"Августинчето ни вече е голямо,елхата то ще украсява с мама!"

• 28 916
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Давайте идеи за подаръци за по-големите деца.
Асе, Нелка, вашите дъщери какво си пожелават за Коледа!?
Ани-Александра иска домашен любимец(куче) и за мой ужас баща й е склонен да й угоди #Crazy. Опитах се да й обясня, че няма нужда от донашен любимец, след като си има сестра, ама тя не та не hahaha. Та незнам как ще се разберем.....
Не съм писала от близо седмица....нищо ново пр нас. Здрави сме, всичко е горе-долу ок...Около мен е някакъв бейби бум: колеги, приятели, познати-всички вкупом чакат бебета и аз съм се превърнала във своеобразен консултант по темата-по цял ден раздавам съвети по тел. и във фейса Mr. Green. Капацитет ще дойда с две деца bowuu
Иначе настроенията ми все така бясно препускат-от на дъното се изстрелвам в небето и после-хоп, пак на дъното....и така я карам...Не учудвам никой у дома с това-свикнали са с шизофренията ми Laughing

# 106
  • Пловдив
 Flowers Rose Flowers Rose за Емилчо, почивай в мир мило дете.
Много ми става тъжно, бог да пази децата ни  Praynig

Тъкмо се наслаждавах на предколедното настроение в темичката.
Аз още не съм украсила нищо в къщи и не съм се настроила за празници. След операцията имах 3-4 дни с ужасно главоболие и почти не ставах от леглото, в четвъртък се почувствах по-добре и юруш за един ден не се спрях и резултата не закъсня  Tired. Вчера получих нещо като кръвоизлив, според доктора някой конец е изпуснал и сега  пак съм на легло  ooooh!. Омръзна ми вече да лежа  #2gunfire

# 107
Добър вечер!

Моите съболезноания на семейството на Емил! Няма по-голяма мъка от загубата на дете  Cry Cry Cry

Ани Стефи иска Тесн Dеск. Това е някаква нова тийн мания - скейтове, които се управлват с пръстите на ръцете. Цял комплект са , с рампи, стълби и прочие.

Нещо нямам особено настроение за писане, само Ви чета.

Мъжа ми утре ще ме води на романтична вечеря по случай годишнината ни и се очертава прекрасна неделя.  Wink

# 108
Добро утро!
Тъй,като още не съм закусила,тази сутрин кафето ще е със закуска!

Снощи бяхме на гости и се прибрахме в 2,и Петър ме вдигна в 7 тази сутрин,направо съм като утрепана,по късно с Ивето сме на рож.ден на едно детенце и след малко ще я будя,с баща и още спят!
Това е за сега по късно пак ще пиша!

# 109
  • ....от ляво до десния завой...
Привет, маминки, Hug
Добре ли сте? Зимата очевидно дойде, при нас от вчера вали сняг!
Ани, страхотно си се справила с колажа - браво! Съжалявам само, че не успях да пратя навреме снимка на Борис, но нищо....
Честит рожден ден на Britt! Жива и здрава, много щастлива! bouquet
Стели, много си шик на ревюто на Жана Жекова! Peace
Ето да го видите на мама малкото металистче -  но то с такива луди майка и баща, какви да са децата - на баткото купихме блуза с черепи, такава искаше.... Laughing
С Борис така и не се уредихме с кърмачески одежди - блузки или потници, но сега имаме подобни суичър аз, а той - тениска - на Металика! Peace

Дани с какви червени ококорени очи е излязъл..... Laughing

Хайде, хубав почивен ден от мен на всички и поздрави! Hug

# 110
Иеееее! Металика Simple Smile
Мерси, Синдерелка!
То от моя карък и много задачи си останах без подарък, но си намерих златна обица на улицата Simple Smile

Милото детенце, горките родители! Не знам какво да кажа, много ми стана мъчно и страшно.  Flowers Rose Дано почива в мир малкото ангелче.

# 111
Брит, Честит Рожден Ден и от мен!  bouquet
Желая ти здраве, щастие /за късмета разбрахме, че го имаш Simple Smile / и много весели изненади!

Като стана въпрос за изненади, Точката "достави" ли ти подарък-а? Simple Smile

При нас днес времето е май по-тихо и направихме разходка из Морската градина. Върнахме се целите мокри, премръзнали, но със страхотно настроение. Всъщност нищо ново покрай нас. Продължава да ме тресе дивотията покрай прредстоящия прием за яслите. Пак никаква яснота няма и тази година и всеки си прави каквото си иска. Доколкото разбрах и тук ще правят избора на лотариен принцип и ще се избегне висенето със седмици пред Яслите, което е добре. Ще видимя  тази работа.

Хайде приятна и топла неделна вечер ви желая!

# 112
Мерси Феб! Точица достави вилицата на ден трети Simple Smile))))

# 113
  • София
Хайде и аз да се разпиша Wink

Брит, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Бъди здрава,щастлива и много обичана!!!  bouquet

И ние направихме кратка разходка. Студенко си беше, но трябва да се свиква- това ни очаква следващите месеци Rolling Eyes Иначе пък Коледното настроение така ме е обхванало, че нищо не може да ми помрачи настроението. Утре сме за подаръци LaughingИ аз като децата броя дните до Коледа, много го обичам този празник Heart Eyes

Боби си има нов зъб, вчера го напипах, незнам кога е избил. Та тотал до момента- общо зъби 11, още 9 и ще отдъхнем ooooh!

Хайде лека вечер от мен!!!

# 114
Здравейте и от мен.Аз съм мама която е родила август.Преди влизах за кратко в темичката но след това не знам защо спрях.Отбивам се във форума за да посетя само "на пазар" и да харесам някой сайт да поръчам нещо за беборана.
Ще се опитам да ви следя и да влизам по честико.Ще ми бъде приятно да си пишем.
Утре мисля да прочета какво сте си писали за да мога да се включа.Хайде хубава вечер от нас.Отивам при малкото слънчице за да я гушкам и да се приспиваме.

# 115
Добро утро момичета

Как сте?
Гледам много ниска активността в нашата тема,май всички вече. ги е хванала пред празнична треска!
Купихте ли вече подаръците за децата,че ние се още нищо не сме взели.
Да ви кажа сутринта хич не ми се ставаше,голям студ беше така,че днес няма да излизаме.

# 116
  • Germany
Добро утро и от мен и честит рожден ден на Брит на патерица!

Калина от няколко дни си гризе ноктите  Shocked, и не знам какво да правя. Звънях на педиатърката, но не вдига. Приемам всякакви съвети  Praynig.

# 117
Намажи ги с лъжичка зехтин и 2-3 капки  цитросепт Simple Smile хем е полезно, хем здраво горчи Simple Smile. После виж дали в менюто и не липсва нещо.

# 118
Здравейте и от нас Simple Smile
С Венци сме хремави- аз от няколко дни, а той от вчера. Седнах да напиша няколко реда докато той спи, че после ще има да бягам след него- катери се като маймуна навсякъде  ooooh! в събота щяхме да ходим да го снимаме за календари, нооооо още в 9ч сутринта падна и се сдоби с огромна цицина на челото Simple Smile и отложихме снимките Simple Smile
вие украсихте ли елхата? аз се чудя какво да правя- Венци ще я разнася навсякъде ( от 2-3 години сме с изкуствена)  ooooh! а пък искам елха иначе какви празници са  Crossing Arms вашите деца как реагират на играчките и елхата?
тук е студ  cold но взе да понапича и ще излезем по- късно. в събота изведох Венци навън на снега- беше ми интересно как ще реагира, а той изобщо не го отрази  Crossing Arms само се плези на снежинките и звучно примляскваше след това  Joy вчера взе балсама ми за устни и ходи при дядо си да му маже устните  Joy
Асе, как изкарахте годишнината  Whistling

# 119
  • София
Снимкиииии:

Общи условия

Активация на акаунт