Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 298
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
МОже ли някой да резюмира Врабчето Praynig Praynig Praynig

Гледам тука последната серия нашичкия качи една руса мацка у джипката и отпраши и Врабка седи и лее сълзи...ко стана бре Shocked Разведоа ли се, тянали уж щяла да мре (някой каза)?
Чесе гътна от любопитство ей...моля ви намесете се животоспасяващо Naughty

П.С. Ся гледам тая руста държи положителен тест за бременост?! Чшш  казвайте бърже какв ае интригата моляяя Praynig
Aleynammmmm молим те душоо Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 17:49 от Chili

# 76
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чилиии, чеки да уточним и тукя.... Thinking....НЕ ПИЕМ РОЗОВИ АПЧЕТА... Naughty
Снощи пих....А Н А Л Г И Н...щот ме цепеше една главааа.... Mr. Green
Аз си хистерясвам кат пуцам....за кво съм си купила ПАТЛАК.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Радвам се че дребния се оправя.... Hug...Дано немате повече проблеми.... Peace

Ееее, па писна ми да пишем едно и също у двете теми..... ooooh!
Така и не се разбрахте ...къде че се пише.... Sick

# 77
Чилиии, чеки да уточним и тукя.... Thinking....НЕ ПИЕМ РОЗОВИ АПЧЕТА... Naughty
Снощи пих....А Н А Л Г И Н...щот ме цепеше една главааа.... Mr. Green
Аз си хистерясвам кат пуцам....за кво съм си купила ПАТЛАК.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Радвам се че дребния се оправя.... Hug...Дано немате повече проблеми.... Peace

Ееее, па писна ми да пишем едно и също у двете теми..... :ooooh:
Така и не се разбрахте ...къде че се пише.... Sick
Чшшш Балкан седи мирен! Naughty Joy
Споко то ше се види коя че оцелее,кат' не мое'м да се разберем,то у кокошарника,нали знаеш как е hahaha
Душааа кажи за интригата у Врабка деее,май ти каза че Гаргамела умирала неупотребена..ма тя не се гътна бре, Доу  я оста'й с една кутия у ръцете да се сополиви на един тротоар,перке така?!?!?!

# 78
МОже ли някой да резюмира Врабчето Praynig Praynig Praynig

Гледам тука последната серия нашичкия качи една руса мацка у джипката и отпраши и Врабка седи и лее сълзи...ко стана бре Shocked Разведоа ли се, тянали уж щяла да мре (някой каза)?
Чесе гътна от любопитство ей...моля ви намесете се животоспасяващо Naughty

П.С. Ся гледам тая руста държи положителен тест за бременост?! Чшш  казвайте бърже какв ае интригата моляяя Praynig
Aleynammmmm молим те душоо Hug
Са скоро не съм гледала последната сериа....ама доколкото си спомням Врабка рУве щото наш Доу беше счупил ръката на един нейн състудент...тоя го натепа от ревност.... Mr. Green
А Русата обезобразената...че стреля по ДОУ и наша Врабка че застане пред куршума....и че гушне босилека...а он че остане да си РуВе...за Врабка...и така свършва....

# 79
Чилиии, кажи БАБА ТЕНКЮЮЮЮЮ.... hahaha hahaha hahaha

# 80
Чили, туй е Мохиндер Суреш - Герои

Бре, цели 6 гласа за НЕ харесвам този актьор, пак никой не е казал защо. newsm78

# 81
Тенкюююю Hug
Ма не е тъй баш ...аз к'о съм гледала newsm78
Той седеше с цикламена ризка спретнат пред бялата джипка(май Кайенче беше Thinking), тя отиде при него, и той и дадеде някакъв подарък,после се появи една руса кикимора (не е оназ' обезобразената) и той я Фана под рЪка и я качи у колата и заминаха. На серията пишеше SON - демек карай, не е ли тъй newsm78
Е..а си голяма съм шматка, дайте ми линк откъде да го гледам отначало до край, блеким Фана нещо Praynig Че много съм боса с Бокса и Тубата Praynig Все намирам некви откъслечни клипчета и после задавам тъпи въпроси Blush

# 82
Чили, туй е Мохиндер Суреш - Герои

Бре, цели 6 гласа за НЕ харесвам този актьор, пак никой не е казал защо. newsm78

Аааа доктора, дето баща му беше умрял?
Бреййй глей' кат' са изкъпе чиляк как светва 'начи Joy Joy Той все ми е рошав и потен тоз'човек във филма,ама и аз не съм гледала много, та може и да  съм пропуснала некой чист момент Mr. Green
Машалла, аферим на момчето...става за 3-та резерва Joy

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 18:29 от Chili

# 83
Ето ти линк за най последната част....къде е верно SON...

http://www.youtube.com/watch?v=PZkKaIV4DAs

Ако ти се гледа назад си търси частите там...
Така е как ти казвам...не се съмнявай....

