Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 209
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
ЧИЛИ,джаксън е наставка за бъдеще време (надявам се се изразявам правилно,че то мина век от как съм учила това)пример:йападжаксън-ще направиш,гюледжексин-ще се смееш

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 Да си жива и здрава, душко, ей ша го изучим тоз език бе newsm78 Аз сега имам едно питане -молба. Тука у един сайт- някой ми го даде щот аз го бях загубила де- има едно нещо- чини ми се е интервю с наш Сару. Да го плесна тука и ако е интервю да го поприведеш, пък ако не е- само напиши не е и ясно - не ни интересува #Crazy Душко нали знайш - мноооооооого съм нахална- ама предложението ми от снощи остава- само казваш кога- идвам вземам те и те водим да те черпим къде кажеш   bouquet

От мене имаш половин седмица у новата баня на Тити bowuu
Али това "у нас" в кой край на родината е?!
към Варна,душо,съвсем близичко до морето ,а с ВИЛИТО сме си кат комшийки

# 196
  • Варна
давай линк към сайта Hug а аз Че се възползвам и от двете предпожения newsm44 newsm44

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=93132&page=20

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 smile3525 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Bouquet Flowers Bouquet flower flower flower flower flower flower flower flower flower

# 197
Аааххх  моретооооо....та'а година че се добера до Варна срамота на 30 че стана у Варна да не съм стъпвала Thinking И всичките че ви обходя.
Тити ти декя си ма моме на картата?
Да видя аз как да организирам логистиката с твойта баня и престоя на Али у нея? Thinking Joy

# 198
  • Варна
ЧИЛИ,джаксън е наставка за бъдеще време (надявам се се изразявам правилно,че то мина век от как съм учила това)пример:йападжаксън-ще направиш,гюледжексин-ще се смееш

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 Да си жива и здрава, душко, ей ша го изучим тоз език бе newsm78 Аз сега имам едно питане -молба. Тука у един сайт- някой ми го даде щот аз го бях загубила де- има едно нещо- чини ми се е интервю с наш Сару. Да го плесна тука и ако е интервю да го поприведеш, пък ако не е- само напиши не е и ясно - не ни интересува #Crazy Душко нали знайш - мноооооооого съм нахална- ама предложението ми от снощи остава- само казваш кога- идвам вземам те и те водим да те черпим къде кажеш   bouquet

От мене имаш половин седмица у новата баня на Тити bowuu
Али това "у нас" в кой край на родината е?!
към Варна,душо,съвсем близичко до морето ,а с ВИЛИТО сме си кат комшийки

тамъм джанъм- само кажете кога- отивам при Вилито/ smile3503 нея вече я знам/ вземам я и идваме за тебе smile3508 Вилииииииииииии, готви сееееее!!!!!!! Докато каже Алинка и съм тръгнала- Пежотката е винаги заредена на фул  car003  car003 newsm01 newsm01  love001  love001  love001

# 199
Али, мерси за резюмето Hug  bouquet
дано наистина не играе второстепенна роля нашия, че то кой тогава ще играе главната Thinking

Благодарности за превода и от мен   bouquet По-друго си е някой да ни светне за какво и за Кого най-вече ще се борим  Naughty Laughing

# 200
БРИЗЧЕ, Hug Hug  bouquet от къде ги изравяш тез работи newsm20 съвсем пресничко е още топло даже интервюто сега съвсем накратко за него,но обещавам утре с подробности
та говори за новия филм резюмето за него го знаете,питат го че след изгубените се е покрил и той казва,че друг сценарий не го е грабнал през този период...
Чекай да го изчетем до край Naughtyче аз от вълнение с тази информация станах smile3538 smile3538 smile3538

# 201
Али, голямо благодаря за превода. Омръзна ми да гледам картинки и да си измислям сценарии.

# 202
Бризче,Али-на 8 и 9 съм заета,след това съм с вас само кажете и тръгвам.

# 203
БРИЗЧЕ, Hug Hug  bouquet от къде ги изравяш тез работи newsm20 съвсем пресничко е още топло даже интервюто сега съвсем накратко за него,но обещавам утре с подробности
та говори за новия филм резюмето за него го знаете,питат го че след изгубените се е покрил и той казва,че друг сценарий не го е грабнал през този период...
Чекай да го изчетем до край Naughtyче аз от вълнение с тази информация станах smile3538 smile3538 smile3538

Auuu чети чети бавно и напоително и после дословно превод молим!Не бързай,ние няма къде да избегаме bowuu Да не объркаш джаксъна Naughty Joy Joy

Ади и тука да кажа лека нощ, та'анощ без нощница пак....то вече немасмисъл :mr green:

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 00:17 от Chili

# 204
БРИЗЧЕ, Hug Hug  bouquet от къде ги изравяш тез работи newsm20 съвсем пресничко е още топло даже интервюто сега съвсем накратко за него,но обещавам утре с подробности

Auuu чети чети бавно и напоително и после дословно превод молим!Не бързай,ние няма къде да избегаме bowuu Да не объркаш джаксъна Naughty Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy

# 205
Аааххх  моретооооо....та'а година че се добера до Варна срамота на 30 че стана у Варна да не съм стъпвала Thinking И всичките че ви обходя.
Да видя аз как да организирам логистиката с твойта баня и престоя на Али у нея? Thinking Joy
У правите улици,поетите и "Загорката"Евритайм си добре дошла.Слизаш от магистралата се направо и я съм у центъра.По смърча ,че ме познаеш. Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 10:20 от titikaka kilimanjaro

# 206

Да изплакнем очите.

# 207
Нема проблеми,елате и стойте колкото искате. Hug Hug Hug
И вода има бол,ако не настане газова криза агейн.Лудо парти,че си спретнем Peace Peace Peace

# 208
У правите улици,поетите и "Загорката"Евритайм си добре дошла.Слизаш от магистралата се направо и я съм у центъра.По смърча ,че ме познаеш. Hug Hug Hug
Ohooo ти си у нащ'а сикия Hug По тез' прави улици сестро колко съм трамбовала,док'т си намерим рокла за БалЪт ooooh! Малииии,па на ваща гара колко часове имам изкарани..ако пейките можеха да говоряяят Joy Joy Joy
Значик че те намерим,дръж смърча украсен до пролет,направо да те заберем и за Стамбул Joy

# 209
Титикака ,ако си от града с най-прави улици, аз там имам голяма приятелка. Най-голяма.

Общи условия

Активация на акаунт