Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 155
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Бризче включвам се аз със каквото мога,ровя из сайтовете и кът намеря информацийка или фотуси го споделям със Вазе bowuu Peace
За сега толкоз мога да съм полезна Embarassed
aleynam имам питане ако е удобмо newsm78
Таз със белега на лицето все нещо съска срещу русата мацка, апо късно майче и на Врабка и взе стаха newsm78Каква роля изпълнява всъщност newsm78

# 271
  • Варна
така Thinking 2серия първо отговарям на Чили-таз мома я цопнаха направо у серията,от къде се появи  newsm78 никой не казва,той баткото я изнасилва към края на епизода.Нали ще се сгодяват,тя живее вече у тях.Баткото обвинява за всичките си несполуки Доу  и изнасилването беше един вид за отмъщение.Точно това и казва на русата,че брат му му е отнел всичко в живота и фирмата и мн. др. неща.Жени се по настояване на майка си,тя е такъв деспот,а и според религиозните традиции на семейството Доу не противоречи на родителите си(за сега)
  Фунда(обезобразената) е флИбена в Доу до фанатизъм,тя е малко ку-ку
  Джем(приятеля на врабчето)е влюбен в нея кани я на вечеря и и признава любовта си,тя е шокирана и не иска да приеме.В същия ресторант случайно идват и Доу с бъдещата си годеница.Серчето отива в тоалетната и наш Сару след нея(аблата май харесва тез срещи нещо дежаву става)миришат се там душат се, впрочем там диалога е много хубав Heart Eyes...
   сестрата на Доу се оказа,че е лИбовница на семейния лекар,но той вече нея ще,но тя не иска да се разделят,въпреки,че оня е женен
   Бабата на Мине разбира за нейните чувства и за да я отдалечи и казва,че ще продължи следването си в ПАРИЖ.

smile3525 newsm51 smile3525 чоооооооок тешеккюр/нали така се казва/ Алинка- дай утре диалога в тоалетната. Аблата има върхови постижения в кенефите явно- визирам "Изгубени години"- макар,че там просто изпълнението на Сару беше уникално!!!!!- имам чувството,че дублажа на български просто разваля магията- който не го е гледал в оригинал т.е. само на турски за да чуе въздишките- просто е изтървал страшно много. Моля те Али напиши го утре диалога- да фанем мислата на Аблата, че за да я разбере човек му трябва Висше образование newsm17 newsm17 newsm17 Иначе отново едно голяяяяяяяяямо БЛАГОДАРЯ!! newsm20

# 272
aleynam  Whistling други те се правят че ги нема Joy hahaha
Я да пуснеме Сару по адамв костюм да видиш как,ще се събуди кокошкарника Joy Joy Joy

# 273
  • Варна
Бризче включвам се аз със каквото мога,ровя из сайтовете и кът намеря информацийка или фотуси го споделям със Вазе bowuu Peace
Таз със белега на лицето все нещо съска срещу русата мацка, апо късно майче и на Врабка и взе стаха newsm78Каква роля изпълнява всъщност newsm78

в тая връзка и аз да питам- тая с белега е всъщност оная от първа серия дето  приятел ли беше братовчед ли на Сару- дето я гръмна и после той се самоуби и заради него Сару избяга в планината. Демек дето се нахвърли на Доу още в първа серия newsm78 newsm78 Нали така! или нещо бъркам newsm78

# 274
  • Варна
aleynam  Whistling други те се правят че ги нема Joy hahaha
Я да пуснеме Сару по адамв костюм да видиш как,ще се събуди кокошкарника Joy Joy Joy

и по адамов и по калугерски - аз съм си тук  smile3503

# 275
ESMERSITA,само двечките сме останали май... Crossing Arms Crossing Arms

Аааа тука съъъм, чакам си резюмето Naughty
Поклон за труда Hug

А да поразкажеш малко за диалога в тоалетната...много беше нажежена обстановаката там,голямо душене падна голяма работа...онзи льольо приятеля и..как може такъв сопол да изберат не можах да разбера ooooh!
Значи тоз'  изнасилвача е барат му така ли?!Аз си мислех че Доу има 2 сестри и тоз' му е зет ooooh! Малиии хич не вдявам мама му стра...ам те всички като са"Аби" как да се разплета ooooh!