# 84
Здравейте.Гласувах с опцията,че е харизматичен.И тука няма никой,е поне ще изкарам темата .
А,сега видях,и Вили е тука,здрасти Вили ,мерси за поздрава в другата тема.Синът ми е Нико, сложила съм си ник с неговото име,така че още повече ми е приятно да ми честитят този празник.

# 85
Ники да ти е живо и здраво момчето,само радост да ти носи.

# 86
Бризче поздрави за новата темичка  bouquet
Имам едно питане newsm78 Вярно е ,някой беше споменал ,че ако се обсъжда само един от геройте на филм,според правилата можело да затворят темата newsm78,тоес да загубиме ,,Изгубени години' като тема  bouquet
Chili Тази русата мацка ,се жени за Сару поради некви си причини.А във кутийката дето Сару даде на Врабката има листчета със послания. Peace
Здраве и късмет на всички Именяци newsm51

# 87
  • София
Есмерсита, що се жени за оназ руса мацка у Врабчето нашия newsm78 newsm78
и аз нещо не разбрах Sick Sick

# 88
Ето едно вече публикувано интервю. Hug

Актьорът се жени за сценаристката на "Изгубени години", тя му изневерява с режисьора.

Сарухан Хюнел ревниво пази личния си живот, но миналата година се оказа в центъра на скандал, свъразан с трудния му развод, при който дори се стигна до проливане на кръв.Пълното име на 39-годишния актьор е Мухамер Сарухан Хюнел и показва, че има арабска жилка - майка му е от Багдад, а баща му - от Солун. Семейството му е свързано с изкуството - сестрата на Хюнел е певица, а баща му е бивш шампион на Турция по танци. Сарухан пък започва кариерата си в шоу-бизнеса като модел.Въпреки семейното и професионалното си обкръжение Сарухан Хюнел е известен със своята голяма консервативност. Той например отблизо следи поведението на сестра си и й прави забележки за късите поли, които тя носи.Днес Сарухан е сред най-търсените турски актьори, макар че не е учил актьорско майсторство - режисьорите казват, че той е роден актьор. Играл е в много сериали и филми. Притежава изключителен усет за подходящите за него роли. Предложението за ролята на Есмер в "Изгубени години" обмисля цяла година. И когато решава, че ще я приеме, започва сурова подготовка при което отслабва с 16 килограма за три седмици! - и навлиза в образа. Резултатът е един мъжествен, харизматичен, елегантен, загадъчно-меланхоличен, потаен и решителен Есмер. В същото време този герой е изпълнен с любов, вярност и жертвоготовност. Сериалът е толкова успешен, че продуцентите обмислят създаването на версия за голям екран.Сериалът има голям успех в арабските страни. Певицата Диана Каразон, която зае първо място в конкурса за поп звезди в близкоизточните страни, покани Сарухан да вземе участие в новия й клип с бюджет 50 000 долара. От Сирия и Йордания към Хюнел валят покани за участия в реклами. Според една скорошна анкета, проведена в десет арабски страни, Сарухан Хюнел е най-харесваният турски актьор след Тюба Бюуюкюстюн (Аси) и така Есмер от "Изгубени години" влезе в конкуренция с Мехмет от "Перла".

Хюнел се жени за една от продуцентките и сценаристките на сериала - Сергин Акяз. За съжаление обаче бракът им не потръгва. Сарухан Хюнел завежда дело за развод поради изневяра на съпругата си. Стига се до бурни сцени между артистичната двойка. Миналата година Сергин завежда в семейното жилище своя приятел Давут (той пък режисьор на същия сериал). Когато Сарухан научава за това, побеснява и отива там с нож в ръка. Нахвърля се върху Давут. Сергин се спуска да ги разтърве, но разгневеният Сарухан я блъска, като неволно я наранява с ножа (всъщност леко порязва един от пръстите на ръката й). Сергин обаче веднага завежда дело за въоръжено нападение и актьорът се оказва заплашен с лишаване от свобода от 10 месеца до две години. За щастие страстите утихват и двете страни постигат споразумение.Драматичните събития не повлияха на обожанието на феновете на Хюнел към техния идол.На рождения му ден те облепиха продуцентската къща, която го представя, със стихове, форумите в интернет преливат от любовни обяснения към него.Това обаче е чуждо на скромния Хюнел, който внимателно избутва светския шум. Малкото журналисти, които са се срещали с него обаче, твърдят, че той е изключително сърдечен човек.
Известността му е причина и за комични случки. В Бейрут например Хюнел позира за снимки за списание пред църквата "Света Богородица", когато недоволни свещеници се нахвърлят да го прогонят. Става скандал, който завършва с това, че откарват в полицейския участък екипа на списанието и актьора. Полицаите обаче се оказват негови фенове. Те го карат  да се снима с  тях и да им даде автографи, след което го освобождават.Но Хюнел не разчита само на киното. Той се занимава с бизнес . Има търговска фирма и център за красота в Истамбул.

# 89
  • София
Анииии, как си джанъм, пребори ли грипа Hug Hug
айде и тук честито на именяците и всички празнуващи, Hug  bouquet
кат изядете шарана, бързо на линия hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт