Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 247
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Титиииии, декя е мачката да подпре другата тема.... newsm78
ми аз се изморих да прайм ПОБУУУУт.... ooooh!
Нема ли некой друг да е наряд.... Crossing Arms
Зизуу аз викам да я оствиме вече другата, тос е вижда че всичкото кокшки у тоз кокошарник акат Thinking
Вие какво че кажете?
Още малко че ни траят МОдовете с туй Побууут и ще има заклююююч hahaha hahaha
Тити - според клюката Врабчето е спряно, 'щотоо Сергин абла, намерила у телефона на Сару СМС-и от Врабка. Тръгнала да се утешава с режисьора на филма,завела го у тях, Сару си дошъл и с нож в ръка  въздал справедливост(порязал я по пръста). Тя го съди за въоръжено нападение, ма после се разбрали и сега пак си живуркат в мир и разбирателство Peace #Cussing out
Тенк-ю-ю-ю-ю Чили. Hug Hug HugА кака ни в Амелика ли е с него? newsm78 newsm78 newsm78

# 586
Тенк-ю-ю-ю-ю Чили. Hug Hug HugА кака ни в Амелика ли е с него? newsm78 newsm78 newsm78
Ми не ми се е обаждал скоро да ми се отчете Joy Joy

# 587
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Както кажете на мене ми е все едно... Naughty
Щом искате да я приключим ....хубаво....

# 588
Е ти ся пак ли че се прайш на ощипана монахиня Crossing Arms
Ми в крайна сметка не гоним таргет за брой теми, да се събираме тука да върви клюката без риск да ни турят катанеца и готово Peace
Балкаааан ловим те, ма когат' да те лупат нема да е грешка Hug Joy Joy

# 589
  • Варна
Чили , аз реших на културна да се правя , за това казах , че благородно завиждам  , ама я си знам  Rage     Rage     Rage    , огИн ме гори като си помисля в каква близост са били Бризчето и Сарухан бей  Mr. Green  .
.Линка,ти на слепването близост ли му казваш? newsm78 newsm78 newsm78Ми то дори във филма нямаше толкова къси растояния. #Crazy #Crazy #Crazy

чекай сега аз да питам smile3513 кой с кого се е лепил  smile3512

# 590
zizu_70 разбрах, че искаш да промениш стила на твоя личен Кръстоносец. Ето няколко предложения, направени специално за теб от Сарухан бей
ако предпочиташ нещо по-цветно

и специално предложение за есенно-зимния сезон  

newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68  Колко време му казвам на моя Есмер да си купи розова блуза , а той не ,че не .... И розова и яркозелена  ще му купя ....

# 591
Ми в крайна сметка не гоним таргет за брой теми, да се събираме тука да върви клюката без риск да ни турят катанеца и готово Peace
Чшшш, Цезар...седи...мирен...!!! Naughty
Аз незнам кво съм казала та ме раниш....предложи...съгласих се...освен тва и на мене ми писна да трамбовам между темите... Mr. Green
то па верно стана...да ме е страх да пишем.. Sick
Моля да ми разясниш последното си изречение ....щото нещо не вдевам... newsm78 bowuu

# 592
  • Варна
Чшшш, Цезар...седи...мирен...!!! Naughty
Аз незнам кво съм казала та ме раниш....предложи...съгласих се...освен тва и на мене ми писна да трамбовам между темите... Mr. Green
то па верно стана...да ме е страх да пишем.. Sick
Моля да ми разясниш последното си изречение ....щото нещо не вдевам... newsm78 bowuu

Аз че трамбовам, бе споко, не се обостряйте/Зизу  Hug/ пак

# 593
искам само да кажа,че ме улеснявате доста,като ми посочвате кой момент (диалог) да преведа  bouquet

# 594
Аз не съм обострена...даже съм в прекрасно настроение... hahaha hahaha hahaha hahaha
А Цезар ме обелюсва тукя в некви престъпления.... Joy Joy Joy
Ейййй....немоем да кажем нищо бе ....Цезар ...апе....СПОКО... Mr. Green
Мирен...Цезаре...мирен...добра си ти душичка... Hug Hug Hug Hug Joy

# 595
Аз не съм обострена...даже съм в прекрасно настроение... hahaha hahaha hahaha hahaha
А Цезар ме обелюсва тукя в некви престъпления.... Joy Joy Joy
Ейййй....немоем да кажем нищо бе ....Цезар ...апе....СПОКО... Mr. Green
Мирен...Цезаре...мирен...добра си ти душичка... Hug Hug Hug Hug Joy
Hug Hug
Ся на блондинка ли че се прайш Thinking Joy Joy
Таман туй което съм написала..... Когато да ядеш бой, няма да е излишно Joy Joy
Па аз иначе съм спокс, всичко е цветя и рози.... вече съм спокойна,седмицата свърши, мъжо е на парти и аз съм сам а с една бутилка Мартини (криза е,маслините че ги ядем през седмицата на салата  chef) и съм готова за купон Mr. Green

# 596
Чшшш, ало си....кво мартини бре...днескя по график требе яз да се на джмоцам...па то кво стана...я съм трезва ...ти поркяш... Joy
Само за протокола....Яз СЪМ блондинкя... hahaha hahaha hahaha
А за боя....кой смее да ме гърби...па я съм куче вълча порода.... hahaha hahaha
Некой ако иска да си намери багажа на вратата...мое да се опита да ме изгърби...ма кат гледам желаещи нема..... Joy Joy Joy Joy

# 597
Преди два дни поставих един въпрос дето силно ме притеснява.... newsm78
Говорим за Йенибащана....там у последната част ...Мурат кат се яви на оная женената тетка на вратата....оная кат го виде ... #Crazy #Crazy... #Crazy неква се притесни па май и той....па яз съм се разтревожила ...да не би Муратя да се залИби с таз женената абла....
Молим за комптентното Ви мнение некой ако е разбрал повече от мене.... bowuu

# 598
зизу и на мен така ми се стори ама тези много пък неугледни ми се струват друго си беше езото

# 599
Миличко...мислиш ли че ми се напуска Кайболана.... ooooh!
Но вервай брат....писнами на шапката вече..... #2gunfire
малко ми е БГпапа....пък сега и друг.... #Crazy
Не искам да с натрапвам на никой.....просто не съм вярвала че в няква тема ще намеря толкова готини , приятни и весели задочни приятели...с които можеме да си споделиме всякъкви проблеми и радости. напоследък нещата никък не ме кефят ... Crossing Arms :
То е ясно, че ще има спам след като филма е свършил....всичко е разчопкано до шушка....нали все пак за нещо трябва да се говори....за да подъдржаме контакта който сме изградили през тези месеци.... Joy Joy Joy
На мене лично ми е много приятно да съм между вас....толко сте готини.... Hug Hug Hug
Зи-зу-у-у-у-у да не си посмяла да си помислиш за напускане. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out :Всеки има глава на раменете си и право на мнение ,но и една от нас да не може без теб,нямаш шанс да неш. Naughty Naughty NaughtyНе знам мила какво е станало Thinking Thinking,сега ще отида да прочета и двете теми докрай,но ние си те уважаваме и обичаме.

Привет, милички  Hug Hug Hug
 Старите студенти се завърнаха  Laughing
 Ма какво виждам тук...кой се кани да ни напуска  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт