"Августинчето ни вече е голямо,елхата то ще украсява с мама!"

• 28 929
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас/Пз
Граци, страхотен купон е било!  Hug Компанията също е била чудесна!

Бланш, благородно завиждам за Париж! Я сподели каква точно е тази офирта? Със самолет ли ще пътувате, само в един град ли ще бъдете?

Пепчо, и ние сме така с подаръците, май ще останат за 23 декември, натам вървят нещата!

Ей, я се стягайте и пишете по честичко, че тая тема до края на годината трябва да я изпишем! Naughty

# 136
Коледните подаръци ги накупихме вчера - към шейната и количката, добавихме голям комплект Лего за двамата, няколко дребни подаръка / игра, трактор и подложки за Легото /, за мен - кожени ръкавици, а за мъжът ми - електрическа самобръсначка. А семейния подарък / телевизор/ влезе в употреба преди 2 седмици. Всичко е опаковано и скрито. Вчера взехме и елха, уж е стабилна и се надявам да не падне върху Алекс. Той минава покрай нея и от време на време дръпва по някоя топка, но засега няма поражения.  Joy

# 137
  • София
Привет и от нас Hug

При нас всичко е наред. Мартин само бели прави, а във времето, което не прави се чуди каква да измисли. Днес даже започна да си играе с 1/2 глава лук и си хапна малко от него Shocked ooooh!

И аз още не съм украсила и не съм купила подаръци, но дано успея този уикенд да ги свърша и тези неща. Вие какви подаръци ще правите на половинките си newsm78

# 138
  • София
Добро утро, момичета!!!

Тъй като съм първа, слагам кафенцето Wink

За детето подаръците са купени- палатка-къща, дървени рингове, един панталон за много студено време и една също занимателна играчка,която не мога да обясня точно Embarassed
С мъжо също не се изненадваме,просто всеки си харесва по нещо Grinning

# 139
Здравейте!!!

Ани-не ми завиждай, отпада засега PeaceОтказахме се, защото се колебаем за две други екскурзии-Тайланд и Виетнам или Мексико. Те са февруари или април, по-дълги са и по-екзотични и решихме Париж да почака Wink. До ден-два трябва да реша коя от двете дестинации-мъжа ми казва, че бил луд, при славата, която се носи за тайландките, да отиде там с мен Mr. Green. И двете са много примамливи за мен, та сега решавам....

В събота е кръщенето на Мари. Днес ще излизам следобед да търся някакъв подарък за кръстниците, смятам някакъв семеен, но незнам още какво....и на момченцето им, което е на 6г трябва нещо да избера.....

Още не съм измислила и коледни подаръци за моите деца...Решихме с мъжа ми, като компромисен вариант за желанието на Али за домашен любимец да й вземем риби или костенурка Laughing.Е-не е куче, но са си домашни любимци все пак...

# 140
Бланш, Тайланд+Виетнам!  Peace

В една от книгите, които превеждах, имаше една такава мисъл: "Жена ми ме пусна в Тайланд, макар че й беше ясно като бял ден, че не отивам там да лъскам статуи на Буда." Това между другото Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 12:56 от barabar

# 141
  • Бургас/Пз
Бланш и аз съм за Тайланд, и наистина мъжът ти е луд да отиде там с теб.  Joy hahaha

Интрига, ние отдавна не си правим подаръци, просто всеки знае другия какво иска и изненади рядко се получават!  Mr. Green

# 142
Здравейте маминки, не съм се включвала от маса време, но всички вкъщи сме болни..София донесе някакъв вирус от градина вече 2 седмици не може да се излекува, след нея се разболя Ади - 3 дена с висока температура, възпалени дих. пътища и ларинкс, сега кашля ужасно. На дневен ред дойдохме и аз и сестра ми, сега всички до един сме сополиви, дори и детегледачката заразихме  ooooh! Направо кошмар, дано всичко приключи скоро, горкото ми детенце, тъкмо стана 10 кила и сега от 5 дена нищо не яде...

Иначе най-накрая го постригах (аз разбира се) на друг нямам вяра, постригах го докато гледаше любимия си детски филм за Тоторо. Сутрин става с мисълта за това филмче и вечер пак ляга с Тот ooooh!оро и Катбъс..направо е хипнотизиран, само докато гледа мога да го излъжа с някоя лъжица  Tired

Малкия се събуди..ще се мъчим пак да се храним, целувки на всички и до скоро  Hug

Брит, да си жива и здрава и Точица много да те слуша! Честит Рожден  Ден със закъснение!

# 143
  • Варна
Bizu сериозно ли гледа детски филмчета мойта госпожица въобще не се заглежда по телевизора нищо не я вълнува и аз вече не знам кво да измисля newsm78
пожелавам ви бързо оздравяване 

# 144
  • Все на втория етаж
Моят господин единствения му интерес към телевизора е да го гаси, докато Алекс гледа Уинкс и настава война.

Аз съм болна. Само се ядосвам и ми писна...Гледам да си казвам, че може да е и по- зле.  Sad Нямам какво да пиша, нещо съм като парцал и ме мързи и да мисля... Crazy

# 145
Здравейте момичета!

В този студ, дори мисълта ми е замръзнала. Как ще я изкараме тая зима пак не ми се мисли.

Бизу, Симеон и той направи ларингит и от 2 дни разходка не е помирисвал-само носа си подава на терасата. Но вече е към оправяне-успях да го хвана навреме и да го пресечем. Да оздравявате бързичко цялото домочадие Simple Smile

Бланш, аз съм за Куба  Simple Smile..как искам да отида там не е истина, а иначе сериозно смятам, че и двете дестинации са страхотни. Вярвам, че няма да сбъркаш където и да решите.

Монч е влюбен в bebe tv и ако има едно лесно само това би гледал по цял ден. И той като Ади става и ляга с мисълта за "мамунката" Бобо и въобще във всичките "мамунки". В Зоокъта само тях може да гледа без да отрази грам останалите жУвотни.

С малко закъснение честити прощъпулници на Дара и Ния. Да са здравички и все така прекрасни.

Момичета то че ще се задържаме повечко у дома е ясно, та в този ред давайте идеи как се забавлявате с дечковците. Аз въртя "програмата" ама зациклям за нещо ново.
И последно-днес подадох документите на дребчо за ясла. Дано имаме късмет, че иначе не ми се мисли.

Топла вечер ви желая-аз ще наблегна на виното по този повод!  Wine Glass

# 146
  • Бургас/Пз
Bizu сериозно ли гледа детски филмчета мойта госпожица въобще не се заглежда по телевизора нищо не я вълнува и аз вече не знам кво да измисля newsm78
пожелавам ви бързо оздравяване 

Пепчо и Калоян не ги отразява детските, но и аз много не му пускам де. Ние сме малко изкривени с моя мъж и сме против всякакви телевизори, видео игри, двд филми и компютри като цяло. Мога да кажа , че филми на компютъра не гледаме изобщ, ДВД-и нямаме, а по телевизията гледаме основно новините и вечер някое предаване или филм. През деня я ползваме за фон!

Дария беше единственето дете в класа в първи клас , което не беше облъчено от компютъра! Обаче нямаше начин и трябваше да вземем, защото имат много неща , които им възлагат да ги търсят в нета и така! Сега се чудя как да се избавя от лаптопа, макар че ние повече го ползваме като нет-връзка и за работа!

# 147
  • София
Мартин също не отразява детските филмчета. На-много се кефи на aвтомобилните и Рали състезанията, музикалните канали и понякога на рекламите. Аз имам няколко филма, които гледам и главно и аз като Ани ползвам телевизора за фон.

За Коледа съм решила да му взема книжката на Фишер Прайс и бебешки лаптоп Peace

Бързо оздравяване на всичко болнички Hug

# 148
оооо ние сутрин се събуждаме с Дисни и по-точно Мики Маус,Мечо Пух и Малките Айнщайнчета  Laughing но най-любими са рекламите,особено на детски играчки  Grinning
На Дара и взехме конче-люлка на Фишър ,някаква част от ферма,от роднините очакваме лаптоп и още играчки....все още нищо не съм купувала за "големите".Днес ходих да опаковам разни играчки и покрай тях си напазарувах някой дрешки  Mr. Green за моя изненада си харесах доста неща и ако не беше Дара да мрънка сигурно щях да изхарча доста пари  Mr. Green сега си останах "само" с 4 нови дрешки  Joy
За последните 24 часа стигнах двете крайности-миналата вечер ходих в Син Сити(сестра ми участваше в един конкурс),а тази вечер на Коледен симфоничен концерт  Laughing Ако не ми мине котка път,в събота съм на театър,а в неделя на коледно парти  Grinning
хайде да лягам,че миналата нощ съм спала само 4 часа  Crazy

# 149
Добро утро,

макар,че то вече обяд стана, Grinning
Петър не се заглежда по детски,а и аз не му пускам,гледа само една реклама на М тел,с едни дечица които пеят,е какви танци праска като я пуснат,Дисни чанъл също не гледаме и Ивайла няма интерес към него,тя гледа детски главно на компютъра.
Днес ще идва дядо Коледа в тяхната група и сутринта беше едно суетене,едно чудо,всяка сутрин сме в спор какво да облече ooooh!,само рокли иска не признава нито дъжд,нито сняг,трудно излизам с нея на глава.
Това е за сега от нас,по късно пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт