Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 231
  • 735
  •   1
Отговори
# 180

Тити, страхотни снимки   bouquet Особено с котето  Laughing
Благодаря Ви момичета.Радвам се ,че ви харесват,да посрещаме с настроение всичките празници от тук нататък.  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
така,пропуснах някои моменти(моя син реши точно тази вечер да покаже всичките си магарии-извинявам се за израза)
в общи линии:бракът на най-голямата кака нещо не върви,а и се оказа,че  мъжът си има любовница,която е приятелка на жена му.Средната сестра,докато обядваше с клиентка(която е в развод)в ресторанта на батко си нахлу мъжат й и стана скандал.изкараха съпруга на вън,но баткото го догони и fight fightдойде полиция арестуваха го.На сутринта наште двама братя пристигнаха smile3548 smile3548 newsm01 в Ню Йорк и право в къщата на каката.Мъжът се прибира от полицията и гледа -гости,така и свършва епизода

Naughtyразбрах ли нещо newsm78 newsm78 незнам.Нещо много мудно върви и имам чувството,че наш Сару играе второстепенна роля

smile3525   bouquet smile3525 Hug

# 182
  • Варна
Декя е втора част......молим за координати ..ако некой ги има..... Praynig
Бризкееее, у последния линк ...е първа серия....молим да ми обесниш кат на малоумна ...как аджеба да гледам 2 сериа.... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Изглежда съм голема ТОЯГА...и немоем да се опрайм с тоя сайт Crossing Arms

Зизу това е втора серия- нали знаеш турските филми имат там едно  ozeti не зная как се чете но в него дават в резюме предни серии- това те е подвело прескочи там4-5 или не помня колко минутки бяха и ще видиш че е втора серия
айде ще ви дам и линкче за втора част

http://en.sevenload.com/videos/HtKWIp3y-Yenibastan2
Зизу специално за теб- кликни право върху него и почва от мисля 20-тата минута на филма

# 183
  • Варна
отивам да гледам- след 20 мин ще ви дам 3 част, ако все още не можете да се оправите с линка bowuu

# 184
  • София
Али, мерси за резюмето Hug  bouquet
дано наистина не играе второстепенна роля нашия, че то кой тогава ще играе главната Thinking

# 185
  • Варна
ето още един сайт, ако не можете със севънлоада да се оправите- тук обаче трябва да рефрешвате след всяка част защото в момента ги качват

http://www.dizi-izleyin.com/yeni-bastan-2-bolum-izle

# 186
Абе навсяка втора дума чувам каръджаксън,апанджаксън ,блабла..пак джаксън, предполагам не говорят за Майкъл newsm78
Кажете моля ви как се превежда тоз' джаксън Blush

# 187
# 188
ЧИЛИ,джаксън е наставка за бъдеще време (надявам се се изразявам правилно,че то мина век от как съм учила това)пример:йападжаксън-ще направиш,гюледжексин-ще се смееш

# 189
ЧИЛИ,джаксън е наставка за бъдеще време (надявам се се изразявам правилно,че то мина век от как съм учила това)пример:йападжаксън-ще направиш,гюледжексин-ще се смееш

Ааааа тенкю бабаа Hug Начи права съм била не споменават Великия Майк Joy Разбрах!
Само лееекинко да запитам,съвсем ненатрапчиво разбира се....кога ще имаш време за 2-рата серийка на Врабка.... та'а шматка го замери с една кутия и му направи аркада ooooh! Направо щях да изям лаптопа....че и извием връто кат' на врабче ейййй #Cussing out

Енибащна че го гледам след Врабка,таман няма да зяпам кат' теле в железница..като сега Joy
Ма не ми се вярва Сару да е с второстепенна роля, във всички реклами той е основна фигура,ей и на заглавната снимка (как и се вика незнам)той с 2-те мацки -интрига че има там Thinking начи е главен  bowuu Не мое на наш'то момче да му дадат масовката бее Naughty

# 190
  • Варна

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 Да си жива и здрава, душко, ей ша го изучим тоз език бе newsm78 Аз сега имам едно питане -молба. Тука у един сайт- някой ми го даде щот аз го бях загубила де- има едно нещо- чини ми се е интервю с наш Сару. Да го плесна тука и ако е интервю да го поприведеш, пък ако не е- само напиши не е и ясно - не ни интересува #Crazy Душко нали знайш - мноооооооого съм нахална- ама предложението ми от снощи остава- само казваш кога- идвам вземам те и те водим да те черпим къде кажеш   bouquet

# 191

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 Да си жива и здрава, душко, ей ша го изучим тоз език бе newsm78 Аз сега имам едно питане -молба. Тука у един сайт- някой ми го даде щот аз го бях загубила де- има едно нещо- чини ми се е интервю с наш Сару. Да го плесна тука и ако е интервю да го поприведеш, пък ако не е- само напиши не е и ясно - не ни интересува #Crazy Душко нали знайш - мноооооооого съм нахална- ама предложението ми от снощи остава- само казваш кога- идвам вземам те и те водим да те черпим къде кажеш   bouquet

От мене имаш половин седмица у новата баня на Тити bowuu
Али това "у нас" в кой край на родината е?!

# 192
  • Варна

Ааааа тенкю бабаа Hug Начи права съм била не споменават Великия Майк Joy Разбрах!
Само лееекинко да запитам,съвсем ненатрапчиво разбира се....кога ще имаш време за 2-рата серийка на Врабка.... та'а шматка го замери с една кутия и му направи аркада ooooh! Направо щях да изям лаптопа....че и извием връто кат' на врабче ейййй #Cussing out

Енибащна че го гледам след Врабка,таман няма да зяпам кат' теле в железница..като сега Joy
Ма не ми се вярва Сару да е с второстепенна роля, във всички реклами той е основна фигура,ей и на заглавната снимка (как и се вика незнам)той с 2-те мацки -интрига че има там Thinking начи е главен  bowuu Не мое на наш'то момче да му дадат масовката бее Naughty

Чилииииии, въх майкооооооо, аз пак по-нахална от тебе- ти внимааааааателската искаш 2 част на Врабчето- пък аз дето и това искам и баштана искам- ся и интИрвУто искам #Crazy newsm78 newsm17 newsm45 ама не го мога това smile3505  хич не го мога Weary

# 193
давай линк към сайта Hug а аз Че се възползвам и от двете предпожения newsm44 newsm44

# 194
Споо бе Бризка,аз нали затуй съм тука, гоня пиЕните д аси лягат (Зизуууу Hug) озаптявам нахалните (еле тии Hug) намърдвам се дето може(Титииии Hug Hug) и лека полека.....че станат нещата....язе съм Теле..со кротце со благо...ма мноооого баавно Naughty Joy Joy

Алииии  bouquet  bouquet  bouquet Златна си,много благодаря за труда!
Като ти писне,спокойно можеш да ни теглиш една,няма кой да ти се сърди Hug

Общи условия

Активация на акаунт