"Августинчето ни вече е голямо,елхата то ще украсява с мама!"

• 28 919
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Интрига, Марти е страхотно усмихнато зайче...ще цъкат по него, това е ясно Simple Smile Малко са му лоши навиците с шишичката и цигарката  Joy, но той ще се поправи  Joy

Ковачева, аз също се сетих за лекарството /на билкова основа било/ с което се мажат бибероните и пръстите за да отвикнат децата да ги смучат. Но пък не бих избързала, може да е временно. Нямам идея иначе на какво може да се дължи. Бях се сетила и за друго-качи една снимчица на елхата ви със закачените сладки и снежинките-сигурно е чудничка.

Каприз, с нашата елха нямам проблеми-няколко пъти му обясних, че там е опасно /е наложи се и да повиша тон 1-2 пъти/ и той повече не пипна а е почти на нивото му. Той като цяло е послушен всъщност.

Отивам да чета за незнам кой път за "Веселите автомобили"  ooooh!

# 121
Здравейте, Вчера беше прощъпулника на Ния. Всичко мина прекрасно. Тя избра булит и ще бъде първата жена шампион във формула 1 Simple Smile)) Мъжа ми умря от кеф. Не мога да повярвам, че предпочете тъпата кола пред гривна с камъни(собственик на диамантена мина) Simple Smile)) Всичко беше забавно. Ася и Нели дойдоха с дечицата и всички се забавляваха ужасно много. Ето и няколко снимки Simple Smile

# 122
  • Все на втория етаж
Привет!

Ние още не сме сложили елхата, искаме естествена, всяка година такава слагаме, но нещо не можем да харесаме и още сме без. Освен това не знам дивака какво ще й направи.

Много е див, мнооогоооо. На моменти изкрейзвам просто. Одеве като се събуди и падна от кошарата, не знам и аз как. В кухнята правих супа и по едно време чувам рев. Отварям спалнята и вместо в кошарата го намерих дерейки се, с цицина до вратата изправен, чакайки някой да му отвори...Паднал, станал, отупал се  Mr. Green и стои на вратата. Laughing Абе сега ми е смешно, но одве хич.

# 123
И на Дара прощъпулника беше чак вчера  Embarassed ще си имаме певица или тв водеща-хвана микрофон(Граци,Дони вие и го подарихте помните ли  Grinning ).Ако ви е интересно ето клипче http://www.youtube.com/watch?v=62_HWv5VrVU след хвана и портфейла-няма лошо  Mr. Green

Ние украсихме елхата преди седмица,за моя радост Дара и се радва,но не проявява особен интерес към нея.Където и да види елха вече  я сочи и знае ,че се казва елхичка.Иначе почти нищо не говори,речникът и се обогатил само с думичката "леля".
За празниците нищо не съм купила още,само дечицата са готови с подаръците,но за възрастните нищо и не знам кога ще успея   Crazy Вие какво купихте на половинките?А къде ще карате Нова година?Ние успяхме миналата седмица да направим резервация за Банско-ще бъдем с мъжа ми,Дара и майка ми  Grinning Много ми се ходи,не съм ходила последните 2 години и ски ми се карат  WinkНаши приятели ще бъдат там на вила и самата Нова сигурно с тях ще посрещнем.Вече нямам търпение  Simple Smile

Граци честита ви пилотка  Grinning
Интрижке,Марти е мноооого красив  Heart Eyes
Брит,ЧЕСТИТО и от мен на патерица-бъди все така готина!!!   bouquet  Hug
Дяволски чаровна добре завърнала се  Grinning
Синдарелка ама вие сте страхотно "металическо" семейство  Laughing

# 124
Добро утро! Къде е голия мъж с кафето  Crossing Arms
Моят съпруг ще го изненадам с това
http://www2.branch309.co.uk/item.asp?s_ref=640743&C3_Ref=&am … Ref=&junior=0
харесал си ги е от няколко месеца, имаше ги в ибей и му ги обещах за Коледа, но изчезнаха от ибей и му казах, че нещо друго ще му купя и е изненада. нооо издирих онлайн магазина на продавача и имаше нужния ни номер, поръчах ги и ги чакам да пристигнат тази седмица  smile3508 не знам как ще изтърпя да не му ги дам по- рано  Mr. Green той пък си мислел, че ще му купя някакъв инструмент  ooooh! казах му да не се притеснява няма да е това- за мен всички инструменти са едни и същи  Joy изобщо не ги различавам  hahaha и така  Mr. Green

