Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 28 997
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Опааа Сабаларсун Сарухан ханъми Hug
Зизуууу...снощи голям резил душааа Blush Докат' приспивам поколението, заспаф аз Blush, сутринта тръгвам за работа....и щех да се пребия на вратата, Мурат седи гОркия омотан у розова кордела , премръзнал, спи на черджето пред вратата....недей го Епилира повече, че го разболеем туй момче, остъй му космите да го топлят Naughty Joy Joy Joy Че при следващ трансфер до някоя от нас, ако е таквъв заплес кат' мен...че даде фира горкия....у разход че те вкараме за поддръжка Mr. Green

Зизууу веднага се изказвам компетентно - забелезАх я тая подробност още у 1-ва серия, като беше с Бахар у леглото, стана и директно нахлузи ризата ooooh! И със Езото така, с Мулек няма данни Mr. Green
Ма както каза Галка то непрекъснато некой го гърмеше, та може да го е страх да спи гол, па по таа причина и не се къпе, ами ако го хванат по пищов Joy Joy Joy
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Чеки да се  посмеем....па че Ви кажем добър ден..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 391
Офффф.....тая Чили че ме довърши..... hahaha hahaha hahaha hahaha

ПЛЬОС......посмех се......!!! А чак сега..... Добър ден....Врабки(ци)... Hug Hug Hug
Аре да Ви праснем едно пожелание.....Сару на гости да Ви дойде ...че банята му у ремонт на завалията....Да видите кво е убаво..... newsm08 newsm08 newsm08

# 392
Аре,...почна се....ПОБУУУУТ.... ooooh! ooooh! ooooh!
А пишете де ....кво само висите на балкона....там лъъа...че фанете ПлИмония.... Crossing Arms

# 393
Добро утро ! ИЛИ Добър ден !  Hug

ДА си призная , много искам да видя ,че се къпят ! Бива ли така  - даже на плажа цоп цоп с краката и толкоз ! Ама имам подозрение,че ако каката вкара сцена в банята в Изгубените няма да може да снима врабчето и Началото поради липса на основния актьор,който просто някоя ще го "забърше" нанякъде .....

Пък и да пожалим Езото - много трудно се снимат сцени с болки в сърцето !

Зизка, искам твойто пожелание  newsm68

# 394
Добро утро ! ИЛИ Добър ден !  Hug

ДА си призная , много искам да видя ,че се къпят ! Бива ли така  - даже на плажа цоп цоп с краката и толкоз ! Ама имам подозрение,че ако каката вкара сцена в банята в Изгубените няма да може да снима врабчето и Началото поради липса на основния актьор,който просто някоя ще го "забърше" нанякъде .....

Пък и да пожалим Езото - много трудно се снимат сцени с болки в сърцето !

Зизка, искам твойто пожелание  newsm68
Имаш го.....!!!...Ама много си духовита бе Тонкаааа.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 395
 smile3503 Чекай да ви нагледам, че да не отървем клюката! newsm44

# 396
Айде и тукя....ПОБУУУТ.... Mr. Green

Айде пак....побуууут....ейййй....ма тва много изморително... ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 14:16 от zizu_70

# 397
Aliiii къде сиииииии Laughing

# 398
Тити 'що изтри поста, не искаш да споделиш с нас патента а Crossing Arms hahaha

# 399
Открих начин да не препускам из темите! newsm78 newsm78 newsm78
Прилагам схема:

# 400
Споко, Зизу,намерих ти подпирач на темите:

# 401
А също и денонощна охрана/срещу печено пиле на ден/

# 402
Споко, Зизу,намерих ти подпирач на темите:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тити, Зизка може на Бахамите да иде сега - и аз имам един такъв подпирач в нас ! Няма грижи вече тя !  hahaha hahaha hahaha

# 403
Еееех  Тити , тя твоята лесна , че и колко помощници имаш   Hug  . Пък аз само се боря за компа с мъжа ми   Mr. Green  .

# 404
Здравейте! Чета ви много отдавна, но едва сега, когато навалицата тук намаля, реших и аз да се наредя на опашката. Пък все може да се доредя, я до Сарухан, я до Есмер, я до Доу или Мурат.  newsm62 newsm62 newsm62 Истината е, че "Изгубени години" страшно много ми хареса, въпреки сценарните глупости и недомислици, грешките, недоизяснените неща и понякога липсата на логика. Всъщност интересна ми беше историята на трите изгубени деца, които години на ред търсят и копнеят за обичта и приятелството, останали някъде там в детството им. Любовната история беше наистина завладяваща. Такава химия имаше между Есмер и Езел, че се чудя как се удържаха само да се душат и да си разменят бегли целувки. И най-много в целия филм ми хареса естествено Есмер. Ох, толкова харизматичен, магнетичен, сериозен, мистериозен и така силно влюбен. Страхотен образ на мъж-мечта. И разбира се голяма заслуга за изграждането му има Сару. Страхотен е!
Сега и аз следя „Ново начало”, гледам и „Врабче”. Али и Бризче безкрайно съм ви благодарна за преводите и разясненията.  smile3525 smile3525 Не че нямаше да си ги изгледам като картинки заради Сару, но друго си е да знаеш поне отчасти за какво става въпрос.  Joy Joy Joy
И сега, за да ми простите, че досадих с този дълъг пост, ето малко снимки за разкош.

Общи условия

Активация на акаунт