Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 111
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
как сте момичета аз досега простирах дрехи защото си нямам като зизу един мурат да ми върши домакинската работа но вече съм на ваше разположение предполагам че скоро сън няма да ме хване защото съм на две чаши пепси а пък и трябва да наваксам с Йени баштан

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чили, на тебе вредни направо да ти плащаме hahaha hahaha hahaha hahaha
съвсем ше се попотиш Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
аз разногледа станах,  с едното око у едната тема, с другото у другата, да не изпуснем некоя новина, па забравим у коя тема съм задала въпрос, мани срам Blush Joy Joy
Галкееее, за твоя случай у аптеките продават ГИНКОБИЛОБА.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 347
как сте момичета аз досега простирах дрехи защото си нямам като зизу един мурат да ми върши домакинската работа но вече съм на ваше разположение предполагам че скоро сън няма да ме хване защото съм на две чаши пепси а пък и трябва да наваксам с Йени баштан
Ха добре дошла....ако ти е много работата ....моем да ти го отпуснем Мурат за малко... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 348
  • София
Зизкеее, то гинкото едно на ръка, ма мазоли на пръстите от препускане по клавиатурата фанах, ше требва фелоран гел да купувам, в преразход ше влезна, май ша фъргаш Юмит насам, да управя финансите hahaha Joy Joy Joy

# 349
Зизкеее, то гинкото едно на ръка, ма мазоли на пръстите от препускане по клавиатурата фанах, ше требва фелоран гел да купувам, в преразход ше влезна, май ша фъргаш Юмит насам, да управя финансите hahaha Joy Joy Joy
Вие с Чили нещо списъци прайте.....Чшшшш...да не ме пропущите у калабалъка...че Мурат подържа връзка с Абито....да не дойде да мо направи ревизия на кинтите ЛИЧНО...па нали че требе да си споделим на форумно ниво..... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 350
Офффф....изморих се.....че одим да си легам..... ooooh!
Па я само си пишем нема кой да чете.....егати шита.... Sick

# 351
                             ruporuu    ruporuu      ruporuu     Ехооо , как сте банда   Hug  

Ани  да ти е живо и здраво името   bouquet     bouquet     bouquet  

На новото Тони  , добре си ни дошла   Hug    Hug    Hug  

Адашче  тук съм джанъм  , но в последните дни нещо ми избЕга музата  и не ми се пише  Rolling Eyes    Embarassed   .  Иначе си чета  newsm56  .

Бризче  огромни благодарности за прекрасната тема  newsm51

Благодарности и на Али  за целия труд, който полага , за да сме сити  Mr. Green   от към инфо   smile3525  .

# 352
  • София
Адаш, радвам се че си тук Hug
реших че си ни зарязала Wink
то и за съм на тръстиката, та само вечер се разписвам, но не изпускам от очи какви ги вършат нашите разбойнички, че току виж ни прередили hahaha hahaha
пък и с новите филми на Сару-требва да се поддържа линия Joy Joy
Зизке, не легай, папето пак ни е изтипосал за скубаните вежди на Сарухан hahaha hahaha

# 353
Яаааа , как Ша ви изоставя  , тъй ли се зарязва Убавец като Сарухан бей  Wink  .

# 354
  • София
айде лека от мен, че моят Кръстоносец е яхнал метлата и гледа грозно hahaha hahaha hahaha hahaha

# 355
Адаш, радвам се че си тук Hug
реших че си ни зарязала Wink
то и за съм на тръстиката, та само вечер се разписвам, но не изпускам от очи какви ги вършат нашите разбойнички, че току виж ни прередили hahaha hahaha
пък и с новите филми на Сару-требва да се поддържа линия Joy Joy
Зизке, не легай, папето пак ни е изтипосал за скубаните вежди на Сарухан hahaha hahaha
Аз му отговорих...на Може би гневния коментар.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 356
Чеки да се пльоснем и тукя...... hahaha hahaha hahaha
Требе да подпирам темата....мнооооого си почивах..... Joy Joy Joy
Побууууууут.....(Чили Hug).....раз....два.....раз.....и два......офффффф...тежко бе.... tooth tooth tooth

smile3513 ееееееееееееееееееееее как ще е тежко джанъм, ама представи си, че подпираш  smile3508 smile3508 Сару  love001 - залита и че падне от покрива smile3521. Аз като си го представя и хуууууууууууквам да подпирам темата. running running running после хуквам към другата running running и там едно рамо   typeuu и после  tiptoe  tiptoe  tiptoe отивам да дебнем   animal037  animal037  animal037 да не отървем някоя клюка  #Bad Talk
Joy Joy Joy Joy А мойто си е направо слалум,да не ме Фане шефче,да не скиват колегите,ма всъщото време да съм на вахта да не изпаднеме...подпирам...нема как....а и клюката требе да следя ooooh! Ако ме гледа някой че помисли че ми плащат за всичкото туй усърдие ooooh! Joy Joy
Чили,я риших въпросЪТ на проблема с търчането newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy.И даже изнамерих перманентен подпирач на темите Stop Stop Stop ма утре ще подкрепя патента със снимков матриал.

# 357
ти си супер зизу знаех си че си добра душичка с каква панделка ще бъде завързан

# 358
А-а-а-а-а Галка  с фелорана не става Naughty Naughty Naughty,ми най-добре си земи на д-р Шол за загрубяла кожа с еленова лой-щот много още, че чаткаш по клавиатурата.

# 359
ти си супер зизу знаех си че си добра душичка с каква панделка ще бъде завързан
Чеки само да видим Чили кво че каже ....че она с ТЪРТЕОЗАВРИ....дома....и е по на зор...ама ако го неще на мига го чекай с розова панделка....да ти цъфне на портичката....и да ми ги върнеш до поискване....еййййй....че си го пазим....с нокти и зъби... newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

Общи условия

Активация на акаунт