# 125
Ехаа, Каприз, браво, страхотен подарък.
 Ние подаръци сме купили само за децата.Имаме традиция вече бабите и дядовците ми дават пари и купувам и от тях подаръци, та може да ми се наложи да купувам и допълнителен кош за играчки.
Елхата ни е сложена на високо и само я гледа и сочи като пуснем лампичките.
И Мити много не говори,но разбира всичко. Копира всичко от кака  му.Идва при мен както нея и  казва :Мамо, бла бла разни бръщолевеници,но нищо разбираемо.
Нова година ще посрещнем у дома и след това можем да отидем за няколко дни с децата и приятели на Боровец,но все още е под въпрос.
Мити стана предколедно батко.Роди ни се братовчедче.Като му кажем-ти си батко и не знам какво смешно намира, сигурно в думата, но се къса от смях.
Това е от нас,тук така се е смрачило навън, Мити спи, Руми гледа филмче и на мен ми се доспа.

# 126
Аз съм си харесала това за празниците

милото все още не е казал какво иска,при нас няма изненади,или по точно аз не искам предпочитам сама да си избера.
При нас нищо интересно,стоим повече в къщи на топло,Петър прави бели и само ме ядосва и така.
Дара и Ния са стохотни,истински кукли!

# 127
Точица вече има джобни smile3532
или поне я хванах да вади пари от моето протмоне и да ги тъпче по джобовете си.  smile3506

+ 1 зъб сме

# 128
или поне я хванах да вади пари от моето протмоне и да ги тъпче по джобовете си.  smile3506

+ 1 зъб сме
E браво!!! И пари ще започнат да искат вече... Simple Smile)))))  #2gunfire Simple Smile

# 129

+ 1 зъб сме
E браво!!! И пари ще започнат да искат вече... Simple Smile)))))  #2gunfire Simple Smile
Joy Joy Joy ох тази Точица  Simple Smile Joy

# 130
Привет!!!

Стелка-дано Дара избере правилната музика/същото важи и за журналистиката Wink
Както Граци вече е писала, ние бяхме на прощъпулника на Ния. За съжаление изпуснахме сублимния момент с избора на болида, но с много зор събудих Мари да я завлека на купона...Беше много готин празник -забавляваха се децата, забавлявахме се и големите Mr. Green
Гледам за Нова година коментирате-обсъждаме от 2 дни идеята да я посрещнем в Париж, за 5 дни....Много е примамлива офертата, но има неща, които ме спират-на първо място не съм разговаряла с майка ми и незнам как ще посрещне идеята да гледа Мари(Али ще я вземем, ако ходим)...Ходи ми се много, защото поне ще си отвлека вниманието, или се надявам да ми се получи Confused...Ще видим какво ще излезе...

# 131
  • Все на втория етаж
Бланш, каква е офертата за Париж? То всъщност едва ли ще ме огрее, ама не пречи да помечтая малко... Crazy

# 132
  • Все на втория етаж
Поспаланки, добро утро!

# 133
Здравейте!

Петър спи,сготвих и сега заслужена почивка на компютъра Simple Smile,сутринта бяхме на детски център с една приятелка да поиграят децата,че Петър хич не му се стои в къщи,а е такъв разбойник днес пак удряше приятелчето си Оги,щеше да бутне елхата ooooh!,и постоянно искаше да се катери по масите.

Довечера най вероятно ще ходим за подаръци,че време не остана.

# 134
  • Варна
Здравейте и от мен!
Все още не сме измислили подаръците за Коледа и както всяка година май ще пазарим последната минута
Вече имаме 7 зъба друго ново няма
Граци вижда се че голям купон сте си спретнали

Общи условия

Активация на акаунт