Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 294
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Тенкюююю Hug
Ма не е тъй баш ...аз к'о съм гледала newsm78
Той седеше с цикламена ризка спретнат пред бялата джипка(май Кайенче беше Thinking), тя отиде при него, и той и дадеде някакъв подарък,после се появи една руса кикимора (не е оназ' обезобразената) и той я Фана под рЪка и я качи у колата и заминаха. На серията пишеше SON - демек карай, не е ли тъй newsm78
Е..а си голяма съм шматка, дайте ми линк откъде да го гледам отначало до край, блеким Фана нещо Praynig Че много съм боса с Бокса и Тубата Praynig Все намирам некви откъслечни клипчета и после задавам тъпи въпроси Blush

това дето го пишеш е още от втора или трета серия Joy има още за гледане- ейсега ще се разходя да видя линкче с филмчето да ти пратя Stop

# 91
  • Варна
ето линкче със сериите на "Врабче"

http://www.dizikalite.com/dizi-izle/yerli-diziler/serce-dizi-izle-canli.html

# 92
Добър вечер и от мен! НА именниците честито,а на останалите наздраве !  
 Дами , Врабчето преведено има ли го някъде със субтитри, или трябва да си представям какво си казват ....  newsm78

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 22:56 от единичката

# 93
МОже ли някой да резюмира Врабчето Praynig Praynig Praynig

Гледам тука последната серия нашичкия качи една руса мацка у джипката и отпраши и Врабка седи и лее сълзи...ко стана бре Shocked Разведоа ли се, тянали уж щяла да мре (някой каза)?
Чесе гътна от любопитство ей...моля ви намесете се животоспасяващо Naughty

П.С. Ся гледам тая руста държи положителен тест за бременост?! Чшш  казвайте бърже какв ае интригата моляяя Praynig
Aleynammmmm молим те душоо Hug
Са скоро не съм гледала последната сериа....ама доколкото си спомням Врабка рУве щото наш Доу беше счупил ръката на един нейн състудент...тоя го натепа от ревност.... Mr. Green
А Русата обезобразената...че стреля по ДОУ и наша Врабка че застане пред куршума....и че гушне босилека...а он че остане да си РуВе...за Врабка...и така свършва....

Потресена съм от този драматизъм .... Ама че те в университетите колеги бол - какво да ревнува нащо момче, като то къде се обърнеш или някой състудент  ти иска услуга , или ти му искаш ... то си е нещо като естествения ход на живот, той как така я мисли тя с никой да не си говори....
Повече го предпочитам като гърмеше по бандити и си беше купил болница само за него !

# 94
Бризчееее ша та взимам  да знайш Hug
Тонкааа въображението на мах , ако искаш че обменяме идеи Joy
И мен много ме е яд, че го няма преведено #Cussing out #Cussing out

# 95
Aleynam скивах те горе на балконя Blush И понеже съм нахална,че те замоля докат' седиш без работа, да прегледаш Врабчето и да резюмираш серийките Blush Да не ставам нагла и да те карам да пишеш дословен превод в Word  и да ми го пращаш на лични,пък аз да го плескам като субтитри  Mr. Green Hug Шегувка Hug
Само ако имаш време и не те мързи Naughty

П.С.Кокошкииии зарад вас се правя на нахална, ше черпите ей,ако се навие колежката Peace

# 96
Чили,немаш проблеми душко Hugсамо кажи коя точно серия ама за утре,че сега smile3524

# 97
Господ здраве да ти дава Aleynam Hug
Давай от първа де, да сме в час от начало,и така до края Blush
Не бързай, и не се натоварвай,като ти остава вдреме нахърляй най - важното,ма наблегни на диалозите на нашто момче и Врабка Blush Mr. Green
Ако знаеш к'ъв таралеж си тури у гащите девойкоооо,ма споко няма да боцкам много Hug
Пак благодаря!!!  bouquet

# 98
  • Варна
Чили,немаш проблеми душко Hugсамо кажи коя точно серия ама за утре,че сега smile3524

супееееееееееееееееееееееррррррррр метай го от първата серия и лекичка полекичка че го преведем целия до пролетта- докат доди ред да му идем на гости демек  newsm78 междувременно ако не те мързи де- почвай и новичкия Баштана- малеее колку съм нахална  Thinking ама за общото благо   ideauu обещавам да почерпя и то не виртуално- ако кажеш идвам и те вземам и те водя ама където кажеш да те почерпим  newsm20

# 99
  • Варна
Не бързай, и не се натоварвай,като ти остава вдреме нахърляй най - важното,ма наблегни на диалозите на нашто момче и Врабка Blush Mr. Green
Ако знаеш к'ъв таралеж си тури у гащите девойкоооо,ма споко няма да боцкам много Hug

Чили, аз по-нахалнаааа и другия искам  newsm10

# 100
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чеки да се разпишем и тукя.....!!!! hahaha hahaha hahaha
Требе да се грижиме за темите....я... Naughty
Аре лека от мене .....едвам си седим на краката.... hahaha
Отивам да спретвам Кръстоносеца..... Joy Joy Joy

# 101

Чили, аз по-нахалнаааа и другия искам  newsm10

Аааа то  и аз искам,ма вика да я подФана отдалеко да не я плаша девойката Joy Joy Joy
Матинямаш търпение hahaha hahaha

# 102
  • Варна
Уф, пак сЪ издадуф- ма къде ти търпение у мене джанъм- аз се бързам- сичкото едновременно да става- чак се чудим как и дадох време до пролетта като го искам не утре, ам още сега #Crazy Значик имам напредък- поне време съм отпущила на момичето Hug Браво на мен  Joy Laughing Rolling Eyes Hug

# 103
Бризче ,къде го гледаш новия филм Аeni Bastan newsm78,
че в ЮТубата намирам само първа серия Rolling Eyes

# 104
а защо няма опция "не харесвам Сарухан Хюнел?" ... така, хората, които не са му фенове, няма как да гласуват в тази анкета, включително и аз
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha....Щото ние СВЕ си го харесваме...и за нас такава опция не съществува....!!!! Naughty Naughty Naughty
newsm10 newsm10 newsm10

Бризче, бравос за темата   bouquet...ма що се извиняваш...ник'ва грешка, сайта е само за хора, които го харесват  Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт