"Августинчето ни вече е голямо,елхата то ще украсява с мама!"

• 28 914
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Думи нямам. Милото ангелче...Нека почива в мир ! Ох, горките родители..как се преживява такава мъка...Господ да пази децата ни!

# 91
Асе Дениско осра цялата къща  Sick Crazy, но вече е добре. Т не е вдигал, но ходи като пет за четири - залита, защото доста го изтощи диарията. Повече е сънлив, но вярвам, че ще се оправи тези дни и понеделник ще е на ясла.
Моите съболезнования на семейството на Емилчо! Почивай в мир детенце мило  Flowers Rose Flowers Rose Господ да пази.... Cry

# 92
  • София
Милото детенце Cry Нека почива в мир Flowers Rose Flowers Rose Сили и кураж на родителите Praynig не мога да си представя какво им е..
Как е станало?

# 93
Интрига, детето е пресичало улицата с баба си на пешеходната пътека,и буса го е ударил с много висока скорост,и всичко това се развива пред училището и детската градина те са едно срещу друго,освен пешеходна пътека има и легнал полицай,но ето че това не пречи на всеки да си кара като иска!На самата пешеходна пътека е имало спрян друг бус,и заради него е нямало видимост на улицата!
Както казаха и другите бог да пази децата ни,трагедията при нас е голяма,моите съболезнования към семейството,просто няма такава мъка!

Преди малко гледах репортажа на пловдивската телевизия,детето е пресичало на пешехдната пътека,имало е спрял товарен автомобил,който го е изчаквал да пресече,буса е изпреварил камиона и блъснал детето,влачил го е 15м

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:17 от mama galka23

# 94
  • SZ
Не знам какво да кажа CryСтрашно е!

Да почива в мир милото дете!

А,бабата милата...... Cry

Винаги като шофирам от това най-много ме е страх,не мен да не ме ударят,а аз да не ударя някого.Пази боже!!!

Господ да пази милите ни дечица!!! Praynig

# 95
  • Варна
Ужас страшен шок! Praynig Господ да пази децата ни

# 96
  • София
 CryНека почива в мир милото дете Sad Cry

# 97
Много ми стана мъчно за детенцето.Нека почива в  мир.
Гледах репортажа по БНТ,но там казаха че е било с майка си.
Оф няма значение с кого е било.
Най ме е страх като карам да не стане някоя била.
 Flowers Rose Flowers Rose

# 98
  • Все на втория етаж
И аз гледах репортажа... Нямам думи, не намирам такива. Не знам защо, но щом чух Пловдив и Марково веднага се сетих за теб mama galka23 , явно е имало защо. А чак сега сядам пред компютъра и не знаех какво си писала през деня Sad
Какво каза на Ивайла и какво по принцип обяснявате на децата на тяхната възраст при такива случай? Преди известно време приспахме кучето си, защото беше старо и се мъчеше много, Алекс не знаеше, но разбира се забеляза, че го няма. Обясних й , че дядо Господ го е взел при себе си, за да може да се грижи по- добре за него. Какви отговори давате вие на този и подобни въпроси?

Ние днес станахме в 4 и 30 сутринта и бяхме в Перник на състезание:

http://news.zapernik.com/124642.html

В галерията я има и нашата треньорка. Доволна съм и от представянето на децата и от шоуто като цяло, имаше чудесни деца. Обаче сега съм мортос и отивам да се спасявам в спалнята, гушкайки каката, докато мъжът ми е командировка.

# 99
Иренка,не се наложи нищо да и обяснявам,защото всичко това се е случило сутринта в 8,когато мъжа ми я е водил на градина!Когато се прибра вече знаеше и беше много разстроена,много плака и ми каза,че ще спре да плаче ако Емилчо се роди пак,наложи се да и кажа,че няма да се роди и,че вече е на небето,пита ме какво прави майка му сега без него,разказа ми,че са идвали в тяхната група и са снимали легълцето и шкафчето на детето и че са разпитвали госпожите,също така поиска да отидем на погребението и да му занесем цветя,но и казах,че там деца не пускат,просто не ми се струва умесно да водя дете на погребение!
Вече е добре успокои се и сега играе с Петър,най вероятно няма да имат коледни тържества в градината в памет на Емил,и аз мисля,че така е правилно!

# 100
 Flowers Rose Flowers Rose

За малкото ангелче, почивай в мир. Горките му родители...

Утре ще се включа по - подробно, че след като прочетох за Емил, не намирам думи..

# 101
  • Все на втория етаж
Добро утро!

Леле Галка, това пред очите й ли се е случило тогава? Голям кошмар, наистина безмълвна съм. Cry

# 102
Добро утро,

Моите деца полудяха от сутринта,чакам една приятелка да дойде да пием кафе,и да си побъбрим малко,макар,че ме съмнява децата да ни оставят на спокойствие.
При нас вали сняг и надявам се да натрупа,за да се радват децата.

# 103
  • Бургас/Пз
Давайте идеи за подаръци за по-големите деца.
Асе, Нелка, вашите дъщери какво си пожелават за Коледа!?

# 104
Случая с Емилчо много ме натъжи Cry.Почивай в мир мило дете!В душата ми се надига и гняв срещу този с буса.Аз имах подобен случай.Като видят майка с количка и дете на пешеходна пътека много шофьори дават път и веднъж бяха спрели и вече пресичахме, когато, иззад спрелите две коли,които ни изчакваха, някакъв нетърпеливец изскочи с бясна скорост и се оттървахме на косъм.Сърцето ми слезе в петите,цялата треперех и чух цъкането на хора зад себе си.Не знам какво да кажа..., защо обществото ни го допуска.

Общи условия

Активация на акаунт