МЕрсиииии  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 276

в тая връзка и аз да питам- тая с белега е всъщност оная от първа серия дето  приятел ли беше братовчед ли на Сару- дето я гръмна и после той се самоуби и заради него Сару избяга в планината. Демек дето се нахвърли на Доу още в първа серия newsm78 newsm78 Нали така! или нещо бъркам newsm78

Таман таман PeaceТя е,дето щяха д асгазят кучето Mr. Green
Бризккеее взе ми думите изпод клавиатурата ма джанъм,за тоалетните постижения на Сергин ханъм Joy Има си тя нек'ви клишета и си ги туря у сички филми Joy Ма в Кайболана по му беше отпуснала юздите, тука....синджира беше къс Joy

# 277
аз съм гледала филма отдавна и не помня,сега гледам серията и правя резюме
  имаш предвид Фунда тя беше гадже на най-добрия приятел на Сару и е влюбена до болестно състояние в него гледай съвсем началото на 1ва серия
http://www.youtube.com/watch?v=IDugC9ewk4U&feature=related

# 278
  • Варна

в тая връзка и аз да питам- тая с белега е всъщност оная от първа серия дето  приятел ли беше братовчед ли на Сару- дето я гръмна и после той се самоуби и заради него Сару избяга в планината. Демек дето се нахвърли на Доу още в първа серия newsm78 newsm78 Нали така! или нещо бъркам newsm78

Таман таман PeaceТя е,дето щяха д асгазят кучето Mr. Green

а така newsm10 успокоих са ся- добре се движим в превода smile3521 smile3521

# 279
    чоооооооок тешеккюр/нали така се казва/ Алинка- дай утре диалога в тоалетната. Аблата има върхови постижения в кенефите явно- визирам "Изгубени години"- макар,че там просто изпълнението на Сару беше уникално!!!!!- имам чувството,че дублажа на български просто разваля магията- който не го е гледал в оригинал т.е. само на турски за да чуе въздишките- просто е изтървал страшно много.
Бризче тоз път не бяха у тоалетната май,а у предверието му Joy Joy
Има много сценки като в ,,Изгубени ....",например Агънцето,Грънчара ,само ревльо го нема за цвет newsm62

# 280
разбрахте ли за обезобразената Whistling

други въпроси  fiuuuuuu

# 281
  • Варна
аз съм гледала филма отдавна и не помня,сега гледам серията и правя резюме
  имаш предвид Фунда тя беше гадже на най-добрия приятел на Сару и е влюбена до болестно състояние в него гледай съвсем началото на 1ва серия
http://www.youtube.com/watch?v=IDugC9ewk4U&feature=related

да- точно така- тъй и беше заглавието на тая грозната,  #Crazy да де изперкалата  Sick

# 282
  • Варна

други въпроси  fiuuuuuu

тъй вярно - разбрахме. май newsm78 няма въпроси- а да  това със 100-те агнета курбан, че се прибира Доу е обичай за богатите или за религиозните семейства- ако знаеш де newsm78

# 283
Ще я гледам аз таз Шунда ама утре,голем дразнител е кът Ниран -дзвер е :2gunfire
За сега ще си запазя хубавата вечер,която направихте  bouquet

# 284

други въпроси  fiuuuuuu

тъй вярно - разбрахме. май newsm78 няма въпроси- а да  това със 100-те агнета курбан, че се прибира Доу е обичай за богатите или за религиозните семейства- ако знаеш де newsm78

А да това ми направи много голямо впечатление Shocked Ма как ги преброи 100 овена?!?! МНого готина сцена Peace

Общи условия

Активация на акаунт