001  love001  love001

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 02:13 от morski_briz

# 295
Добрутроо Енибащанки и Врабки Hug
Гледам снощи сме удържали фронта само трите с Бризка и Али....ма много спите маааа....от сън спомени нямааа..освен аконе сте сънували Сарухан бей Naughty
Веднага да резюмирате, да напрайм сверка у чие легло е мърсувал тая вечер Кръстоносеца Joy

# 296
Добро утро,Дами!
Малй-и-и-и-и всичките сте тук,пък аз кисна сама оттатък newsm78 newsm78 newsm78
Ха-да ви е сладко кафето!

# 297
Али-и-и-и! newsm51 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm51

# 298
  • Варна

Добро утро на всички Саруханови почитателки и
Честит празник!!!Макар навън да е студен
и мрачен декемврийски ден
в душите ни любов гори
че Ани днес празнува от зори!

Честит да бъде, мила, твоя ден,
дано от щастие да бъде озарен!
Желаем здраве, щастие, късмет,
животът да е сладък като мед!!!